BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bana gerçekci gelmedi.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Oha bildiğin kedi laa :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Maşşallah ne insanlar var.. öhöm pardon ne kediler var. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 İlk fotonun edit olma olasılığı bence %5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 göbek kısmı kazandibi tatlısıne benziyo canım çekti şöle enine bakarsanız :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 oha falan oldum yane! korktum ulan! bu kedi önce evde ne avr ne yok yer üstüne bir de beni yer...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu kedi kılıgında bir öküz..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Patilerin inlizce dersine ihtiyacı var gibi, bilinçli pati olarak görevi üzerime alıyorum Pussy kedi yavrusu demektir, bunun ne yavruluğu kalmış ne kediliği.. "Another Pussy's" olmaz, other pussy's yada another pussy. İmpolite? Impolite yada imoplite. "İ" yok bildiğiniz üzere to be continue?? Diyelim ki gramer hatası yaptın affettik. Hiç mi görmedin filmlerde to be continued yazdığını Otur şekil evladım 1 aldın[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 edit kesin edit gm editlemiş bu kediyi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 *! Yazılıdan yırtmaya çalışır.. * Pussy kedi yavrusu demektir, bunun ne yavruluğu kalmış ne kediliği.. walla aldığım sayfada yavru kedi olarak geçiyordu. =] "Another Pussy's" olmaz, other pussy's yada another pussy. bu hatayı sonradan farkettim ama editleme süresi dolmuştu. bişe diyen olmayıncada düzeltme gereği duymadım. İmpolite? Impolite yada imoplite. "İ" yok bildiğiniz üzere Zaten Impolite doğrusu. Alışkanlıktan "İ" ye basmışım =D to be continue?? Diyelim ki gramer hatası yaptın affettik. Hiç mi görmedin filmlerde to be continued yazdığını *! kopar * Otur şekil evladım 1 aldın geçtim mi? :D[signature][hline]faciaya son 21 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Giant Pussy Painted Cat. =] Comic Cat =] Brave Pussy [signature][hline]faciaya son 21 gün..[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 29 Mayıs 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bu arada o eli bıçaklı gözü dönüş kedinin orjinali çok şeker napmışlar hayvana yazık :) şu giant cat ne öle o? o kedi olamaz o kediysede o adam nası kadırıyor onu :) ama ilk resim bence foto montaj değil kısırlaştırınca kedileri yeme içmesine dikkat etmessen öle dombili oluyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tam bir HAYVAN[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: eradicator, 29 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki: bu arada o eli bıçaklı gözü dönüş kedinin orjinali çok şeker napmışlar hayvana yazık :) şu giant cat ne öle o? o kedi olamaz o kediysede o adam nası kadırıyor onu :) ama ilk resim bence foto montaj değil kısırlaştırınca kedileri yeme içmesine dikkat etmessen öle dombili oluyorlar işte. o giant cat denen yaratık bildiin küçük kedi... painte alıosun resmini :) çekiosun köşesinden uzatıosun geri koyuosun oraya :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 BESLEYENE ALLAH KOLAYLIK VERSİN.PATLAR LAN BU.... BU ARADA MENÜSÜ (saat başı) *5 lt süt *10 koli ton balığı *5 tabak havyar *!fittnesa gitsin der*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** [Bu mesaj rona tarafından 29 Mayıs 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 abi ilk resim beyaz olan kedi deil bence kuzu kuzu[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: UltraPsycho, 29 Mayıs 2004 20:17 tarihinde demiş ki: abi ilk resim beyaz olan kedi deil bence kuzu kuzu mhuahuha koptum ya ciddi koptum :) euheuh süper sin[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: eradicator, 29 Mayıs 2004 20:00 tarihinde demiş ki: şu giant cat ne öle o? o kedi olamaz o kediysede o adam nası kadırıyor onu :) niye sen kurban bayramında hiç mi koyun kaldırmadın? said: n0body, 29 Mayıs 2004 20:08 tarihinde demiş ki: o giant cat denen yaratık bildiin küçük kedi... painte alıosun resmini :) çekiosun köşesinden uzatıosun geri koyuosun oraya :D o resim gerçek. kedinin cinsi öyle. büyüdü mü o kadar oluyor işte.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 20 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ohannesburg o giant cat ne öle be azmana bak, köpek yer lan o[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oha! bizimki kedi diilmis be.. ne kediler varmış. annem görmesin valla onun bunun kedisini görüp özeniyo şişmanlasın diye elinden geleni yapıo. bunu görürse yandık.[signature][hline]Tarist (17:33) : demek ünlü olmak istiyosun Tarist (17:34) : çekinme bi içki al Tarist (17:34) : veya dur sana bi içki hazirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Pussy's olmaz. Pussys de olmaz. Pussies olur.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Montaj değilse bu kedinin sahipleri psikopattan başka şey değil. Hayvan hasta işte gidip tedavi ettirseler ya![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Mayıs 2004 05:13 tarihinde demiş ki: Pussy's olmaz. Pussys de olmaz. Pussies olur. abi hala ordamısın sen ya. =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 20 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Falan oldum başlığı görünce :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar