Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tello, arda ve keweeldan iyidir.Tabi bu benim görüşüm.Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tenekeadam said: Kanatlara bakarsak,zaten Türkiye'nın en iyi sol kanadı elimizde.(tello) Rewendor said: Türkiye'nin en iyi sol kanadı Tello? Arda ve Kewell varken hele? Sol bek için genç ve yetenekli bir oyuncu aldık.(Köybaşı) 89lu birisinden takıma gelince maximum fayda almak biraz zorlar. Bide İbrahim bırakmaz orayı. Sağ kanatta gene ülkenin en yırtıcı adamına sahipsin.(Holosko) Kazım var, Allah çarpar. Tenekeadam said: Tello, arda ve keweeldan iyidir.Tabi bu benim görüşüm.Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. hmmmmmmmmm. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Önce Kazım çarpar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Khelben haklısın.Yaşı çok genç.Ancak ibrahim oynayacağına bu çocuk oynasın artık.Yeter İbrahim.Ya da ekrem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tello Arda'dan Kewell'dan iyi mi bilemeyeceğim,zor biraz ama. BJK'nin en iyi topçusu açık ara Tello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tenekeadam said: Khelben haklısın.Yaşı çok genç.Ancak ibrahim oynayacağına bu çocuk oynasın artık.Yeter İbrahim.Ya da ekrem olabilir. İbrahim oynayacağına tabiki bu oynasın, hem BJK için hem milli takım için çok daha faydalı olur, lakin İbrahim oynar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Birde bahsedilen paraları, yedekte tutmak için vermemiştir Beşiktaş.Bu çocuktan maksimum yararlanma yolunu arayacağızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BulletRide said: Tello Arda'dan Kewell'dan iyi mi bilemeyeceğim,zor biraz ama. BJK'nin en iyi topçusu açık ara Tello Bayağı zor Arda ve Kewell'dan iyi olması, hatta imkansız diye özetleyebiliriz :) Ama doğru, BJK'nın en iyi futbolcusuydu bu seneye kadar, Holoskoyla beraber tabii. şimdi Nihat falan geldi ama, toparlarsa alır bayrağı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @Tenekeadam İbrahim Üzülmez ile İsmail alındıktan sonra 2 yıl sözleşme uzatıldı. Eğer banko İsmail oynayacak olsaydı bu sözleşmeyi en fazla 1 yıllık yaparlardı. Tello, evet iyi futbolcu geldikten sonra kendini geliştirdi falan ama türkiye'nin en iyisi dersen komik duruma düşersin... Ferrari iyi güzel hoş ama daha önce de dediğim gibi bu adam Zapo'dan bu kadar daha iyiydiyse neden geçen sezon bedavaya almadın derler adama. Birde öyle Ferrari bilinmeyen bir adam değil yani az buçuk futbol takip eden herkes tanıyor asla 1 adım ileri geçememiş asla da 1 adım geriye düşmemiş bir adam. Ve hedef Şampiyonlar Liginde başarı o yüzden alındı diyorsan Ferrari Şampiyonlar liginde başarı getiricek kalitede de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 "ntv spor" said: Fenerbahçe'de dış transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Danimarkalı Poulsen'in transferinde yoğun ısrarına karşın aşama kaydedemeyen sarı-lacivertlilerin gündemine bu kez dünyaca ünlü bir golcü girdi. Geçen sezon Milan forması giyen ve Chelsea ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Andriy Shevchenko'nun menajerleri Ukraynalı futbolcuyu Fenerbahçe'ye önerdi. Chelsea'nin 33 yaşındaki futbolcuyu satmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Shevchenko'nun Londra kulübünden yıllık aldığı 7 milyon Euro ise bu transferin önündeki en önemli engel olarak görünüyor. Bu arada geçtiğimiz günlerde Shevchenko ile birlikte Kazakistan'daki stat açılışına katılan Hakan Şükür, Ukraynalı futbolcunun kendisinden Türkiye hakkında bilgi aldığını söyledi. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan milli futbolcu, Shevchenko'nun Türkiye'deki ortam ve özellikle Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili bilgi aldığını, golcü futbolcunun menajerinin de Türkiye'deki kulüp bütçeleri hakkında soru sorduğunu söyledi. ayayayayayayaaa. 33 yaşında falanda gelirse şimdiye kadar turkiyeye gelen en buyuk futbolcu olur. gerçi adam 7 m€ alıomus chelsea den. zor baya ama gelse super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @raist Türkiye'ye gelebilecek en iyi stoperlerden birtanesi. Ülkemizi,yunanistandan sonra,katardan önce görüyor futbolcular.Hal böyle olunca,zor oluyor futbolcu getirmek. Zapo beğenilmemiş yenisi alınıyor.Bunun neden böyle büyük olay olduğunu anlamıyorum.Gereksiz tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tenekeadam said: @raist Türkiye'ye gelebilecek en iyi stoperlerden birtanesi. Ülkemizi,yunanistandan sonra,katardan önce görüyor futbolcular.Hal böyle olunca,zor oluyor futbolcu getirmek. Zapo beğenilmemiş yenisi alınıyor.Bunun neden böyle büyük olay olduğunu anlamıyorum.Gereksiz tartışıyoruz. gelebilcek en iyi stoperlerden bir tanesi diyosun da adamın italyadaki öngörülen bonservisi 800k-1m Euro arasındayken beşiktaş 5.5m euro verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Orda bi cinlikler oldu araya kaynadı. 2 milyona anlaşmışken bi anda bişiler oldu 5e fırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Roberto Carlos,Harry Kewell,Milan Baros,Daniel Güiza,Tobias Linderoth,Diego Lugano,Ernst ve şuan aklıma gelmeyen bir sürü adam Katar'a mı geliyor. Ne saçmalıyorsun sen ya... Tamam avrupa ülkeleri arasında çok tercih edilen ülkelerden değil Türkiye'de yani L1'den sonra falan gelir en kötü ihtimalle. Bu adamlar gelirken gelebilicek en iyi adam geldi diyorsan kendini kandırırsın. Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok. Adama 30 yaşına kadar ödenen bonservis bedelinin 5 katını ödeyerek,karısına iş ayarlayarak ayağına özel uçak götürerek transfer ettiniz. Herhalde vardır bi numarası izler görürüz barış kupasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hüseyin Çimşir---> Bursaspor Bence çok iyi transfer Bursa için. Bonservis bedeli de ödemeden anlaşmış olması gerekiyor sözleşmesi bitmişti çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 raistftw said: Roberto Carlos,Harry Kewell,Milan Baros,Daniel Güiza,Tobias Linderoth,Diego Lugano,Ernst 1.Bu saydığın adamların hepsi değerinin üzerinde bonservis ya da avrupanın hiç bir yerinde alamayacakları maaşlar ile ülkemize gelmişlerdir. Başka türlü gelemezler zaten. 2.Bu denli sinirli mesaj atmana anlam veremiyorum.2 gündür neden uzattığını anlamadığım bir konuda,gayet sakin mesajlar atıp duruyorum.Doğru düzgün yazacaksan yaz.Yoksa beni yorma.Teknik kadro beğenmemiş daha iyisi alınmış. 3.Daha iyi kimi getirebilirsin Türkiye'ye?İsim vermeye çalış.Güney amerikadan lugano gibi biri gelebilir en fazla.Ki o transfer, fenerin son yıllarda yaptığı en başarılı transferdir. 4.Ve evet futbolcular bizim ligimizi -genelde- katar'dan önce görüyorlar.Çünkü ülkemize karşı büyük önyargı var. Ek olarak en iyi adam demedim.En iyilerden birtanesi dedim.Okuduğunu anlama konusunda sıkıntın var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Harry Kewell yıllık 1.7 milyon euroya oynuyor sanırsam. üstelik tek kuruş bonservis verilmedi kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Su mesaja cevap yazmaya gerek var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bak basit bir şey söylüyorum sana somut hani. Yoksa 1000 tane adam yazarsın şunu alsaydı bunu alsaydı ama gerçekçi olmaz.Mesela Lucio'nun bonservisi elindeydi dökselerdi önüne parayı ... Carvalho-Deco için 14M istemiş Chelsea İnter'den. Fazla bulmuş italyanlar. vs vs Bu adam 30 yaşına gelmiş bugüne kadar 1 tane takım para verip de almış o da 1M'dan biraz az bi rakam. Geçen sene bonservisi elindeydi. Yukarda yazdığım isimlerin Güiza dışında hiçbiri öyle abartı bir ücrete transfer olmadı yani. Türkiye o kadar da aşşağıda değil.Sen neden altta görüyorsun çünkü LaLiga'dan EPL'den transfer yapmaya çalışıyorsun orada oynayan adamlar doğal olarak buraları aşşağı görüyorlar. Biz burada Ferrari kötü futbolcu demedik ki hiçbizaman. Zapo ile arasında bu kadar fark yok boş yere döküyor milyon euroları beşiktaş dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 harry kewell oyunuyla değil kişiliği ve futbolcu kimliği ile bence tr deki en iyi futbolcu. oyunu bunun yanında ne verirse kardır. yani adam sakat genelde. ben fanıyım kewell'ın. ama tr'nin en iyi sol kanadı Arda. Bu açıkça ortada. Tenekeadam'ın dediklerininde bir kısmı doğru. Tr'ye oyuncular para için geliyor. Evet aralarında kariyerimi kanıtlarım mantığıylada gelen varda geneli para için geliyor. roberto carlos neden geldi? anderson zamanında neden geldi? Adamlar diyor bana bu yaşımda bu parayı kimse vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ama aynı fenerbahçe 2 tane yerli oyuncu için 30 trilyon para harcadı. üstüne bir td için de 20 trilyon para verdi. sırf harcayan biz değiliz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben bu yazılarımın en başında söyledim zaten onu "Bunu sadece Beşiktaş için yazmıyorum 3 büyüklerin hepsi yapıyor bu hataları" diye. Ama savunma psikolojisine geçti direk tenekeadam ona cevap yetiştirmek zorunda kaldık. Mesela yine Nihat olayı var 22 yaşında yıldızken satıp 30 yaşında sakatlığı belirsizken daha pahalıya almak falan. Bunlar örnekler her klübümüz için var bunlar özellikle 3 büyüklerde. Paraları saçıyorlar umursamazca. Bizde çanak tutuyoruz destekleyerek beni rahatsız eden kısmı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Simdi sevgili raist deco-carvolho 14M euro bonservis.Ama bu oyuncular Türkiye'ye gelir mi?Gelirse yıllık ne vermen gerekir.Kişi başı 4-5 M euro. Lugano yıllık o kadar istemiş.(4 M Euro) Peki lugano İtalya'nın orta sıralarında bir takımda yıllık ne alacak?Taş çatlasın 1.5M euro.İşte ülkemiz, futbol piyasasında bu durumda. Ben burada terry aldık demiyorum.Ancak Zapo'dan iyisini aldık.Ve alabileceklerimizin, en iyilerinden birtanesi diyorum. Üstelik bunu 2 gündür yapıyorum.Sıkıldım yeter. Ayrıca sen cebinden mi vereceksin arkadaşım bu paraları. Teknik kadro, zapo'yu beğenmemiş,daha iyisini istemiş,ferrari'yi beğenmişiz almışız. Israrla neyi savunuyorsun anlamıyorum. Zan'dan Ferrariye geçiş bizim için sınıf atlamadır. ek olarak nihatı sattığımız zaman,kurlar ve futbol piyasası çok değişikti.Elmalar ile armutları toplamaya benzer o yaptığın.Ancak senınle 2 gün daha tartışmaya niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Zapo beğenilmedi diye bir şey yok, Denizliyle inatlaştı da gönderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben beğenmedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar