Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de bi duşa girer 11 gibi huzurlu ve mutlu yatarım. son bi endokrin tekrar ettim. artık olursa olur olmazsa olmaz ya kasmıcam, ilk 5 bine 5bin kişi giriyo sonuçta daha fazlası değil =P
Mesaj tarihi:
sabah anneniz zorlasa da alisik olmadiginiz seyleri yemeyin, sut icmeyen biriyseniz icmeyin misal
saat almayi unutmayin ( ben unutmustum sdgf)
bi de olan oldu artik gg, bosa stres yapmayin
tez elden gidin
guzel guzel yapin
gelin
Mesaj tarihi:
sene 1999 yine össye giriyoruz. empü$ playerimizi taktik, eye of the tiger dinleyip gaza geliyoruz..

saka bi yana bol sanslar hepinize, gereksiz heycan yapmayin. simdiye kadar poposunuzu sıkıp calistiysaniz yaparsiniz. olmazsa da ilk basta yikilsaniz da, zamanla bunun dünyanin sonu olmadigini anlarsiniz.
had kolay gelsin yurdumun sevgili genc dimaglari =P
Mesaj tarihi:
mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar.
Mesaj tarihi:
moonfall said:

mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar.

Abi buna katılmıyorum geçen sene sınavda o müzik kulağıma gelip durdu sinirim bozuldu özellikle türkçe paragrafta.
Mesaj tarihi:
bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo...

Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar..

sorular sizden yana olsun..
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar geldi işte sonu...gidip sınava girmek kaldı artık
Hepinize başarılar diliyorum. Umarım tüm patiler yarın çok mutlu seneye de istediği yerde olur.

Demek bunun içindi herşey.Herkese herşey için çok teşekkürler...
Ve iyi uykular.
Mesaj tarihi:
Abi akşama kadar item düşsün diye sunken ruins e girdim low level charımla. Sıfır gerginlik, sıfır stres. Kafasına takanların kafasına koyim, hiç kasmayın yani. Gerek yok
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

sene 1999 yine össye giriyoruz. empü$ playerimizi taktik, eye of the tiger dinleyip gaza geliyoruz..

AHAHAHAHA

cikista da "sahin - agla yurekli cocuk" veya
"ismail yk - allah belani versin"
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo...

Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar..

sorular sizden yana olsun..

mesela bu arkadaş direk gg. hiç motive olamamışç hatta kendine ters yönde motive etmiş.
Mesaj tarihi:
Hadi o zaman herkese başarılar. Son aylarda bu topikte zamanamız geçti iyi kötü, herkes iyi bi şeyler yapar gibi gözüküyor.

Sabah şarkı dinlemeyin aklınıza takılmasın haşlanmış patates yemeyi unutmayın.
  • Yeni Oluştur...