Thornwald Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yav benim daha sınav kağıt şeysim gelmedi.İnternetten bakıyorum, sınavdan bir hafta önce bakabilirsiniz diyor.Başka gelmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 batı dershaneleri zaman makinasını bulmuş! dönem başına, hatta sene başına geri gönderdiler beni! 240 yaptım! ALLAH BELANI VERSİN BATI! GEBER ANA BİNANA METEOR DÜŞSÜN BÖYLE SINAVIN ZORLUĞUNUN SAYISAL DEĞERE VURULMUŞ VERSİYONU KADAR ABAZA RÜYANA GİRSİN SIRAYA DİZSİN SENİN GİBİ DERSANEYİ! oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 drall abi sakin ol ya olabilir zaman zaman düşüşler önemli olan moral bozmamak :) zaten artık yapacak bişe yok sınav geldi gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pis araştırma Araştırma, ÖSS'nin öğrencilerin psikolojini nasıl etkilediğini de gözler önüne serdi. Ankete katılan öğrencilerin yüzde 43.3'ü ÖSS dolayısıyla kaygı ve endişe gibi duygularında artış olduğunu, yüzde 15.6'sı büyük stres ve baskı altında olduğunu, yüzde 12'si sinirli ve alıngan olduğunu, yüzde 9'u dikkat ve konsantrasyonunun bozulduğunu, yüzde 8.6'sı da depresyonda olduğunu açıkladı. ÖSS'nin psikolojisini olumsuz etkilemeyene gençlerin oranı ise sadece yüzde 11.3'te kaldı. Araştırmaya göre ÖSS, gençlerin psikolojinin yanı sıra fiziksel aktivitelerini de bozuyor. Araştırmada, gençlerin yüzde 33'ü ÖSS'nin kendisini fiziksel olarak etkilemediğini belirtirken; yüzde 26'sı uykusuzluk, yüzde 16.6'sı baş ağrısı, baş dönmesi, yüzde 8.9'u karın ağrısı, midede kasılma, bulantı, yüzde 4.6'sı görme bozukluğu, yüzde 4.2'si nefes daralması, yüzde 3'ü ateş basması, üşüme, terleme, yüzde 2.1'i göğüs ağrısı, yüzde 1.5'i de bayılacak gibi olduğunu açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Drall said: batı dershaneleri zaman makinasını bulmuş! dönem başına, hatta sene başına geri gönderdiler beni! 240 yaptım! ALLAH BELANI VERSİN BATI! GEBER ANA BİNANA METEOR DÜŞSÜN BÖYLE SINAVIN ZORLUĞUNUN SAYISAL DEĞERE VURULMUŞ VERSİYONU KADAR ABAZA RÜYANA GİRSİN SIRAYA DİZSİN SENİN GİBİ DERSANEYİ! oh. 240 YAPTI DİYE AĞLIYO TAŞLAYIN SDGF tabi herkesin hedefi farklı YOK YOK SEN 98 ALINCA AĞLAYAN TİPLERDENSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hepiniz açıkta kalırsınız diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 240 puan mı, sry. ben de 120 net -240~- yaptım bir final denemesinde, şu an bileklerimi kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 98 alınca kavga eden şahıs dediğin 288 yapıp sınıfta YA HOCAM BEN TIBBI KAZANAMAYACAIĞIM ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜÜ yapandır. 2 sene boyunca aynı sınıftaydım bu şahsiyetle. içim karardı, ruhum eskidi yaşama sevincimi yitirdim. sonra istediği yer olmadı da 10 puan düşüğüne girdi oh olsun. kısaca 240 alınca qq yapmak 50-60 alıp üzülmektir açık konuşmak gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bugün geldi benim kağıdım sınava giriceğim yer :) itü denizcilik fakültesi tuzla :D kampüsüde var etrafta ev yok bişey yok ooooh rahatım :D ÇATLAYIN PATLAYIN NİHAHAHAHHAHA NOT: caps açık yazılan yerler öss stresinden dolayıdır beni maruz görün.. maruzdu dimi lan edik: ufak yazmayı bile beceremiyorum asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hedefim 278, puanlarım son dönemde 65-75 arasıydı, 40a düşünce üzülmiyim de napiyim 240 müthiş bi puan heyo mu diyim =D hedefim belli almakta olduğum puanlar belli, niye bianda hayvan gibi bi düşüş yaşayınca üzülmiyim ki? üzülürüm ben siz benim yerime sevinin sdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Privhunter said: NOT: caps açık yazılan yerler öss stresinden dolayıdır beni maruz görün.. maruzdu dimi lan *mazur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben girceğim okulun A BLOK - A koridoru - 1.sınıf - 1.sıra 'sında giriyorum. Çok ilginç :D aynı şekilde de çıkarım inş. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 baydı ha artık hiç çalışamıyorum yatıyorum tüm gün gel öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yat yatta uyuşsuzn zihnin unut bildiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bitsede şu össi insanların yüzünü görsek adamlar dışarı çıkmaz oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kapağı atın sonrası rahat ya nolcak dimi ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 1 haftadır her sabah kalktığımda öss bitmiş gibi hissediyorum.5 sn sonra acı gerçek facepalm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bırakın öss'yi sizi viyanaya davet ediyorum. diplomaya ihtiyacınıız yok sütçü imam karpuzculuğa girin viyanada aynı bölümü okursunuz hazırlık +1 iyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nice yiğitler viyanadan hazırlığı geçemden döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 EY ÖSS'ciler Şimdi sınava gireceksiniz ya. Sınavda zaman sıkıntısı çekmeye başladığınız, bikaç Matematik sorusuna 3-4 dk harcadığınız dönemden sonra kendinizi acayip kötü hissetmeye başlayabilirsiniz. Çoğu Össcinin yaşadığı bu durumun adı Kan şekerinin düşmesidir. O yüzden yanınızda 2 tane kesmeşeker ve su bulundurun. Yedikten sonra tuvalete gidip yüzünüzü iyice yıkayın. Bu dönemi atlatmalısınız ve zihniniz eski parlaklığına kavuşmalı. Yoksa ezberden çözebilirsiniz soruları ancak ve verimizin düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hepsi açıkta kalıcak bunların ne demek öss zamanı pc, paticik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben kuruüzümle giriyorum sınava tavsiye ederim(tu) ama en baştan açlık yapıp yerseniz sınavın ortasında mideniz öyle bir kazınır ki aklınız hayaliniz şaşar, fen1i bitirmeden tek bir kuru üzüm dahi atmayın ağzınıza! sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: arkadaşlar lütfen kermit ve ginalynin yazdığı mesajları ciddiye almayın onlar össye girmeyecek oha abi ciddi ciddi giricem ben bunu görmemişim haha istiyosanız sınav giriş belgemi çekeyim fotosunu koyayım ya kuru iftira 6. sınav deneyimim olcak bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sınavda çok su içmeyin benim geçen sınav başıma kötü şeyler gelmişti.Snickers yiyorum genelde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lan hepsinden 20 net yapsam yeticek. türkçe sosyal mat 1 yapıyorm gerisi kaldı sfapvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar