SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pipi gidersin afedersin çıplak yani belli kriterleri vardır, şort terlik tabi sorun olmaz o ayrı ayrıca beyhan sanki 20 kere sınava girdin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi biliyosun izmirin sıcaklığını sınıfa güneşte giriyosa ölürüm ben orda :D o yüzden bi bilen vardır diye şey ettm zaten yanıma alıcam her ihtimale karşı adam gibi kıyafet ama şu anda terlik şort(mayo) tarzı şeylerle gitmek istiyorm asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 OLM BIRAKIN ARTIK ÇALIŞMAYI SON GÜN RAHATINIZA BAKIN STRES ATIN AKŞAM YATARKEN ZATEN ELLERİNİZ BACAKLARINIZ TİTRER ÇOK HEYECANDAN SAKİN OLUN ASLANLARIM YAPARSINIZ SİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Beyhan sınava girmene kaç senen var lan? asdasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SeaGle said: pipi gidersin afedersin çıplak yani belli kriterleri vardır, şort terlik tabi sorun olmaz o ayrı ayrıca beyhan sanki 20 kere sınava girdin olm eaheha büyük ihtimal 20 kez filan gircem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kermit said: OLM BIRAKIN ARTIK ÇALIŞMAYI SON GÜN RAHATINIZA BAKIN STRES ATIN AKŞAM YATARKEN ZATEN ELLERİNİZ BACAKLARINIZ TİTRER ÇOK HEYECANDAN SAKİN OLUN ASLANLARIM YAPARSINIZ SİZ. Ulan kermit gram heyecan yok böyle yaptıkça heyecanlanıyorum.Yarın deneme sınavına gider gibi gitmek istiyorum ama son derece konsantre bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yeni sistemin ilk öğrencilerindenim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 öyle ol tabi lan ben ilk sınavıma hiç çalışmamıştım ama 1 soru bile çözmedim cidden lise bitti girdik işte barajı geçtik az da puan aldık salla dedik 2. kere girdik biraz çalıştım çok az ama 1 ay desem belki bi öncekinden daha yüksek puandı 3. de girdim çok ii hazırlandım ama sınavda burnum kanadı ona rağmen ii puan aldım 3 4 tane 4 yıllık yazabiliyodum dedim saçma bölümler bana gelmez. bi dahada hiç hazırlanamam yazdım 2 yıllık programlama. orda okuduk felan 3 senede bitirdim 4 olacaktı babam "olm üstüne biraz daha okuda millet sorarsa tıp okudu deriz" felan dedi hatta ashdgasd. 4. sünde girdim yine çalışmadan 5. de sistem değişti garip garip şeyler 6 da bu olcak işte çok az çalıştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi garip olmadım değil bu sabah uyandığımda, ama yarın denemeye girer gibi girmeye çalışıcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SeaGle said: bi garip olmadım değil bu sabah uyandığımda, ama yarın denemeye girer gibi girmeye çalışıcam ben de kolay gele lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya ben dün gece uyuyamadım resmen. Uykum da geldi yatakta döndüm durdum aklıma sınav geliyo falan. Bakalım inşallah dün o stres evresini atlatmışımdır bu gece de gelmez heralde başıma aynı şey asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Denemeye girer gibi gireceğim dalgasını bir kenara bırakalım isterseniz öyle olmuyor,sınav kağıdı gelince dünyanın en sakin insanı bile olsa biraz çalışsa bile heyecanlanıyor ama sonra alışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 aldehit, keton, ester falan bilmiyorum fizikte bikaç konu eksiğim var geri kalan biçok şeyde güveniyorum kendime 2. bölüm geometrisiyle ilgili azıcık sıkıntım var ama bilmiyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fonksiyonel grupları nasıl bilmiyorsun olm.Benim de fizikte uydu ve genel çekim var yarın sabah bakıcam gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aman hocam şu konu eksiği geyiğini açmayalım burada 1 gün kalmış zaten anca stres yaparız bu saatten sonra oturup çalışacak halimiz de yok. O diilde sınavdan sonra oturup tv karşısına yanlışlarınıza falan bakacak mısınız? Ben hayatta yapmam öyle bişi gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bahsettiğim fizik de onlar işte, ama onlardan çıkacağını zannetmiyorum, kimse düşünmüyor zaten, tamamen formülsel şeyler çünkü organik ne bileyim ya, yapıyorum aslında ama, cidden pek bişey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 O değil de, iyi ya da kötü, nasıl geçecekse geçecek ya yarın, gelip bağırıcam lan bu sayfalarda adsgadeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ehuaeuha vallahi bende çıkıp taksim meydanına annanı sıkayhkeohim diye bağırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu arada patide hukuk istiyen yok dimi? Aman olmasın pls benden yüksek yapan ea cı tüm tanıdıklarım hukuk istiyor kontenjanların yarısını doldurdu hibineler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hukuk okunur mu lan manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 topuğuna sıkıverirler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 he iyi başka hukuk istiyen yokmuş bide okunur niye okunmasın. kasar biraz eyvallahta en hızlı zengin olunan meslekte hukukmuş isveçli bilim adamlarına göre asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 eğer matematiği seviyorsan hukuktan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SeaGle said: topuğuna sıkıverirler lan sen ne istiyosun cengiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar