Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: Ben toplamda 72000 soru çözmüştüm, eylülden sınava kadar. Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık sonra da kekini kabarttık.. Herkezde yedi .. http://img.blogcu.com/uploads/bakkalamca_magma_cikolata.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahaha. ayrıca ben erteleye erteleye sonuna kadar geldim işin. haziran 1 dendi mi bilgisayarı falan kaldırıcam, gün boyu soru çözecem falan. inşallah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bilgisayar kaldırmanın en geç zamanı mayıs 1 dir arkadaşlar. Mayıs 1 den sonra hala çalışmaya başlamadıysanız (özellikle de şu günlerde), bence lisenin son günlerinin tadını çıkarmaya bakın, okulun en güzel kızlarına erkeklerine yazın, takılın, raat olun. 2010 ÖSS için dershane ve sınav giriş parasını biriktirmeyi de unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya netlerim bok gibi de değil, dersanede falan test mest çözdüm hocalar çok zorlayınca. evde bişey yapmadım extra. hepsinden(tr1/sos1/mat1/ing) 2-3 net artırsam şuan yeterli olcak. son 15 gün de yeter sanırım buna, inşallah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 okuldan bi arkadaşım bu seneden umudu kesti bi yerde iş buldu tezgahtarlık yapıyo seneyenin dersane parasını çıkarıyomuş o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 son gece çalışcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Privhunter said: ginaly said: Ben toplamda 72000 soru çözmüştüm, eylülden sınava kadar. Bizde abarttık ama çikolatasını abarttık sonra da kekini kabarttık.. Herkezde yedi .. ahah lan ne yalan söylicem, öss dönemi kaç ay? 9 72000 / 9 = 8000 bir ay 30 gün desek, 8000 / 30 = 266. günde 250 soru çözemiyosan hiç girme o sınava. çözülecek 180 soru falan var o kitapçıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 rekorum 120 soru safd.,, denemeleri saymıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 killer adam yem atıyo polemiğe girme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah inanmıyolar lan. ciddiyim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 buna kim inanır? kadir inanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 össden uçmuş lan millet, aa. ben de giricem de, of be, çok yetersizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ginaly said: ahah inanmıyolar lan. ciddiyim olm. 9 ay boyunca hergün 255 soru çözemiosanız girmeyin ciddi mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 iyi ya banane ham 220 puan yapın, yeter size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ikinci yarı başlıcak gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eylülden itibaren her gün 250 fazla da olsa, ikinci dönemde artan çalışma, son aylarda tavan yapamsı vs yi da alırsanız günde ort. 200 edebilir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eylülden itibaren 250 değil zaten, ortalama o. ama mayıstan sonra günde en az 2 deneme atmanız lazım. atmayan adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi paylaşım topiğini akıl verme topiği yaptınız ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bizim dersanenin sınavları başladı haziranın 5 ine kadar her gün deneme sınavı var yanılmıyorsam.Onlara giricem sonra da elitin çkd testlerini çözücem başka da bir şey yapmayacağım sınava kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 synorin said: abi paylaşım topiğini akıl verme topiği yaptınız ya helal olsun çalışmak yemiyo demiyon da akıl verme oluyo öyle mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hacı adam 70 80 alıyor sınavlarda nasıl çalışmasını biliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 neymiş bu fen2 ya. her soruda başka formül, başka bilgi lazım ne biçim iş bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 son gece toplamda 3 saat falan uyuyacaksınız gençler hazırlıklı olun gerilmelere hoş geldiniz bitince başlayan o boşluk hisside çok saçma ama tüm bunlar geçince sınav falan baya salak gelicek herşey raat olmanız lazım omega 3 falan alın denemeye devam hadi odtüye girecek genç insanlara yardımcı olurum bekliyorum lan yada gelmeyin lan odtüye falan her sınav ayrı öss ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yeterince iyiyseniz gunde 266 soru cozmeseniz de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar