Bushi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Arkadaşlar ben Aten's shield ve scrollarini satin aldim. fakat shieldi artifact ettiremedim scrollarimi combine ettim fakat yapamadim , bir kac kisi bana trause islanda gidip quest yapmami soyledi fakat ben bir sey anlamadim biri bana yardimci olabilirmi tam ve ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız cok cok sevınırım..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 encounter'ını yapacaksın o artifactin yani o şekilde sadece satın almak yetmiyor aktive edebilmek için[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bushi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 encounter nedir arkadaslar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 quest dedigi iste encounter, yani athens shield in aliminda bulunman lazim , o drop edilirkenki group weya battlegroup ta olup credit alman lazim kullanmak icin.[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bushi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yani benim bulundugum gruptan birine dusmesi yeterli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evet[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar