BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 NoS said: lucretia85 said: Nereden buluyorlar bu futbolcuları?Nedir bu güney amerika sevdası?Maldonado gibi elimizde patlayacaklar gibime geliyorBen aşırı sevindim açıkcası kalkıp Robben Robben diye yine kalkıp 2. sınıf bi adam alacaklarına böyle adam alsınlar.Doğru transfer diye buna denir.Ayrıca Maldonado o kadar araştırmadı bu adamlar konfedarosyon kupasında fln oynamışlar.Çok sevindim kısacası @Bullet Fb transferi doğruladı transferler gerçek İşte klasik bir Brezilya pazarlama taktiği. Brezilya milli takımında oynamışsa gözün kapalı al, ama nedense bu milli maçlar her zaman hazırlık maçları veya dostluk kupalarında oluyor. Kaç tane adam alındı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 umarım iyi bi transfer olur. şahsen 32 yasın ustunde isim yapmış ama senelerdir piyasada olmayan biri yerine tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sol bek'i napıcak la fener zaten 3 adam var oraya okeye'de 4 lümü çevircekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dos Santos sol açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bek diyo butun haber ajansları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Brezilya'da her 2 insandan birinin soyadı Dos Santos zaten, o yüzden farklı Dos Santoslardan bahsediyo olmanız çok muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yok ben Meksikalı bildiğimiz değil,Corinthians'taki Dos Santos'u diyorum. Adam sol açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dos santos iyi transfer de cristian maldonado2 olcak gibi geliyor bana, yanılırım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Figer mi bunların menajeri.Çakal figer. Umarım hiç iyi transfer çıkmazlar.Adepte olamazlar,maldonadodan fazla oynamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ismi şu anda çoğumuz için çok yabancı gelen isimler.Zamanında Kaka ve Cristiano Ronaldo da öyleydi.Fenerbahçe daha önce bahsettiğim o yıldızların peşinden koşma kısır döngüsünden sonunda kurtulup yapabileceği en doğru transferleri yapmış. Adamları araştırdıktan sonra ve ikisinin de 26 yaşında olduğunu gördükten sonra tabii insan da ulan fener yine mi diyesi geliyor.Bildiğimiz üzere Kaka ve Cristiano Ronaldo 26 yaşında keşfedilmedi. Neyse bu ikisi için de gayet olumlu şeyler söyleniyor.İnşallah Fenerbahçe'ye çok iyi katkılarda bulunurlar.Fenerbahçe'nin Daum'la birlikte başlayan yıldız avı yerine yetenek avı hamlesi de bence bu takıma çok katkı sağlayacak. Tabii bakalım sevgili Fenerbahçe taraftarı sheva'yı beklerken Dos Santos'u bulunca ne yapacak ? Taze taze fikirlerim buyurun fırından yeni çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Maliyetleri hakkında bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kaça geldi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Maldonado'yu takasta kullansalardı,en azından maliyetinden kurtulurlardı. Yoksa Maldonado yollandı mı çoktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Maldonado yollandı diyorlar ama resmi bir açıklama göremedim. Dos Santos'u videolardan izlediğim kadarıyla yetenekli bir oyuncu olarak gördüm. Ama Cristian için aynı şeyi söylemeyeceğim, çünkü Youtube'da videosu yok bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi youtube videosundan adam keşfetmeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 maldonadonun sözleşmesi bitti monaco ilgileniyomuş hatta kendisiyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bugun radyoda dıyodu bunların bırını mılan mı ne ıstıyomus 8 mılyon euro vermıs 12 ıstemıs corınthıas onlardan bırı burdaysa bı 10 mılyon euro fln olabılır bonservısı ama o oyuncu olmayabılır 22 yasında dıodu galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Eralp said: Abi youtube videosundan adam keşfetmeyin yahu. Aykut Brezilya'daydı oyuncu izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 O mesajı Mylifer ın mesajına ithafen yazmıştım :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 O da Brezilya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ne yalan söyliyeyim 2 futbolcuyu da tanımıyorum. Ama basit bir mantık yürütürsek bütün büyük klüplerin gözü Brezilya'nın üzerinde yani gelecek vaatedenleri ya transer ediyorlar yada kontratlarına falan giriyorlar bi şekilde. Baktığımızda 18-19 yaşında soru işareti oyuncular da değil bunlar. 26-27 yaşındayken bi futbolcunun ne olup ne olamayacağı az çok belli olur. Konfederasyon kupasında oynamış yazmış birisi de yok öyle bişey belki yedekler arasında falandırlar. Sol açık olan Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta Brezilya'lı teknik vs oradaki eksiği kapatır. Önlibero olansa oldukça ilginç geçen sezon sadece 13 maçta görev yapmış. Brezilya liginde 13 maç görev yapan ön liberoya ben olsam para vermem. Gider italya'dan falan alırım yani... bunda biraz maldonado 2 kokusu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aykut kocaman' dan sportif direktör olur mu? adlı yarışma programına hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Aykut'a git bak dediler, alıcaz bir de sen gör dediler. O da gitti baktı, aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bi kere de Arjantin'den adam alın yaw.Arjantlinli görmek istiyoruz ligimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben fenerde oynasam kendimi yabancı hissederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar