Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW bloglar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle girip forum, matematiğin dibine vurulmuş theroycraft veya QQ okumaktansa ben wow ile ilgili bu tarz blogları özellikle de bu wowinsider'ı takip etmeyi daha çok seviyorum, hatta bazen çok yararlı oluyor.

Var mıdır böyle inglizlice/türkçe kaliteli wow-bloglar?
tşk
Mesaj tarihi:
Ben seviyorum ya, o yeter. Ayrıca gördüğüm kadarıyla en fazla thread ve açıklama shaman bölümünde. Eh, diğer class'ların başlıklarını incelemediğimden birden elitisjerks'i shamanlar adına sahiplenmiştim.

Tabi, her class için yararlı bilgi var orada. Siz de nasiplenin.
Mesaj tarihi:
de jerkler blog degil, ikincisi herhalde nette en fazla infractiona sahip olan blog budur.

adamlar begenmedikleri topici birakin mesajlari gorduklerinde bile, bu cok alakasiz diyip banliyorlar. yinede faydali bilgiler mevcut.
Mesaj tarihi:
bonesoul said:
de jerkler blog degil, ikincisi herhalde nette en fazla infractiona sahip olan blog budur.

adamlar begenmedikleri topici birakin mesajlari gorduklerinde bile, bu cok alakasiz diyip banliyorlar. yinede faydali bilgiler mevcut.

evet, keyiflerine gore uyari atiyorlar, ne sacma mesajlar da duruyor. sadece takip edin, soru srmayin :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Anladığım kadarıyla alındın sen şimdi,
niyetim kötü değildi; anlatayım:

kendi blogunu, bir konuda kaynak olarak başkası linklemiş falan çok güzel bişey. zamanında benim de başıma gelmişti , böyle bişey olunca şahsen ben mutlu oluyorum. birileri farketmiş, beğenmiş anlamına geliyor çünkü.

sakin olalım beybiler
istirham ederim =)
Mesaj tarihi:
Biraz imali konuştum, farkındayım. :) Sitemi yazan ise arkadaşımmış fakat haberim yoktu. Istatistik panelinden gördüm. Neyse konuyu dağıtmaya hakkımız yok. :)
  • Yeni Oluştur...