lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi bu iki ülkede okuyan okumayı düşünen yada bilgisi olan arkadaşlar güzel sanatlar alanında hangisini tercih etmek daha mantıklı sizce benim araştırmalarımda ibre italya yı gösteriyo amma ne dersiniz bi de özel olarak bilgisi olan yada okullar hakkında fikri olanda paylaşırsa sevinirim? akademi eğitimi mi yoksa daha çok sanat ve tasarım alanında mı şeklinde daha derin bi ayrıma girmedim ama gelecek cevapalra göre girebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 güzel sanatlarsa italya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ben Fransa'ya giderdim. Italya cekilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi rusyaya ukraynaya falan git orda sanat eserleri napıcan italyada fransada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Prawler said: Ben Fransa'ya giderdim. Italya cekilmez ya. +999 Italya hakkatten çekilmez , ne şehirleri ne insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 destekli yazin da faydasi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Gayet destekli , bence su ana kadar gezdigim ulkeler arasınad en yasanmazı Italya sonra da Ispanya , düzen sıfır , insanların davranışları , şehrin kalitesi ıvır zıvır hersey kuzey Avrupa oranlarına göre çok kötü durumda . Bi Almanya , Hollanda , Avusturya İsveç nere , Italya mitalya nere , tamamen ayrı dunya , en klas diye geçinen şehirlerinden Milan bile bence 5 para etmez ... Fransa da süper diyemem ama Italya dan iyidir . Ben huzurlu huzurlu yaşıyamadım valla İtalya ' da . Gidin tatile gorun bi gezin , turla falan değil ama , o zaman gerçek yuzler gorunmuyo edit : Yazdıklarımdan anlaşılacagı uzere , egitimine dair bi yorum yapmadım , belki de okullar ( gidecegin konuyla ilgili tabi ) über ' dir , rakibi yoktur , onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 okullara, hatta guzel sanatlarda okullardaki hocalara bakip karar vermen gerekir. iki ulkede de siyrilan okullar, yasanabilir sehirler vardir. bunun da "ya beyler, bi yardimci olsaniz" sekli malesef yok. oturup her okula tekeeer tekeeeer bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 güzeller için fransa sanatlar için italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 destekli derken sadece "nedenleriyle birlikte yazında bizde öğrenelim" demek istedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 herkes anlar diye dusunmustum, ama yanilmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ha ben görmedim pardon destekli yazayım güzel sanatlar için italya çünkü dışardan izleyici olarak gördüğüm şey, moda italyada üretilir, fransada sergilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Tamam işte nedenlerini yazmış oldum , şimdi destekli oldu .. Benim içimde baya sağlam bi kin oluşturmaya yetti İtalya , o yüzden tek kelimeyle yazsam bile herkes anlıyacakmış gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 italya o kadar da kotu degil, duygusal bir izlenim olmus. bence cok sicak insanlar. bizim gibi dertlerini anlatmak icin bagiriyorlar, ellerinden geldigince kaziklamaya calisiyorlar ya da arabayla sikistiriyorlar filan. yurdum insanini gordum ben gittigimde. turkiyede darlanmiyorsaniz italyada pek sorun cekmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aksine benim aldığım bilgilere göre fransızlar gayet ırkçı soğuk imiş, italyanlar ise gayet sıcakkanlı ve yardımcı oluyorlarmış, bunları bizzat iki arkadaşım ve internetten okuduğum bazı yorumlara göre söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 italyanlar daha çok sever türkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 adam interraile gitmiyor eğitim için gidiyor be. ben olsam italya'ya giderdim, öyle de bir hayalim var hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 roma olimpiyat stadının oprtasına girip AM I NOT MERZÜFUL diye bağırasım var beindem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya sanat ve tasarım için italya önemli şimdi rönesans ve akademi nin kökeni de orda ki benim yakın olduğum bi olay bi yandan güncel tasarım falan alanında da benim bildiğim italya hala önde işte insan faktörü falan dediğim gibi duyumlarım hep fransızlardan tiksintiyle söz edildiğini italyanların sıcak bulunduğu üzerine direk okul için gönül floransa ister fakat olmadı bolonya falanda bakacağım ama spesifik olarak bi okul karar vermiş değilim henüz daha çok bilgi toplamalıyım bu arada buna göre eğer italya da karar kılarsam sonbahar sezonunda italyan kültür merkezinde italyanca kurslarına başlayacaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim kuzenim pisa da sinema televizyon okuyor gayet ememnun oradaki hayatından eğitiminden vs fransa daha sosyal bilimlere yönelik gidilmesi tercihdir ama sanat denildiğinde itlaya tek geçmek lazım sadece akademik değil tasarım konusunda da çopk iyiler seramik ve cam sanatlarında zaten en yakın rakipleri ispanya adam akıllı canavar gibi bir eğitim istiyorsan itlaya derim zaten mimar sinanın bile italyadaki bir kaç okulla ortak anlaşması var (tabii mimar sinan bence iyi bir kriter) forza italya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 italyanlar çok ameleler. hakkaten türk havası var adamlarda. daha doğrusu akdeniz havası var. ispanyollar ad öyle. kıllı herifler, tiki kızlar, bağırarak konuşmalar falan. fransızlar çok içten pazarlıklı. sürekli bi sinsili peşindeler. her fırsatta milliyetçilik sokuşturma çabaları var. iskandinavlar aşırı individualist. ama iyi insanlar sonuçta. avusturyalılar ise alman kürdü. ezik hepsi. almanlar asil millet. adamlarda asalet, gurur, ulan kafamı bozmayın dağıtırım avrupayı havası var. Soğuk ve milliyetçiler tabi. Doğu avrupa ülkelerinden olanlar hep fakir, hep gariban. insan acıyor. yeni yeni tanıyorlar herşeyi, heyecanlılar ama pek gösteremiyolar heyecanlarını. yunanlılar bildiğin biz lan. tıpatıp. en kralları amerikalılar. adamlar büyük devletten geliyorlar belli yani. US ve Kanada insanı güzel insan. Konuyu dağıttım. İtalyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly said: italyanlar çok ameleler. hakkaten türk havası var adamlarda. daha doğrusu akdeniz havası var. ispanyollar ad öyle. kıllı herifler, tiki kızlar, bağırarak konuşmalar falan. fransızlar çok içten pazarlıklı. sürekli bi sinsili peşindeler. her fırsatta milliyetçilik sokuşturma çabaları var. iskandinavlar aşırı individualist. ama iyi insanlar sonuçta. avusturyalılar ise alman kürdü. ezik hepsi. almanlar asil millet. adamlarda asalet, gurur, ulan kafamı bozmayın dağıtırım avrupayı havası var. Soğuk ve milliyetçiler tabi. Doğu avrupa ülkelerinden olanlar hep fakir, hep gariban. insan acıyor. yeni yeni tanıyorlar herşeyi, heyecanlılar ama pek gösteremiyolar heyecanlarını. yunanlılar bildiğin biz lan. tıpatıp. en kralları amerikalılar. adamlar büyük devletten geliyorlar belli yani. US ve Kanada insanı güzel insan. Konuyu dağıttım. İtalyaya git. ahanda aggro çekti AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İtalya'nın adı yeter. Tanıdığım,Dünyaca ünlü,kabul görmüş 3 tane sanatcı var; -Roberto Baggio -Alessandro Del Piero -Francesco Totti bunları yetiştiren bir ülke,güzel sanatlarda kötü olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar