Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

sene 1999 yine össye giriyoruz. empü$ playerimizi taktik, eye of the tiger dinleyip gaza geliyoruz..

saka bi yana bol sanslar hepinize, gereksiz heycan yapmayin. simdiye kadar poposunuzu sıkıp calistiysaniz yaparsiniz. olmazsa da ilk basta yikilsaniz da, zamanla bunun dünyanin sonu olmadigini anlarsiniz.
had kolay gelsin yurdumun sevgili genc dimaglari =P
Sosyal ağlarda paylaş

mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar.

Abi buna katılmıyorum geçen sene sınavda o müzik kulağıma gelip durdu sinirim bozuldu özellikle türkçe paragrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo...

Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar..

sorular sizden yana olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo...

Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar..

sorular sizden yana olsun..

mesela bu arkadaş direk gg. hiç motive olamamışç hatta kendine ters yönde motive etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...