Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

abicim "klüp bırakmıyor" diye bi olay olur mu zaten? basarsın tazminatı istifa edersin.

gidersin fifaya en kötü. anca trabzon halkını uyuturlar işte :)

bu arada , benim enişte olimpiakos taraftarı , aradı boboyu soruyor bana iyi midir falan diye. bobo ile kesin anlaşmışlar , beşiktaşla görüşüyolarmış şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

5 milyon palavra demirören 2 yıl önce 10 milyon vermişti. rakam yanlış veya takas olabilir.

trabzon da başkan da istifa etmiş. sadri şener iyi başlamıştı ama ersun yanal ın kovulmasıyla başlayan saçmalık böyle son buldu sanırım. trabzon sezonu açmadam kapadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Nesi iyi başladı ya? adam dünyanın en bilinçsiz körleme takım yöneten başkanıydı heralde. Sadece başta sıfırdan takım kurması iyiydi evet ama bu uğurda takımın en önemli iki adamı tekke ve gökdenizi gönderince de olmadı tabii.
zaten o adamları göndermese bu kadroyuda kuramazdı :P.onlardan çok iyi para kazandı trabzonspor.bence çok iyide kadro kurdu.alanzinho da çok iyi bir oyuncu umarım yattara gibi bir süre sonra oda paramı alayım gerisi boş deyip yatmaya başlamaz.türkiye liginde en azından ilk 4 e rahat gircek bir takım şuan ts.hatta biraz daha çabalasalardı şampiyon bile olurlardı bu sene
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet topuz beşiktaş'ta. mustafa denizli'yi getirmesinden itibaren aldığı tüm kararlar için beşiktaş yönetimini kutlamak gerekiyor. topuz biraz bencil ama denizli onu adam edecektir. kaliteli bir futbolcu zaten orası su götürmez bi gerçek.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24973105/
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam fenerbahçe'ye gelmediği için çok sevindim valla. gelirse de çok üzülecem, böyle burak yılmaz dan farklı olmayacakmış gibi geliyor bana.

bu arada geçen sene 11 milyona satamyan, bu sene 5 e satan tüccar geçinen kayserispor yönetimine hörmetler.

p.s. bu adamı adam ederse denizli adam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yaptığı ne yapabileceği belli bi futbolcu. , yabancı sınırlaması varken de isimli ve kendi çapında kariyerli adam da anca bu kadar para vererek alabilirsin zaten.

fizban , burak yılmaz örneği biraz saçma olmuş ; beşiktaşa olan transferinde genç yetenek diye geldi , fenerbahçeye neden alındığını ise ben bilmiyorum. mehmet topuz , dediğim gibi en azından ne yapabileceği belli olan , kayserideki misyonunu ve oynama azmini kaybederek büyük takımda oynama amacıyla gelen bi adam. başarılı olucaktır , beşiktaş kadrosu ve sistemi de uyucaktır mehmet topuza. özellikle uzaktan şut atan topçumuz yoktu , bu açıdan da hücuma çeşitlilik katıcaktır.

hayırlı olsun türk futboluna , darısı diğer klüplerimizin başına :)

bu hamle sonrası fenerbahçe veya galatasaraydan mehmet yıldız transferi bekliyorum ben , çok sevinirim olursa o transfer :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...