Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 paylaşım topici

synorin

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

oha lan ben türkçenin 20. sorusunda anca olucam =D 20 soru türkçe yaptığım sürede 25 mat1 nasıy apıyonuz abi valla helal olsun. ben mat1+mat2yi bibuçuk saatte falan bitirince acaip seviniyom =D

yavaş ama istikrarlı gidiyorum, ama fenlerde yüksek net yapmazsam bittim =/

mat 1 15dk olmadı en fazla 20 dk sürüyo bitiriyorum ben hocaların öğrettiği gibi yaparsak mat 1 i işimiz zor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Drall said:

oha lan ben türkçenin 20. sorusunda anca olucam =D 20 soru türkçe yaptığım sürede 25 mat1 nasıy apıyonuz abi valla helal olsun. ben mat1+mat2yi bibuçuk saatte falan bitirince acaip seviniyom =D

mat 1 15dk olmadı en fazla 20 dk sürüyo bitiriyorum ben hocaların öğrettiği gibi yaparsak mat 1 i işimiz zor asdf

neler dönmüş mahmut ya. mat1 i 15 dakkada yapsam baya güzel olurda 9 geo sorusu 4-5 dakkada bitmiyo işte :S ama güzel bölüm mat1.

Bide dershane hocamızın tavsiyesi : sınavda ilk yaptığınız 3 soruyu sonra tekrar yapın, kontrol edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Dartanian said:

Drall said:

neler dönmüş mahmut ya. mat1 i 15 dakkada yapsam baya güzel olurda 9 geo sorusu 4-5 dakkada bitmiyo işte :S ama güzel bölüm mat1.

Bide dershane hocamızın tavsiyesi : sınavda ilk yaptığınız 3 soruyu sonra tekrar yapın, kontrol edin.

Hacı onu 15 değil 20 yapalım demin çözdüm bi deneme sınavının mat1ini 22 dakikada bitti :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...