Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hukukta kesin sonuç yok. birebir şu şöle ise, bu şöledir gibi bi mantık kuramıyorsun. götü başı oynayan bir bölüm.
4 yıl boyunca şu muhabbete maruz kalacan:

-A kişisi bilmemne yapmış, bilmemne bilmemne olmuş, ne olur?
+Şimdi A kişisi şöle şöle ise bu olur.
-Ya A kişisi öbür türlüyse?
+Şimdi o zaman böle böle olur.
-Ama ya şimdi olay şöyleyse, A kişisi de ilk durumdaki gibiyse?
+Şimdi o zaman tabi şu da olabilir.
-Peki ya A kişisi..
+Eeh.
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmem de bu gece cinsel ilişki yasağı koyun kendinize...cenabet oalcaksanız da 'el yordamı ile' olun :D

ben en kötü sınavımı cinsel ilişki sonrası sabahı yapmıştım. Direk dikkat dağıtıcı ve yorgunluk yaratıyor :)
Mesaj tarihi:
olmaz öyle birşey,
birinci çıkmaz değil de, öyle denmez. O işin mafyası var olm, adamlar aynı şeyi söyletiyor hep.

"Aslında çok çalışmadım, planlı ve programlı çalıştım. Bilgisayarı hiç kullanmadım, haftada bir kez tek bir dizi izledim sadece"

replik bu, repliğin dışına çıkanı yerleştirmiyor ösym
Mesaj tarihi:
benim girdiğim sene 3. olan arkadaşım ultimacı adamdı. geçen dönem de tf2 oynuyoduk sdf.

benden bi sene önce giren bi arkadaşım da 2. olmuştu, iktisat seççem ben diyip ntvdeki adamı kitlemişti.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

Bu arada patide hukuk istiyen yok dimi? Aman olmasın pls benden yüksek yapan ea cı tüm tanıdıklarım hukuk istiyor kontenjanların yarısını doldurdu hibineler

ben istiyoruum! mümkünse istanbul ya da marmara
Mesaj tarihi:
hopeless said:

SodomVsGomore said:

Bu arada patide hukuk istiyen yok dimi? Aman olmasın pls benden yüksek yapan ea cı tüm tanıdıklarım hukuk istiyor kontenjanların yarısını doldurdu hibineler

ben istiyoruum! mümkünse istanbul ya da marmara

neyse artık 2. öğretime bakarım bende
Mesaj tarihi:
Abi hiperbolde neyle ne arasında pisagor falan yapabiliyruz veya odakla neyin uzaklığı nedir? Dış merkezlik 1 miydi?

Bi de östrejen ne zaman artıyo azalıyo?

Son kafama takılanlar bunlar artık.
  • Yeni Oluştur...