Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Böyle girip forum, matematiğin dibine vurulmuş theroycraft veya QQ okumaktansa ben wow ile ilgili bu tarz blogları özellikle de bu wowinsider'ı takip etmeyi daha çok seviyorum, hatta bazen çok yararlı oluyor. Var mıdır böyle inglizlice/türkçe kaliteli wow-bloglar? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 pompyro mu ne vardı sanırım, hiç girip okumak nasip olmadı ama bi dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.livewarcraft.com/live/ var benım bildiğim blogumsu. pompyro kapali sanırım ben açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 güzel hoşmuş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://elitistjerks.com/ shamanların kutsal kitabi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi elitistjerks'i aldın shaman sitesi mi yaptın sdflsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Uehe, shamanları sevmez elitistjerk ler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ben seviyorum ya, o yeter. Ayrıca gördüğüm kadarıyla en fazla thread ve açıklama shaman bölümünde. Eh, diğer class'ların başlıklarını incelemediğimden birden elitisjerks'i shamanlar adına sahiplenmiştim. Tabi, her class için yararlı bilgi var orada. Siz de nasiplenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 de jerkler blog degil, ikincisi herhalde nette en fazla infractiona sahip olan blog budur. adamlar begenmedikleri topici birakin mesajlari gorduklerinde bile, bu cok alakasiz diyip banliyorlar. yinede faydali bilgiler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bonesoul said: de jerkler blog degil, ikincisi herhalde nette en fazla infractiona sahip olan blog budur. adamlar begenmedikleri topici birakin mesajlari gorduklerinde bile, bu cok alakasiz diyip banliyorlar. yinede faydali bilgiler mevcut. evet, keyiflerine gore uyari atiyorlar, ne sacma mesajlar da duruyor. sadece takip edin, soru srmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Worldofming.com var, pvp odaklı bir blog, 3 kişi yazıyor Jasi, Serennia, Ming. Bolca drama, dedikodu vs mevcuttur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://wssn.blogcu.com , lore tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Vimpirden blog bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 vimpir public room yada vimpir vip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WssN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Magnum said: http://wssn.blogcu.com , lore tarzı. hmm. güzel bir blog olsa gerek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hahaha mutlu oldu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WssN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dynun said: hahaha mutlu oldu kesin Evet inanılmaz derecede mutluyum. Yaşım 8, böyle şeylerle mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Anladığım kadarıyla alındın sen şimdi, niyetim kötü değildi; anlatayım: kendi blogunu, bir konuda kaynak olarak başkası linklemiş falan çok güzel bişey. zamanında benim de başıma gelmişti , böyle bişey olunca şahsen ben mutlu oluyorum. birileri farketmiş, beğenmiş anlamına geliyor çünkü. sakin olalım beybiler istirham ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WssN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Biraz imali konuştum, farkındayım. :) Sitemi yazan ise arkadaşımmış fakat haberim yoktu. Istatistik panelinden gördüm. Neyse konuyu dağıtmaya hakkımız yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar