FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Cok ii yaa da benim kasayi gormedeniniz konusuyorsunuz siparisi verdim gelsin hepinize gostericem..[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 olum bunları ananıza babanıza göstermeyin siz yokken ''Amaan beyy,bu kasa da eskimiş verelim bunu'' *!Camdan aşağı bağırır* ''Eskiciiiiii'' :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Harbiden bu çalışıyor mu bu ? O ne oyle eski püskü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bayaa uğraşmışlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben boyayı istiyom odamı eskiticem :)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bence güzel değil..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 değişik bir görüntüsü var ama o şekilde bir kasa istemezdim[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yaa ühü hüühühü boyaaaaaa![signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sarı pas rengini beğenmedim ben, ilk denemelerindeki kırmızı-mavi olan daha güzel. ama bazı şeyleri çok sevdim tel kafes falan süper olmuş, yapması da kolay hem, düşünülebilir. boyalar için hiper kırtasiyelerde falan bulursun eminim, böyle her türlü resim aracı, boyası vb satan yerlerde olur metal boyası, plastik boyası vb, hatta bu resmi alıp götürürsen ordaki amcalara ben bundan istiom diye eminim bulurlar.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Yalan o odasını boyicakmış. Kasayı yapıcan hadi hadi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 çok beğendim helal ne diyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ulan varya, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 kasa süper offf[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 o ne ya .. ben bi mod yaparım kasaya aklınız durur :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 mesela benim kasanın yanında boydan boya bi elm@ yazıyo. süper duruyo cok yakısıyo.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: blackchaos, 29 Mayıs 2004 00:25 tarihinde demiş ki: hay bu Türkçenin içimize soktuğu fesatlık.... süper bişey yalnız çok pahalıya patlarmı acep_??? abi aynı fesatlıkla okumaya devam etsenize.altıma ediyodum gülmekten.arka arkaya aybı fesatlıkla okuyun. said: Arkansis, 29 Mayıs 2004 00:24 tarihinde demiş ki: Yeni kasam nası? said: blackchaos, 29 Mayıs 2004 00:25 tarihinde demiş ki: süper bişey yalnız çok pahalıya patlarmı acep_??? said: Heffer, 29 Mayıs 2004 00:26 tarihinde demiş ki: yuh diyom sadece yuh! said: Pyr0, 29 Mayıs 2004 00:28 tarihinde demiş ki: saheser said: Bıshop, 29 Mayıs 2004 00:34 tarihinde demiş ki: süper eskitme süper renkler süper dizayn süper kasa hl 4ever burdan sonraki muhabbette koptum ben. said: Diablo, 29 Mayıs 2004 00:41 tarihinde demiş ki: benim kasada da neon var ehe said: Pyr0, 29 Mayıs 2004 00:42 tarihinde demiş ki: bildigimiz neon ? neon gazı mı yani? =) said: Maedhros, 29 Mayıs 2004 00:44 tarihinde demiş ki: lamba be ne gazI :D Hastasi oldum bu ne ya ohhhss... said: Diablo, 29 Mayıs 2004 00:51 tarihinde demiş ki: hee gaz.delikler var ordan gaz sızdırıo said: SilverSurfer, 30 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: ulan varya, neyse... said: Dragonmax, 30 Mayıs 2004 19:12 tarihinde demiş ki: kasa süper offf [signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hehehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar