ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hukukta kesin sonuç yok. birebir şu şöle ise, bu şöledir gibi bi mantık kuramıyorsun. götü başı oynayan bir bölüm. 4 yıl boyunca şu muhabbete maruz kalacan: -A kişisi bilmemne yapmış, bilmemne bilmemne olmuş, ne olur? +Şimdi A kişisi şöle şöle ise bu olur. -Ya A kişisi öbür türlüyse? +Şimdi o zaman böle böle olur. -Ama ya şimdi olay şöyleyse, A kişisi de ilk durumdaki gibiyse? +Şimdi o zaman tabi şu da olabilir. -Peki ya A kişisi.. +Eeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 matematiği severim ama onsuz da yaparım dert diil. dediğin olaya gelirsek bence o işin içine ilginçlik katıyo yani sorun değil o konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 girecek arkadaşlara başarılar .. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en yüksek puanımı cenabetken almıştım sizce bu bir işaret mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 cenabetken çok başarılı olunduğuna dair rivayetler hep olmuştur . batıl inanç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 onu bunu bilmem de bu gece cinsel ilişki yasağı koyun kendinize...cenabet oalcaksanız da 'el yordamı ile' olun :D ben en kötü sınavımı cinsel ilişki sonrası sabahı yapmıştım. Direk dikkat dağıtıcı ve yorgunluk yaratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 artık parabol eğrisini nasıl hayal ediyosanız muhabbet cinselliğe gelmiş euhueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 büyümek güzel olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en güzel muhabbet cinsellik abi..baydı sınav artık :P ayrıca uyarımda da ciddiyim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 paticikten 1. bekliyoruz tv ye cıkınca paticikle hazırlandım kazandım desin :D şaka bir yana başarılar yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 BAŞARILAR GENÇLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 olmaz öyle birşey, birinci çıkmaz değil de, öyle denmez. O işin mafyası var olm, adamlar aynı şeyi söyletiyor hep. "Aslında çok çalışmadım, planlı ve programlı çalıştım. Bilgisayarı hiç kullanmadım, haftada bir kez tek bir dizi izledim sadece" replik bu, repliğin dışına çıkanı yerleştirmiyor ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 EYWALLAH ÖZBİLADERLER İNTERNET KAHVESİNDEN SELAMLAR HERQEZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim girdiğim sene 3. olan arkadaşım ultimacı adamdı. geçen dönem de tf2 oynuyoduk sdf. benden bi sene önce giren bi arkadaşım da 2. olmuştu, iktisat seççem ben diyip ntvdeki adamı kitlemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SodomVsGomore said: Bu arada patide hukuk istiyen yok dimi? Aman olmasın pls benden yüksek yapan ea cı tüm tanıdıklarım hukuk istiyor kontenjanların yarısını doldurdu hibineler ben istiyoruum! mümkünse istanbul ya da marmara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hopeless said: SodomVsGomore said: Bu arada patide hukuk istiyen yok dimi? Aman olmasın pls benden yüksek yapan ea cı tüm tanıdıklarım hukuk istiyor kontenjanların yarısını doldurdu hibineler ben istiyoruum! mümkünse istanbul ya da marmara neyse artık 2. öğretime bakarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu arada sakal sorun olmaz dimi? Hoş tehlikeye girmeye değmez yine keserim de merak ettim alıyolar mı sakallı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tanınmayacak seviyedeysen evet sorun oluyor başvuru formu muydu neydiyse işte oradakine benzersen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 15 hours 15 minutes remain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 omfg bugün okula bakmaya gittim, cam kenarında oturuyorum güneş teğet geçiyo. sıra biraz oyuklu falan ama idare edicez artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yine sıran olduğuna şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ÖSS bitse de ehliyet sınavına çalışsam, dünyada rahat rahat girilen sınavlardan biri herhalde aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 herkeze başarılar en çok bana ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben gıcık aldım yazmıcam...tüm yazdıklarımı siliyo süper güçler :) eziğiz ama biz de insanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi hiperbolde neyle ne arasında pisagor falan yapabiliyruz veya odakla neyin uzaklığı nedir? Dış merkezlik 1 miydi? Bi de östrejen ne zaman artıyo azalıyo? Son kafama takılanlar bunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar