fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 class changes lands of the dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu yeni knight armoru süper yanlız::) derhal edinmem lazım onu 1.3 gelince pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 HAH, sonunda, GG wards. Oh be. said: On the RvR front, Producer Jeff Skalski talked about their desire to get away from what has been called RvE situations, where people must fight NPCs as part of the PvP war. Evet, bununla birlikte kesin. Bu patch ile Mythic'in jetonlarındaki köşe sayısı azalıyor. :P AoE ve 2. rampa da iyi. Hep iyi haberler, hep böyle olsun. 1.3 tweak olsun eyvallah ama o AM/Shaman overhaul 1.3.1'de gelmezse bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 güzel haberler, lag olayını da halledebilseler keşke bu yaz. gerçi goa'nın beceriksizliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gene bi aoeye laf etmişler kimse memnun değil falan diye ne değişti bizim aoeyle ilgili bibilen varmı? Muhtemelen patch 1.5 de BW leri melee dps yapıcaklar az kaldı haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 gandalf gibi sopa ve kılıcla dövüşeceksiniz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sardius said: gandalf gibi sopa ve kılıcla dövüşeceksiniz:P Sardi sizimi nerflediler bizimi resist düsüren aoeniz nerfleniyomuş dolaylı yoldan biz nerfleniyomuşuz galiba doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sdfsfdsdf hayır sizleri aoe skillerinizin dmg leri nerfleniyor:P benle ilgili bişi yok. ben buff bekliyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sardius said: sdfsfdsdf hayır sizleri aoe skillerinizin dmg leri nerfleniyor:P benle ilgili bişi yok. ben buff bekliyorum:P Sardi peki nerde yazıyo abi war-eu da bulamadım nerflendik bare nelerimizin gitiğini öğrenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 detaylı bi açıklama yok henüz. bana recs söledi ama bende okudum biyerde de hatırlamıyorum şu an. sadece casterların aoe lerinin güçlü oldugunu biraz degişeceginden bahsetmişlerdi. neyse yakında cıkar tam acıklama sabret:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Lands of the dead çok cesur bir adım olacak Mythic için. Bekleyip göreceğiz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sardius said: detaylı bi açıklama yok henüz. bana recs söledi ama bende okudum biyerde de hatırlamıyorum şu an. sadece casterların aoe lerinin güçlü oldugunu biraz degişeceginden bahsetmişlerdi. neyse yakında cıkar tam acıklama sabret:P Hatta Casterda dememiş direk Bright Wizardların aoeleri fazla şuan pek memnun değil oyuncular demiş ama resmi bi açıklama değil anladığım kadarıyla.Utanmadan bizim için patch getircekler diyorum sana 1.5 de melee dps iz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet benim okudugum yazıyı okumussun orda da sadece bw diyordu:) ama sanmıyorum sorclarında aoe leri güçlü topluca bişiler yaparlar(yapsınlar:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar