Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lisandro Lopez bomba adam ya.Lyon'da cok iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Fistan'a katılıyorum 2-3 sene içerisinde yine çok yüksek fiyata satabilir lyon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ferrari geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ntvspor'da adamın geliceği saat her siteye girdiğimde değişiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mehmet Demirkol söylemediğini bırakmadı Ferrari için. Çok da haksız sayılmaz yani elden çıkarılmaya çalışılan Zapo-Sivok'dan ne farkı var biri bana açıklasın lütfen. Birde bir klüp başkanının futbolcuyu gidip özel uçakla getirmesi bence hoş bir görüntü değil. Yani her takım zaman zaman yapıyor bunları bi standartı olsa daha hoş görünür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 demirkol'ada forzada bi geçiriyorlar görsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 forzadan adamın biri ferrari için yazmış said: Parası, eşi, free contratı futbolculuğundan önce konuşuldu. Nedense hiç şaşırmadım ! Az sonra İstanbul'a ayak basacak olan futbolcu sıradan bir stoper değildir. Herkes stoper yetiştirir, iyi stoperler vardır. Ama İtalya'dan "savunmacı" çıkar, stoper değil... Bir İtalyan savunmacısı, Brezilya stoperleri kadar teknik değildir belki... Belki İngiliz stoperi kadar tribünleri ayağa kaldıracak yatarak müdahaleleri çok fazla yapmaz, Hollandalı veya Alman stoperler kadar çıkıp çok fazla kafa golü de atmaz. Ama İtalyan savunmacısı, bir "savunmacıdır" tek amacı kaleyi savunmaktır. Belki boyu kısadır ama çok iyi sıçrar ve timing olayının erbabıdır. Belki insanlara "cengavere bak beee" dedirtecek kadar yatarak müdahale yapmaz ama "ayakta kalır", rakibi kötü şuta, kötü top sürmeye, kötü açıya gitmeye zorlar... 1982'de Brezilya karşısında ilk "savunmacı futbol" örneğini sunan bu ülkeden vasatın üstünde bir stoper, bir takımın gerisindeki gücünü önemli ölçüde değiştirir. Nasıl ki; Brezilya veya Arjantin milli takımında oynayamayan bir "forvet" oyuncusu için, bu ülke standartlarında asla "kötü" diyemiyorsak, aynı durum İtalya ve stoper konusu için geçerlidir. Hatta bir adam İtalya milli takımına "stoper olarak" 11 kez çağırılıyorsa, bizim standartlarımızda "mükemmel" bir kariyerdir. Sivok'u en çok savunduğumuz konu; stoper bölgesinde oynadığında, öne çıkıp, rakibi önde karşılayarak top aldırmıyor. Belki bire birlerde zayıf kalsa da, bu özelliğiyle takımına topu "hemen" kazandırıyor. Toraman'ı savunduğumuz konu ise, çabuk bir oyuncu olması, bire birde başarılı olması... Ferrari'de ise bu ikisi de vardır! Zaten fiziki yapısı buna uygun. Çabuk olmasına rağmen güçsüz değil, fiziği güçlü olmasına rağmen ağır değil... Ferrari, takımı çok fazla önde kaldıysa, kendisi de öne çıkarak baskı kurup, ön müdahale yaptığı da oluyor; kısa görüntülerde Del Piero'yu savunduğu bir pozisyonda görüldüğü gibi, rakibi karşısına aldığında sürekli ayakta kalıp, rakibin ters hamlesinde hemen atlamayıp, ayakta kalarak rakibin pozisyonunu kötü yöne sürükleyip, karşısındaki forveti futboldan soğutan bir savunma örneği gösterdiği de oluyor... İç sahada ofansif oyunu tercih eden Serie A takımlarından Genoa, ligin en az gol yiyen 5 takımından biriyse (Morinho'lu Inter'den 7 gol fazla) bu takımın lig boyunca stoperlerden biri olarak oynayan Ferrari'de iş var demektir. Ayrıca Genoa bu oyuncuyu kötü diye satmamıştır. Genoa, tıpkı Porto gibi scout sistemine güvenen, "satılmayacak oyuncu yoktur" mantığıyla değerini bulan oyuncuyu verip, yerini daha az maliyetle doldurup (geçen yıl Bovo'yu Palermo'ya satıp, Ferrari'yi bedavaya aldıkları gibi) hayatta kalmaya çalışan bir ekol takımı olma yolunda. Sözün özü; Ferrari, Beşiktaş takımı için bir "level atlayışıdır." Tıpkı Ernst gibi, belki ileride parasal olarak maliyetini karşılayamayacak ama oynadığı süre içersinde her zaman bu takımın rengini değiştiren oyunculardan biri olacak. Gereksiz karşılaştırmalardan uzak durunuz; Ferrari bildiğiniz stoperlerden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yazıyı okuyan biri de Beşiktaş Nesta'yı transfer etmiş sanır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lig başlayınca bu demirkol mosmor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para var alıyor bjk hikmetine sual olunmaz bu demirörenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ligtv ye göre coloccini ile anlaşmışız başkan açıklama yapmış http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ters köşe imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 inanmak istiyorum ama %80 yalandır ya. Coloccini gelse daha ne isterim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Gelirse süper de, yalan gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Dün ark.larla kafadan olabiliteli transferleri konuşuyorduk ortak karar kaldığımız adamlar; Coloccini ve Emana. Coloccini gelirse harbi çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Gelmesin arkadaş ben servet gokhan tandemı ızlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Llama güzel yazıymış kopyaladığın da Zapo'da aynı ligden hemde daha yukarıdan bi takımından gelmedi mi? Gerçekten ben anlamış değilim iyi de bi görüntü çizmişti bence Zapo ama hayırlısı tabi. Coloccini yakışır. Ama Galatasaray.org'da yazmadan inanmam artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 raistftw said: Llama güzel yazıymış kopyaladığın da Zapo'da aynı ligden hemde daha yukarıdan bi takımından gelmedi mi? Gerçekten ben anlamış değilim iyi de bi görüntü çizmişti bence Zapo ama hayırlısı tabi. valla kardeşim banada kalsa zapo kalmalıydı umarım ferrari utandırır bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yani ben şunu sadece Beşiktaş için yazmıyorum bütün takımlarımız yapıyor aynı şeyi. Yani eğer bir oyuncuyu gözden çıkarıp başka bir oyuncu alınıyorsa o mevkiye gerçekten fark yaratıcak bi isim olmalı. Üzerine ciddi paralar harcanıcak şimdi mesela Ferrari için. Zaten elinde aynı ligden gelmiş aynı tipte bi oyuncu var. Bir yıl takımında oynamış,iklimine ligine,rakiplere alışmış. Sırf lig tecrübesi bile önemlidir bence. Beşiktaş maçlarının tamamını izlemedim ama izlediğim Zapo iyi görünmüştü bana. Umarım yanılıyoruzdur Ferrari bizi haksız çıkarır da ŞL'de problem yaratmaz Beşiktaş'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Zapo, bir sene oynadı denendi.Beğenilmedi.Daha iyisi alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Zapo beğenilmedi değil, aslında hiç tahmin etmememe rağmen iyiydi de gayet, ama Mustafa Denizli'yle kapıştı onun kaprislerini çekemedi o yüzden yollandı. Denizli ilk geldiğinde bi maçta kırmızı kart gördü Zapo, Denizli de kızıp adamı yedek bıraktı, sürekli yedek kalınca da o da bozuldu falan oradan koptu dananın kuyruğu. Yoksa iyi adam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Tenekeadam said: Zapo, bir sene oynadı denendi.Beğenilmedi.Daha iyisi alındı. Alınan gerçekten daha iyisiyse söylenicek bişey yok zaten. Ama açıkçası ben daha iyisi olduğuna da inanmıyorum. Son birşey geçen sene bedel ödemeden transfer etmiş Genoa bu oyuncuyu. Genoa'da muhteşem bi performans mı sergiledi de bugün 5M euroya alıyor beşiktaş.Geçen sene Zapo yerine bunu neden almamışlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ne rezil bi karşılama idi lan o :D ayhan abi nası sarılmış adama töbee yaaa yarıldım yarıldım hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Evet zapo'dan iyi zaten lig başlayınca herkes görecek bunu. Toraman-----sivok----ferrari------ismail holosko------ernst-----fink-----tello -------nihat-------------------------- ----------nobre----------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu arada Sir, Obertan ile ilgileniyormuş büyük ihtimal alacak Manu'ya. Var mıdır bu adam hakkında bilgisi olan? Bellion'dan kesik yemişti geçen sene kiralanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar