Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni

preas

Öne çıkan mesajlar

Bu topic daha once acildiysa ozur dilerim ama ben bulamadim neyse:

Simdi swg ile birlikte Daoc oynamayi dusundum ve daocta satin aldim acaba turkler hangi serverda hangi Realme aitler falan bana bir aciklarmisiniz?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Sosyal ağlarda paylaş

Bende albiona gelmeyi dusunuyordum o zaman kesin olsun bende Kay e geliym zaten deep-night ile ayni anda basliycaz ping sorun olmaz sanirim
Gerci player sayilarina baktim heralde Us timedan dolayi Us serverlar daha bostu eu serverlarina gore

[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider

[Bu mesaj preas tarafından 27 Mayıs 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

EU ile US kararını zaten çoktan vermiş olman gerekiyor oyunu aldığına göre, hangisini aldın? ya da nereden aldın oyunu?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu cok miktarda sorulmus bi soru aslında alan yetkilisi yukarı oyun nerden alınır turklerin nufusu hakkında bilgi veren bi kısım acsa hos olmaz mı ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense Alan Yetkilisi olmamiz genelde boyle seylerde akillara geliyor, onun disinda acikca kufur bile yiyoruz, ilginctir.

Benim vaktim yok, vakit buldukca ufak ufak yazar veya bu son acilan topicleri koyarim Faq mantiginda, onun disinda yazi gonderip yardimci olmak isteyen varsa onu da koyarim credit vererek.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ!
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

alan yetkilisi başka ne işe yararki ? bilgileri toplayip koyacak senin görevin bu lol gralim siz koyun demek değil.. küfr yiyosan yaptiklarindan yemişindir bu thread i açan sana küfr mü etmiş ya da moss sana lan baggio koysana lan şu konu hakkinda bi sticky mi demiş sana fikrini belirtmiş sadece..alan yetkilisi aha bunu kitliyim la şunuda siliyim le olmuo sadece...[signature][hline]I r thy killa
I r teh frightful thing that always follows u
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sticky'ler acip sizden yazi istedigimde gonderen tek bir kisi (uc hafta boyunca) oluyorsa, tutup uc saat ugrasip yeni irk sayfalari hazirladigimda bulamadigim bir thumbnail'i kimse lutfedip gondermiyorsa, kisacasi benim siteyi canli ve guncel tutma ugraslarimi kimse onemsemiyorsa, ben de sitenin guncel tutulmasi konusundaki istekleri (hele hele bunlar benim arkamdan konusan, hatta yeri geldiginde yuzume kufur/hakaret eden insanlardan geliyorsa) pek sallamayip vaktim oldukca yaparim, bu is icin ozel vakit yaratmam, acikca soyluyorum. Zaten sitede nereden alinir bolumu var suan, kisa zamanda guncelleriz orayi da.

Benim esas gorevim moderatorluk, "DAoC Yazari" statusunde olan birkac insan daha var benim disimda; ama ne siteye onlardan bir ekleme goruyoruz, ne de yazarlik icin basvuran yeni insanlar, benim de sinavima 20 gun falan kaldi, su an bu mesajlari yaziyor olmam bile buralari onemsedigimi gosteriyor zaten, ama her sey bir yere kadar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ!
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Bagio senin kufur yemen alan yetkislisi olmakla alakası yok kisiligin ve yazdıgın yorumlar hakkında bence...[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Evet eu da oynayacaksın buyuk ihtimalle eu oynayacaksan excalde oynamanı tavsiye ederim albiyon ve hibernia da bol miktarda turk var...[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Etmeyin Bacyo ya küfür yığarım ....Kardeşim sen çalış sınavına bak uyma bunlara..Büyük adam olcez biz :P
Edit : Sınavlarında Başarılar ..
[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...

[Bu mesaj Durlag tarafından 28 Mayıs 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...