Predator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Öncelikle bu muhteşem oyunu seviniz oynamadıysanız bulununuz oynayınız. Şimdi soruma geçeyim ben bu oyunun cd sini kaybettim (üstelik cd orjinaldi bi yerden hediye gelmişti) neyse efendim ben netten çektim 100 mb olarak videoları çıkartılmış halde güzel güzel oynayıp bitirdim. Sonra baktım ki oyuna 30mb patch çıkmış yeni haritalar elemenlar falan varmış. Çektim , yanlız kurmaya çalıştığımda oyun normal setuplı kurulmadığı için oyunu görmüyor. (Oyunu kurduğum dosya bir tür sıkıştırılmış dosya). Şimdi nasıl tanıtıcam bu oyunu ben patch dosyasına ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 olmuyo çok denemiştim :][signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 valla hiç bilemicemde harbi süfer oyundu milletle multiplayer oynarken yaptıklarımı anlatim Şimdi öhöm ilk önce benim bi ibn... ligim vardi ally imin üssüne istedigim kadar yaratik koyabiliodum yasak deildi aliodum hepsini ana binasinin yanina dolduruodum hop ally yi bozuodum tabi yaratiklar direk ana binaya dalıp yıkıyorlardı sora tüm yabancılar böyle yapmaya başladı bana bile eheh belki daha önce birisi bulmuştur ama kesinlikle Birde gene 4 kişilik haritada herkes yenilmişti 2 kişi kalmıştık adamın ordusu acayip fazlaydı ana binama doğru yaklaşıyordu eheh sonra yazdı you losee die mesaj attı bende keeperi çıkardım işte(hani şu baş eleman boynuzlusu) tek başına tüm orduyu oyaladı bende geri kalan ordumla onun ana binasina dogru yürüdüm no you lose yazdım yıktım tabi oda yetişemedi görmemişti ordumu eheheh süperdi o oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende orjinal cdsi olduğundan bu dediğin olayı da hiç denemediğimden, soruna cevap veremiyeceğim..[signature][hline]pc and comics geek of Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 havamı attın :P[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok yaw aklımda kalan bunlardı dungeon keeper denilince:D bilin yani bu anılaırmı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hayır bana dedi :D[signature][hline]pc and comics geek of Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Nette nerde var link adres çabuk Go go go...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar