Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

bakariz said:

Oncelikle Yaz geldi diye birakan yada kafasına göre takılan çok var...Onun haricinde 1.3 le birklikte bug vs ler fixlenene kadar düzene oturana kadar 1-2 ay ara verenlerde oldu...

Aion'a kaçanda baya oldu sanırım bu yüzden dest sayisi azalıyor...

ben bilmem ben bıraktım diye destroda bırakmış oyunu. demek garezleri banaymiş:)
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:

Valla beyler iyiniyetimi daha fazla suistimal edemiycem o yüzden dalıyorum arkadaşlar kusura bakmayın bidahada solo ortamı yaratmamak için elimden geleni yapıcam

"iyi niyetimi daha fazla suistimal ettirmeyeceğim." olmalıydı doğrusu ama burası tdk sözlük değil. :D senin söylemini de kabul ediyoruz.

valla serverda destro bulmanız zor olduğu için bence yürüyen her deste atak yapmak gerekir. :D bir zamanlar bizim nefes alan her order'a atak yaptığımız gibi. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oasis diledigin gibi sladır bende su an daoc ındırıyorum bı yandan.Devon clusterında 3200 oyunccu gozukuyor.ve bılıyorsunkı daoc > war ... O yuzden nefes alan almıyan herkeze dal. Sen asıl populason dususunu 1 eylulde gorucez Aion acıldıgında.
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:

Valla beyler iyiniyetimi daha fazla suistimal edemiycem o yüzden dalıyorum arkadaşlar kusura bakmayın bidahada solo ortamı yaratmamak için elimden geleni yapıcam

Vallaha Oasis bana diyosan bu lafı dediğim gibi bütün detro geliyodu o yüzden daldım yoksa dalmıycaktım ... Bide sc lerde biraz daha güçlenmeniz lazım çabuk ölüyosunuz hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Valla oasis diledigin gibi sladır bende su an daoc ındırıyorum bı yandan.Devon clusterında 3200 oyunccu gozukuyor.ve bılıyorsunkı daoc > war ... O yuzden nefes alan almıyan herkeze dal. Sen asıl populason dususunu 1 eylulde gorucez Aion acıldıgında.

Valla cidden öyleydide daoca geri dönmem ben çok güzl anılarım oldu serverda 50 kişi kalana kadar oynadığım bi oyundu gene dönüp bozmak istemem zamanında iyiydi ayrıca sard,archkan,avsolen,harir aion gelsin direk kacıcam bende bu adamlar olmadan eski hazzımı alamıyorum sirede tatile gitti bizim elite tabaka nerde arkadaş

Arada reyna yıkılmayıp süslü arkadaşlarını yaktığımızda oldu öyle deme şimdi gönül ister sırf exile grubuyla yapmakta uygun parça yok malesef şuan
Sosyal ağlarda paylaş

Destte gun gectikce insanlar bırakıyor.Class balance olayının gelmemesi,ustune sacma sapan dmglar,bırakıyorlar oyunu ve bır cogu ya Aion yahut eski her ne oynuyorsa oraya geri gidiyor. hele birde destin nufusu az iken bu salak mythigin ordera verdigi %20 bonus tam papatya oldu gerckten. Her neyse Aion release tarihi gecen gun acıklandı, o zamana kadar takılıcak baska bır sey yok (25 Eylul)..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır onu demek istemedim vuruyolar ama hybridler ve tanklar normale göre daha iyi durumda demek istedim yani bir choosen white lionu öldürüyor döne döne disciple yine aynı sekilde shaman desen yine iyi vuruyo,bizde az çok mmorg oynadık neyin ne olduğunu biliyoruz ha wowdada veya aoc tada durum böle deilmiydi böyleydi ama hala bi denge oturtamadılar onu sölüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...