Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya okulda hocalardan korkum yok.8 senedir ordayım kurucu bile tanıyo beni dfg.ama atar yaptı bana yeni bebeymişim gibi sinirlendim rehberlikçiye dönüp kafa salladım böyle.nası bi insan oldum anlamadım ki. neyse ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Hergün deneme çözme sistemi işe yaradı bende çok. 220 falan alıyodum maks 2-3 ay önce 250 oldum. Şu sıralar konu testlerini de araya ekleyerek performansımı artırmaya çalışıyorum. 270 aldım Körfez'in bi sınavından, geri sayım deneme diyor. Çok kolaydı gerçi ama rakamsal olarak sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Queen said: Hergün deneme çözme sistemi işe yaradı bende çok. 220 falan alıyodum maks 2-3 ay önce 250 oldum. Şu sıralar konu testlerini de araya ekleyerek performansımı artırmaya çalışıyorum. 270 aldım Körfez'in bi sınavından, geri sayım deneme diyor. Çok kolaydı gerçi ama rakamsal olarak sevindim. walla çok sevindim ya umarım daha çok yükseltirsin ben de dün iyi çalıştım baya bugün de çalışmak istiyorum inşallah olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben şimdi bi yemek yiyeyim, optiği bitirip dalgadan bi iki test çözüp biraz geo yada biyoloji falan çalışmayı planlıyorum. buarada bu konuyu favorilere ekledikçe inadına siliniyo favorilerimden, anlamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben şu 1 haftada güvender in 30x30 mat2 denemesini bitirdim 30 testtede 2 boşum var konular hep aynı max-min problemleri ve karmaşık sayılar.. Artık ay kavramını falanda geçtik gün sayıyoruz şafak 29 falan iyice migrenim azdı zaten bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben de paso mat1 çözüyorum sınavda çok korkuyorum mat1den ters gelirse biteriz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ben geçen sene mat 1 den çok korkuyordum aynen ama mat 1 çok kolay geldi mat 2 den korkun ben asıl mat 2 den korkuyorum.Zaten mat 2 kötü gelirse bütün sınav kötü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi mat 2 ea öğrencisi için + puandır diğer bölümleri bi çok insan yapıyo ve mat 2 den net çok etkiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ıyy ÖSS :( 2004+2008 gazisi olarak ürperdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 çocuğumu keseceğim, yükselmiyor puanlar. imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Lancelion said: çocuğumu keseceğim, yükselmiyor puanlar. imdak. yükselir yükselir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 son 29 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 elesso said: son 29 gün elesso dayak mı istiosun olm? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 çalışın diye yapıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 doğru aslında telaşa gelip çalışıorm birden geri sayımı görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gün geçtikçe rahatlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya beyler say-2 hala 294 yapıyorum uyuz oldum, sözel 300 sayısal 500 olsa rahatlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lan ağlıycam. türkçe1 de 7 yanlışım çıktı geçen haftaki denemede, sosyalden de toplamda 6 yanlış falan var. matematik1 14 net var öf. dün de yds denemesine girdim max 90 çıkçak yine. ağlamak istoyorooooooğm lan. sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bugün final dershanesi türkiye geneli sınavına girdim türkçe ve fen2 battı gibi geliyo inşallah güzel bi sonuç gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 synorin said: bugün final dershanesi türkiye geneli sınavına girdim türkçe ve fen2 battı gibi geliyo inşallah güzel bi sonuç gelir final benim zamanımda sacma salak sorularıyla unluydu hala oyle mi bilmiyorum ama pek takma o sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 FromTheHell said: lan ağlıycam. türkçe1 de 7 yanlışım çıktı geçen haftaki denemede, sosyalden de toplamda 6 yanlış falan var. matematik1 14 net var öf. dün de yds denemesine girdim max 90 çıkçak yine. ağlamak istoyorooooooğm lan. sıçış. sen bitmişin abi. mat1 14 net ne ya. ben 297 yapıyorum say2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 napıosun? puanlamamı değişti okul puanıyla mı konusuyorsun kafa mı buluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 c şıkkı kafa buluyor. Aptal saptal takılıyorum oturup adam akıllı ders çalışmamıyorum anca arada bi göz gezdiriyorum. Hoş çok bi konu eksiğimde yok daha 4 hafta var her türlü puanımı arttırıp girerim ÖSS dalgasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 synorin said: bugün final dershanesi türkiye geneli sınavına girdim türkçe ve fen2 battı gibi geliyo inşallah güzel bi sonuç gelir ben de girdim bugün, türkçede bikaç soruda bitürlü emin olamadım, fen2 iyi gibiydi benim. bakalım sonuç gelince artık, pek bilmiyorum doğrumu yanlışımı çünkü =D ne zaman açıklancak sonucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar