tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abicim "klüp bırakmıyor" diye bi olay olur mu zaten? basarsın tazminatı istifa edersin. gidersin fifaya en kötü. anca trabzon halkını uyuturlar işte :) bu arada , benim enişte olimpiakos taraftarı , aradı boboyu soruyor bana iyi midir falan diye. bobo ile kesin anlaşmışlar , beşiktaşla görüşüyolarmış şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aman iyi gitsin. para gelsin bare adam gibi. vizyonsuz futbolcu istemiorm ben takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adam gidiyo diye vizyonsuz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 vazgeçmiş trabzon samet aybabadan çok fantastik bir takım ilgiyle takip ediyorum kendilerini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 erucalavera said: vazgeçmiş trabzon samet aybabadan çok fantastik bir takım ilgiyle takip ediyorum kendilerini sdf taradtar tepkisinden filanmış bide ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mehmet topuz -> beşiktaş (5 milyon euro) 4 yıllık sözleşme imzalıyormuş. ntvspor söyledi az önce. samet aybaba'dan vazgeçmiş trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 5 milyon palavra demirören 2 yıl önce 10 milyon vermişti. rakam yanlış veya takas olabilir. trabzon da başkan da istifa etmiş. sadri şener iyi başlamıştı ama ersun yanal ın kovulmasıyla başlayan saçmalık böyle son buldu sanırım. trabzon sezonu açmadam kapadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Nesi iyi başladı ya? adam dünyanın en bilinçsiz körleme takım yöneten başkanıydı heralde. Sadece başta sıfırdan takım kurması iyiydi evet ama bu uğurda takımın en önemli iki adamı tekke ve gökdenizi gönderince de olmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Topuz gelsin ya. yarım sezon iyi oynasa yeter. mustafa denizli adam eder onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 erucalavera said: vazgeçmiş trabzon samet aybabadan çok fantastik bir takım ilgiyle takip ediyorum kendilerini sdf sadri şener olağanüstü kongre kararı almış ahahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Rewendor said: Nesi iyi başladı ya? adam dünyanın en bilinçsiz körleme takım yöneten başkanıydı heralde. Sadece başta sıfırdan takım kurması iyiydi evet ama bu uğurda takımın en önemli iki adamı tekke ve gökdenizi gönderince de olmadı tabii.zaten o adamları göndermese bu kadroyuda kuramazdı :P.onlardan çok iyi para kazandı trabzonspor.bence çok iyide kadro kurdu.alanzinho da çok iyi bir oyuncu umarım yattara gibi bir süre sonra oda paramı alayım gerisi boş deyip yatmaya başlamaz.türkiye liginde en azından ilk 4 e rahat gircek bir takım şuan ts.hatta biraz daha çabalasalardı şampiyon bile olurlardı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 konya ve denizliye içerde kaybetse şampiyondular gibi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mehmet topuz gelsin kurban falan kesicem yetti serdar özkanlar ıvır zıvırlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 milliyet said: İngiltere Premier Lig Şampiyonu Manchester United, Amerikan şirketi Aon Corp ile yıllık 32.6 milyon dolarlık (yaklaşık 50 milyon TL) forma reklamı anlaşması imzaladı. bu da transfer sayılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mehmet topuz beşiktaş'ta. mustafa denizli'yi getirmesinden itibaren aldığı tüm kararlar için beşiktaş yönetimini kutlamak gerekiyor. topuz biraz bencil ama denizli onu adam edecektir. kaliteli bir futbolcu zaten orası su götürmez bi gerçek. http://www.ntvmsnbc.com/id/24973105/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Alala hayret adam fenere imza atti bile deniyordu bir anda nasıl bize geldi ki bravo tüpcüye. Edit: 5 milyon euro olayi beni killandirdi , biz bu adami 11 milyon euro ya alamamistik gecen senelerde. Bir de asdfs http://img145.imageshack.us/img145/7030/kolpabasn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yan odadan gelen şarkıyı , tüm beşiktaşlılara armağan ediyorum : "adına da derler seks" mehmet topuz - ernst - cisse vay anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aglatcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Resmi sitede görüsmelere baslanmistir diyor, her sey olabilir daha. Medyaya bakılırsa başkanım beni al diyip fenerbahceye coktan imzayi atmıştı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu adam fenerbahçe'ye gelmediği için çok sevindim valla. gelirse de çok üzülecem, böyle burak yılmaz dan farklı olmayacakmış gibi geliyor bana. bu arada geçen sene 11 milyona satamyan, bu sene 5 e satan tüccar geçinen kayserispor yönetimine hörmetler. p.s. bu adamı adam ederse denizli adam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne yaptığı ne yapabileceği belli bi futbolcu. , yabancı sınırlaması varken de isimli ve kendi çapında kariyerli adam da anca bu kadar para vererek alabilirsin zaten. fizban , burak yılmaz örneği biraz saçma olmuş ; beşiktaşa olan transferinde genç yetenek diye geldi , fenerbahçeye neden alındığını ise ben bilmiyorum. mehmet topuz , dediğim gibi en azından ne yapabileceği belli olan , kayserideki misyonunu ve oynama azmini kaybederek büyük takımda oynama amacıyla gelen bi adam. başarılı olucaktır , beşiktaş kadrosu ve sistemi de uyucaktır mehmet topuza. özellikle uzaktan şut atan topçumuz yoktu , bu açıdan da hücuma çeşitlilik katıcaktır. hayırlı olsun türk futboluna , darısı diğer klüplerimizin başına :) bu hamle sonrası fenerbahçe veya galatasaraydan mehmet yıldız transferi bekliyorum ben , çok sevinirim olursa o transfer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aman mehmet yıldız uzak olsun bizden gs alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 m.yıldızı napalım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 3 büyüklerin transfer politikası takıma faydalı oyuncu almak olsaydı , bu kadar sürünüyor olmazdık ülke olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fener vazgeçti topuzdan yabancı alıncakmş o mevkiye sanrm almanyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar