Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de bi duşa girer 11 gibi huzurlu ve mutlu yatarım. son bi endokrin tekrar ettim. artık olursa olur olmazsa olmaz ya kasmıcam, ilk 5 bine 5bin kişi giriyo sonuçta daha fazlası değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Herkese başarılar dilerim umarım yolunda gider işler. Hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hadi artık yatağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çişiniz gelirse salın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tereddüt etmeyin, bol şans. ben de yatayım artık, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sabah anneniz zorlasa da alisik olmadiginiz seyleri yemeyin, sut icmeyen biriyseniz icmeyin misal saat almayi unutmayin ( ben unutmustum sdgf) bi de olan oldu artik gg, bosa stres yapmayin tez elden gidin guzel guzel yapin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 öf lan enerji doldu heryerim birden. dans etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sene 1999 yine össye giriyoruz. empü$ playerimizi taktik, eye of the tiger dinleyip gaza geliyoruz.. saka bi yana bol sanslar hepinize, gereksiz heycan yapmayin. simdiye kadar poposunuzu sıkıp calistiysaniz yaparsiniz. olmazsa da ilk basta yikilsaniz da, zamanla bunun dünyanin sonu olmadigini anlarsiniz. had kolay gelsin yurdumun sevgili genc dimaglari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 moonfall said: mümkünse yanınıza mp3 calar tarzı bişey alın en sevdiginiz motive edici ümitlendirici şarkıları dinleyerek o yolda tel gibi gerilmeyin. trafik olur normaldir. evden erken cıkmaya calışın. herkes aynı şeyi yapcak gerci ama olsun :) motivasyonunuzu hic birşey bozmasın hepinize kolay gelsin başarılar. Abi buna katılmıyorum geçen sene sınavda o müzik kulağıma gelip durdu sinirim bozuldu özellikle türkçe paragrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hmm bilemicem tabi herkesin bünye başka calışıyo en iyisi herkes bildigi gibi yapsın diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo... Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar.. sorular sizden yana olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Evet arkadaşlar geldi işte sonu...gidip sınava girmek kaldı artık Hepinize başarılar diliyorum. Umarım tüm patiler yarın çok mutlu seneye de istediği yerde olur. Demek bunun içindi herşey.Herkese herşey için çok teşekkürler... Ve iyi uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi akşama kadar item düşsün diye sunken ruins e girdim low level charımla. Sıfır gerginlik, sıfır stres. Kafasına takanların kafasına koyim, hiç kasmayın yani. Gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu arada yatay ve düşey asimptotların ne oldugunu arkadaş msnde yeni anlatıyor. Şu anda öğreniyorum sdgkjdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim de refik halit karay ile falih rıfkı atay birbirine girdi imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben karay ı soyadının tersinden ayırt ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 vaniLLe said: sene 1999 yine össye giriyoruz. empü$ playerimizi taktik, eye of the tiger dinleyip gaza geliyoruz.. AHAHAHAHA cikista da "sahin - agla yurekli cocuk" veya "ismail yk - allah belani versin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pogodi said: ben karay ı soyadının tersinden ayırt ediyodum al burda da güleyim çünkü hala gülüyom ahahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pogodi said: ben karay ı soyadının tersinden ayırt ediyodum AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dersane hocamızda aynı şeyi söylemişti :) pogodi said: ben karay ı soyadının tersinden ayırt ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pogodi said: ben karay ı soyadının tersinden ayırt ediyodumartık karıştrmasının imkanı yok bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Dartanian said: bence gerilmeye gerek yok abi ben şuan rahatım dünyanın sonu değil nasılsa kazananın hayatı kurtulmuyo. kaybedenin de hayatı bitmiyo..belki birşeyler daha kolaylaşıyo ama çok çok büyük bi etkisi olmuyo.. 1 kademe daha fazla iş bulma imkanın oluyo... Strese girmeye gerek yok umarım hepimizin iyi geçer arkadaşlar hepinize başarılar.. sorular sizden yana olsun.. mesela bu arkadaş direk gg. hiç motive olamamışç hatta kendine ters yönde motive etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu saatten sonra ne uzar ne kısalır.Herkese başarılar.Tahminimce bu sene türkçeden geçirecekler.Bunu ilk defa patilere söylüyorum. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hadi o zaman herkese başarılar. Son aylarda bu topikte zamanamız geçti iyi kötü, herkes iyi bi şeyler yapar gibi gözüküyor. Sabah şarkı dinlemeyin aklınıza takılmasın haşlanmış patates yemeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar