Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

NoS said:

lucretia85 said:

Nereden buluyorlar bu futbolcuları?Nedir bu güney amerika sevdası?Maldonado gibi elimizde patlayacaklar gibime geliyor
Ben aşırı sevindim açıkcası kalkıp Robben Robben diye yine kalkıp 2. sınıf bi adam alacaklarına böyle adam alsınlar.Doğru transfer diye buna denir.Ayrıca Maldonado o kadar araştırmadı bu adamlar konfedarosyon kupasında fln oynamışlar.Çok sevindim kısacası

@Bullet Fb transferi doğruladı transferler gerçek

İşte klasik bir Brezilya pazarlama taktiği.

Brezilya milli takımında oynamışsa gözün kapalı al, ama nedense bu milli maçlar her zaman hazırlık maçları veya dostluk kupalarında oluyor.

Kaç tane adam alındı böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ismi şu anda çoğumuz için çok yabancı gelen isimler.Zamanında Kaka ve Cristiano Ronaldo da öyleydi.Fenerbahçe daha önce bahsettiğim o yıldızların peşinden koşma kısır döngüsünden sonunda kurtulup yapabileceği en doğru transferleri yapmış.

Adamları araştırdıktan sonra ve ikisinin de 26 yaşında olduğunu gördükten sonra tabii insan da ulan fener yine mi diyesi geliyor.Bildiğimiz üzere Kaka ve Cristiano Ronaldo 26 yaşında keşfedilmedi.

Neyse bu ikisi için de gayet olumlu şeyler söyleniyor.İnşallah Fenerbahçe'ye çok iyi katkılarda bulunurlar.Fenerbahçe'nin Daum'la birlikte başlayan yıldız avı yerine yetenek avı hamlesi de bence bu takıma çok katkı sağlayacak.

Tabii bakalım sevgili Fenerbahçe taraftarı sheva'yı beklerken Dos Santos'u bulunca ne yapacak ?

Taze taze fikirlerim buyurun fırından yeni çıktı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yalan söyliyeyim 2 futbolcuyu da tanımıyorum. Ama basit bir mantık yürütürsek bütün büyük klüplerin gözü Brezilya'nın üzerinde yani gelecek vaatedenleri ya transer ediyorlar yada kontratlarına falan giriyorlar bi şekilde.
Baktığımızda 18-19 yaşında soru işareti oyuncular da değil bunlar. 26-27 yaşındayken bi futbolcunun ne olup ne olamayacağı az çok belli olur. Konfederasyon kupasında oynamış yazmış birisi de yok öyle bişey belki yedekler arasında falandırlar.
Sol açık olan Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta Brezilya'lı teknik vs oradaki eksiği kapatır.
Önlibero olansa oldukça ilginç geçen sezon sadece 13 maçta görev yapmış. Brezilya liginde 13 maç görev yapan ön liberoya ben olsam para vermem. Gider italya'dan falan alırım yani... bunda biraz maldonado 2 kokusu geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...