Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eisenheim said: Azmodai said: sen afrodizyak degil de yuzune organik brad pitt maskesi bile yaptirsan, yine ise yaramaz, yine ise yaramaz. kaç kere gördün yüzümüde konuşuyosun ? gormesem de bilirim. Sen hic bir sekilde kurtaramazsin. simdi izninle kenara cekil, bellaya iltifatlar yagdiracam, arada kaynama.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eishenheim konumuz sen değilsin, lütfen topic'i terket. Merhaba Bella.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bella. merhaba. Yuzunuzu her gordugumde... gunes gormus bir aycicegi gibi sabit merkez eksen uzerinde hep o nur sacan kisiliginize bakarak daireler cizebilir miyim?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Eisenheim Paticik FOrumlarında bir dişinin daha keşfedilmesine katkıda bulundu. Veritabanımıza yaptığı bu büyük yardımı gözardı edemeyiz beyler. Ona bir şans daha vermelisiniz.
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Azmodai said: eisenheim said: Azmodai said: sen afrodizyak degil de yuzune organik brad pitt maskesi bile yaptirsan, yine ise yaramaz, yine ise yaramaz. kaç kere gördün yüzümüde konuşuyosun ? gormesem de bilirim. Sen hic bir sekilde kurtaramazsin. simdi izninle kenara cekil, bellaya iltifatlar yagdiracam, arada kaynama. görmeden bi cacık bilemezsin..kurtarılcak bişeyde yok.. burdan kız tavlıcağını düşündüğn için sanki senin kurtarılmaya ihtiyacın var gibi..
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella... araya bol ileti alintilayan bir parazit var, sen onun kusuruna bakma. Size bakarak fenalik gecirirsem, kaldirimdan izleyen diger insanlar "ama oglan cok hakli" der mi?
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella. Selam... yakisikli oldugum kadar da yufka yurekli ve ipek dilliyimdir. Size sabah aksam iltifatlar yagdirip, sozlerimle masaj yapmak istiyorum ruhunuza. Ama araya parazitler halen girmekte israrli.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella benazmo gibi laf yapamıyom böyl nickinin güzelliğini görünce dilim tutuldu birden.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben daha cok tutuldum. Eisenheim gibi de afrodizyak kullanmama gerek yok. KEndim afrodizyakim. Afrom bile var.
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tuttuğun takımın maç kazanması büyük afrodizyak.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aa ne gğzel bende o tskımı tutuyom ortak bi notakmız varmış
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 adam açık sözlü ben severdim kız olsam
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 merhaba bella. Adiniz kadar guzelsiniz sanirim. Size tutku ile yaklasabilirim, kendimi zor tutuyorum! ama eisenheim gibi degilim, sunni parfumvari maddelere ihtiyac duymam!
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bella, my michelle these are words that go together well my bella bella ma michelle
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bella benim bırakın onu. o değil e o erkekler için parfüm çıkarmışlar falan.. gidip Axe kullansanıza o kadar reklamdan hiçbişey öğrenemediniz mi
Öne çıkan mesajlar