roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bundan diyorum. vaynasını bunların yenisi mi varmış ya. http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_orijinal-12WQQaXQQ14166791WQQpXQQdisplayitem ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "ONARIMLARI" demiş ne olmuş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tigranın eski kasası travesti arabasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bazen bişeyler için gözünü karartmak gerekiyo. benimde bi gaza gelmem lazım bunun gibi :) seni tenzih ederim ama, eşşekler gibi çalışıp çok güzel bi şekilde alınabilinir. tabi benim gibi 'orta sınıf'tan biriysen. Yoksa baban zaten istersen alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arabanın nasıl kullanıldıgını bilmek kesinlikle onemli. Yoksa aldıgının yarısı kadar masraf cıkıyor. Biryere baktırmadan almayın 2. derim. Bu arada araba cok kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İyi kız düşürürsün bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 öylesine bir bakayım dedim sahibinden'e, çok hoşuma gitti. şu anda almayı düşünmüyorum zaten gördüğüm kadarıyla yeni kasası pek bilinen bir araç değilmiş, patiye bir taşıyayım bakalım millet ne diyecek demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kız arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu üretilmiyor artık galiba. opel türkiye fiyat listesinde ismi yok. gerçi opelin asıl avrupa sitesinde ismi var. o zaman üretiliyor da türkiye ye gelmiyor. zaten gelse de zamanında 48 bin liraya satılıyormuş. mantıksız. ama güzel araba gerçekten. hani şöyşe astra cc, 307cc tarzı arabaların sportifliğine ihtiyaç duymayacak daha ucuz araba arayan kişiler için herhalde. ayrıca "travesti ve i+3nelere göre araba" demişler tigralara dkjflksdjgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben diyecektim ama ayıp olur diye yazmadım travesti arabası diye :D . 206cc'ye benziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 opel ataköye aracımı götürdüğümde bunun kaza yapmışını gördüm.. pek sağlam araba izlenimi vermedi.. bunun yerine daha sağlam arabalar var.. arabadan beklentin nedir tabi oda önemli.. performans istiyosan bmw z3 z4 filan yada honda s2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aferin, yorum süper eisenheim. emin ol "performans arabası" alacak bütçesi olsaydı, gidipte 24 milyara 2005 kasa araba bakmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 la biraz daha biriktirip bekleyip filan daha ii bişey alabilir heralde bilmiyorum durumunuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bence biraz daha koyup f430 alınabilir eğer performans isteniyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahhah yorumlar süper. yok almicam zaten şimdi. öylesine sormuştum. cons un önerisine uyup biraz daha para biriktirmeyi planlıyorum fdkjhgkdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ABİİİ modifiyeyi gördüm aklım çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu arada param olsun direk alıyorum modifiye megan ne zaman asf ye gitsem aklım kalıyor arabada bir kaç aydır duruyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cons said: bence biraz daha koyup f430 alınabilir eğer performans isteniyorsa. ahaha iiymiş.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 apaçi ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi yok benim karşıma eski tigra çıkarmayın. nefret ediyorum eski kasasından. eski kasa reno megan kupe den de nefret ediyorum. onun çıktığı vakitler ki herhalde 10 yaşında falandım o sıralar, arka farlarına hasta olmuştum ama şimdi değilim. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Cons said: apaçi ildeniz YEDEK PARÇASI UCUZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 megane cok şugar olmus bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Üstüne para verseler binmem ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 üstüne para verseler ben binerim ama saat açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar