Harir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ib ftw.Bence oathstone a hiç bakma.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Oyunda tonla bezdiren sorun varken balance yüzünden oyunu bırakan varsa gerçekten tebrikler. Bir taraf dengesizse ilerde el atarlar. Başta da öyleydi, el attılar. Uğruna oyun bırakılacak bir durum yok, hem 2 ay sonra sizin factionınız imba olabilir, kim bilir. :P BlindArcher said: Shamandada heal debuff var, archmage dede. Shamandaki 30sn cdli. Archmage deki 10sn cdli (şimdi tutupda, shamanınkinde, heal alırsa, atan kişi 200 damage alır demeyin.)Shaman AP drain, knockback, group heal, racials? Shaman 3 gün öncesine kadar Archmage'den üstün bir healerdı, 9 ay Archmage'den üstün gezdiler. Ben Archmage olduğum için ilk bu gözüme çarptı. Başka şeyler de yazılabilir. Demek istediğim şu ki biraz objektivite eksikliği seziyorum :) Norn'da Order guildleri bırakıyor, buna ne demeli? Kimin Aion'a niyeti varsa bavulunu topluyor, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Class dengesi yüzündende oyunu bırakmak çok normal bence. Order oturup bizi farmlasın diyemi oynuyoruz bu oyunu? Adam tank açıyor. Engineer bi debuff atıyor, tank bir anda %15 fazla damage almaya başlıyor. Şimdi bu adam ne yapsın? 2 tane engineer oldumu karşıda? ki, her zaman 2 den fazla engineer oluyor. Şimdi healerlar bezmezmi? Tanklar bezmezmi bu oyundan? Yada tanksın, elinde tek el kalkanınla gidiyorsun, karşı tarafa yapabileceğin, bir kaç pislik var. Ama adamın tankı geliyor, kalkanıyla, sizi bufflarken, ordan healerıda kesiyor. Varmı böyle bir güzellik :D. Tanka detaunt atıyorum daha ne olsun? 2750 yediğim oldu, dok karakter ile (gerçi çift eldi ama olsun. Benim armor+auram var. 3sn lik knockdown a öldüm 4xdarkpromise+2x sentinel di sanırım). Archmage in knockbacki yokmuydu?. Bilmem ne zamanın videolarında knockback görüyordum. Shamanın knockback i kadar dandik bir skillde yoktu şu oyunda. Basıyorsun, order warbandının içine atıyorseni :D. Yada, basınca, yanındaki melee ile birlikte uçuyorsun yanyana.. Adam uçuş süresi boyuncada sana giydiriyor. Grup heal, tüm sınıflarda aynı değilmiydi? Geriye bi ap çekme kalıyor. Oda archmage de iyi değildi, bi onu biliyorum. Birşeyler atlıyorsam, inan bu tek taraflı düşündüğümden değil, dest oynadığımdan kaynaklanıyor. Bizde olmayan şeyler dikkatimi çektiği için, onları yazıyorum. İronbreaker, Bw, Engineer, Wh gibi 4 classı bize versinler, neler çektiğimizi anlarsın. Daha bir kaç gün öncesine kadar, kotbs larda eziyetdi bize. Hayatımız, ampül altında, yada yerde uzanırken geçti. Hertürlü, order farmladı bizi. Şu ib deki skiller, buff yapan karakterlerde yok yahu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Shaman'ın knockbackinden dandik skill Archmage knockbackiydi işte. Videolarda gördüğün knockback muhtemelen core ability olmayan DPS knockbackidir. Archmage group heal buglı olduğu için devamlı setback oluyordu. Böyle kritik birşeyin aylarca fixlenmemesini geçtim, PTS'de fixlemiş olmalarına rağmen 1.3 ile live olmadı, 1.3.0b'yi bekledik. En adaletsiz mirror top3'ye girer. Buradaki galeyana katılsam Mythic destro oynuyor derdim, o derece. İki tarafta da yeterince oynadığımdan belirli bir perspektife sahibim. BO-Mara-WE üçlüsünü gördüm, IB AM'in Destructionla top oynamasını da gördüm. Şu an KotBS Chosen arasındaki uçurumu da, en az bahsi geçen WHlar kadar iş yapan WEleri de görüyorum. WL petini, Brutality Mara'yı bir gören unutmaz zaten. Yavaş yama çıkarıyorlar, üzerine şimdi top yekün nerf merakına sardılar. Ama Order imba? Eh. Neyse, konu beni yordu. Aion'da başarılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 arcane said: Oyunda tonla bezdiren sorun varken balance yüzünden oyunu bırakan varsa gerçekten tebrikler. Bir taraf dengesizse ilerde el atarlar. Okuyun partyle geziyoruz ,karsımızdan order grubu gelıyor .3 sanıye ıcınde rr74 zealotumuz ınıyor WL saldırısında nıe ? peti durduramıyoruz.BW silence atıyor Silence+PS (Pyrolastic surge ) atıyor arkamdan healer heal abanırken oluyorum.Ne solo nede grupca oyunda destte zevk mevk kalmadı.Bir saka gıbı sey anlattıyım ustumde guard var zuisudra guardlıyor WL bana dalıyor peti,guardlı oldugum halde 624 gıbı sacma dmglar veriyor .Ve ben oluyorum ya boyle bir sey mi var.Nerde dengeli savaslar bizim healerlar ,ccloth giyenler insta olurken? Feni rr70 tankı onumde 6-7 saniye ıcınde catır catır indiriyor.teek skill spamla sonra dieri sonra dierı.Biz Onunde duramadıgımız buglarla mı bogusucaz yoksa gıdıp orderla mı savasıcaz.Keyif almadıgımız bir seyi oturupta surdurmenin anlamı yok arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Linkini gördük Mina. Farklı classlarla benzer 20 senaryo daha sunulabilir. Hatta bu şekilde combat logdan saniye sayma akımını Witch Elf başlatmıştı bilmem hatırlıyor musunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Witch elf? vs shield kullanan tank çok yakınlar birbirine :D. İşte olay bu abi ya.. Ib nin damage akışı, witch elf i akla getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 O zaman şimdi de pure healerdan örnek vereyim, Gork Sez Stop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Arcane bi IB 5 saniye ıcınde 6250 dmg verıyor,sen bana destroda boyle dmg veren bı tank soyler mısın? Bi WL peti 3-4 saniye ıcınde rr74 zealotu kesiyor,bana destroda boyle bir class soylermısın ? Bi BW o bir superman silence PS spam her classi silence suresinde kesiyor(yani 5 saniye).Bana Destroda boyle bir class soyle. Peki bu durumda dogru duzgun bi rvr yahut pvp yahut grup savası donme ıhtımalı var mı bırde onu soyle? bana gecmisten ornekler vermene gerek yok bizim her classımız gayet guzel nerflendi. PC:Shorties,Bloodline,faction,Legio bu liste daha da gidiyor,ya hic oynamıyor yada 2-3 online var,bu şartlarda da devam etmiyor :P hadi size ii oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 BlindArcher said: Dest oturup bizi farmlasın diyemi oynuyoruz bu oyunu? Adam tank açıyor. Marauder bi debuff atıyor, tank bir anda %30 block ve %10 parry kaybediyor. Şimdi bu adam ne yapsın? arcane'in dediği gibi böyle örnekler gani dest tarafında, geçenlerde cc kıyaslaması yapmıştı mina da orada görmüştük dest ne kadar önde. wounds debuff gibi nice pvp'de kritik önemde dest açık ara avantajlı. Mina said: Arcane bi IB 5 saniye ıcınde 6250 dmg verıyor,sen bana destroda boyle dmg veren bı tank soyler mısın? Bi WL peti 3-4 saniye ıcınde rr74 zealotu kesiyor,bana destroda boyle bir class soylermısın ? Bi BW o bir superman silence PS spam her classi silence suresinde kesiyor(yani 5 saniye).Bana Destroda boyle bir class soyle. - chosen - witch elf - sorceress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sorcerer 5 saniede hangi classi kesiyor ?(Wop suresi 10 saniye)Aoe dmglar nerflendi.doomboltun 1.5 saniye GCD var. Choosen sword shield 5 saniyede 6250 dmg nasıl verıyor ? Witch elf ? sizdede Wh var aynı duzeyde belki onlar esittir kendi clasmanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sam witch elf diyorsun, sanki orderda witch hunter yok Sorc diyorsun, sanki orderda bw yok. Choseninde o kadar hızlı adam kestiğini bilmiyordum açıkcası (kalkan ile?) Ayrıca, marauder gibi neredeyse oynanmayan bir classın debuffından bahsetmen olmamış. Engineer sayısı nedir? Marauder sayısı nedir. Çok oynanan sınıflardaki cc veya debuffları ele alırsak daha iyi olur. Tutupda, neredeyse hiç oynanmayan classlardaki, bir skilli söylememiz doğru değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mina said: Arcane bi IB 5 saniye ıcınde 6250 dmg verıyor,sen bana destroda boyle dmg veren bı tank soyler mısın? Bi WL peti 3-4 saniye ıcınde rr74 zealotu kesiyor,bana destroda boyle bir class soylermısın ? Healer söyledim hala tank söyler misin diyorsun. O da imba, bu da imba. Yalnız kimse adama üzerinde o varken niye dans ediyorsun dememiş. Öbür soruya gelince, Witch Elf, Marauder gayet güzel kesiyor rr70+ healer. 1.3 hem de. Geçmişten örnek vermemin sebebi şu. Böyle tonla şey vardı ve fixlendi. Bunlar da fixlenecek, evet Mythic biraz öküz, ağırdan alıyor, vur diyoruz öldürüyor falan. Şimdi 1.3.0b ile başka dertler çıktı ama patchten sonra daha düzgün combatlar dönmediğini söyleyebilir misiniz? Bir sonraki patchte muhtemelen daha keyifli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Dedigin gibi su an mythic sagolsun vur deyince olduruyor artı her patchle yenı buglar geliyor.anladıgım kadarıyla, bunlar arcmage ve shammyde oldugu gıbı classları alıp bastan sona degistirme yeniden olusturucaklar gibime geliyor cunku bu sistemle ve bu buglarla oyun feci dususte ve mytchigin zamanı yok. Eylul 25 dediginde sizin serverı yada oyuncuları bilmem ama yukarda saydıgım guildleri hemen hemen hepsi Aiona geciyor. Yapıcakları sey bence butun classları kendi mirrorları ile aynı yapsalar daha ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mina said: Sorcerer 5 saniede hangi classi kesiyor ?(Wop suresi 10 saniye)Aoe dmglar nerflendi.doomboltun 1.5 saniye GCD var. Choosen sword shield 5 saniyede 6250 dmg nasıl verıyor ? Witch elf ? sizdede Wh var aynı duzeyde belki onlar esittir kendi clasmanında.. marauder da keser, witch elf'i beğenmediyseniz. wop'u koyunca geri sayım başlıyor, yemeyen bilmez. yarı hp ile kalıyorsunuz bir anda combat ortasında. bana versinler wop, 30sn saysın gene eyvallah. tank dediniz tank yazdım, siz bana order'dan tank gösterin dest tanka tek vuruşta 1000 crit yazan. BlindArcher said: Sam witch elf diyorsun, sanki orderda witch hunter yok Sorc diyorsun, sanki orderda bw yok. Choseninde o kadar hızlı adam kestiğini bilmiyordum açıkcası (kalkan ile?) Ayrıca, marauder gibi neredeyse oynanmayan bir classın debuffından bahsetmen olmamış. Engineer sayısı nedir? Marauder sayısı nedir. Çok oynanan sınıflardaki cc veya debuffları ele alırsak daha iyi olur. Tutupda, neredeyse hiç oynanmayan classlardaki, bir skilli söylememiz doğru değil bence. dedikleriniz karşılıklı. siz bana order'dan sınıf yazın 10sn'de bir çevredeki herkesi yere yatıran. sizin orayı bilemem ama bizim burada her bir eng başına iki mara var. çok oynanan sınıfın önde gideni mara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mina said: Dedigin gibi su an mythic sagolsun vur deyince olduruyor artı her patchle yenı buglar geliyor.anladıgım kadarıyla, bunlar arcmage ve shammyde oldugu gıbı classları alıp bastan sona degistirme yeniden olusturucaklar gibime geliyorAynen öyle. AM/Shaman ile başlandı çünkü saçma sapan, hybrid temelli bir mekaniği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sam yazıyım sana 1k ustu tanka vuran tank al IB :P hehe basit. taunt kullanan ve 2handed weaponla,ıtemlarıda duzgunse hemen hemen her tank o dmgı verır.Peki sword shield bir tank 5 sanıyede nasıl 6250 dmg verir Sam mumkunse bana bunun acıklmasını yapar mısın yahut destte bır ornek verır mısın hanı varmış ya boyle bır tank. BW /sorc mevzusuna gelınce.Ben sana BW PS(taktikle undefendable oluyor, 2 saniye castin time ve cooldownu olmıyan bir skill )diyorum sen bana 10 saniye patlaması olan 10 saniye cd olan skıllı karsılastırıyorsun.sorc WoPla hpmi yarıya ındırıyor hop die.Wb orda tankı 6-7 snde olduruyor dıyorum..:P şNeyse bu tartısmaların sonu yok ben baydım.. Oyunun dengesiz oldugu her turlu forumda ,class balance olmadıgı ve ordder tarafın su son patchlerle imba oldugu her forumda yazıyor oturup burda sonsuz tartısmalara gırmeye gerek yok :) kaçtım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 yalnız warhammer online'ın alternatifinin aion olarak görülmesi de ayrı bir fail yaratcak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 conandan daha çok oynancak çünkü korelilere hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 O biraz da Aion'un ne kadar pvp içerdiğine bakıyor. İnsanlar Kore oyunu bu, deli gibi pvp olacak falan diyorlar halbuki önümüzde WAR örneği var, PvE katalım derken PvP'nin içine eden eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hangi spamlenebilir saldırıyla vuruyormuş IB tanka 1k onu da söyleseydin keşke mina. ve yok vuramazsın tanka tank halinle öyle, sorc dmg'leriyle düşünüyorsun sanırım sen. wb tankı 6-7 sn'de öldürüyorsa iyi dayanıyormuş o tank, gidip bakarsın dest'te kaç tane armor/wounds/block/parry/resist debuff var, kb'den kalkana kadar nasıl öldürülüyor tanklar. insanların aion'dan pvp beklentisi sanırım geliştiricisinin ncsoft olmasından kaynaklı, guild wars pvp'si hayli başarılıydı. öte taraftan PvPvE sistemi diyorlar doğrudan pvp demek yerine ki buram buram pve grind kokuyor tabir, pvp siege aletleri pve'den toplanacakmış gibi birşeyler gördüm ve orada bıraktım okumayı. öyle pvp düşman başına. grafikleri dışında zerre cezbetmedi ama insanlar hype ile yaşar oldu artık okuyup düşünmek yerine, bu nedenle aoc'a yılların gazıyla dalıp 15 günde bıraktılar. war'da sorunlar olmakla beraber kalburüstü sayılan nice mmo'daki saç baş yolduran sorunlarla kıyaslanınca gayet hafif kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 warhammer diğer 4 başkenti açsın. class sorunları kalkar ortadan ama hala o konuda bir açilim görmedim kendilerinden takip ettigim kadarıyla. bir de şey guild wars 2 gelecek ki diye biliyorum. konu aiona kaymasın da vanilla wow'a benzeten insan sayısı da az değil aionu ondan bence baya bi fail bir sonuç olabilir bu beklenti demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iron breaker zealotuma 2.7k damage vurabildi, buyuk ihtimal armor debuff falan da almistim cok az mitigation vardi. shadow warriordan sonra bana vuran en cok damage budur ben onu bilir onu soylerim. witch hunterlar, 1.2'den önceki witch elflere benziyorlar, armorun azsa yanında bittiği anda öldün bil. eğer bir de immune'sa butun skillere etrafında kac tane koruyan olursa olsun healeri ancak baska healer reslerse kurtarabilirsin. white lion olayina bir sey diyemiyorum adamlarin tek aktivitesi o zaten. baska ise yarar atraksiyonu yok gordugum kadariyla white lion'un (bir de intihar saldirisi olarak pounce var, gerci galiba artik daha isabetli zipliyor eleman, yanima atlayabilen white lionlar goruyorum zaman zaman). engineer'larin hedefe +15% damage artiran skillerinden, ve resist buff'unun corporeal damage olmasindan rahatsizim. benzeri magus'un resist buff'i spiritual ve sadece kendisinin change (mid range) ve demonology (yakin dovus) pathine (magus'un uzun menzil pathi elemental damage verir) bir de WoP'e bonus veriyor. engi'lerin corporeallari ise, engineerlerin bütün treelerine ve bright wizardin envayi cesit populer skilline karsi bonus veriyor (engilerin uzun menzil skilleri de genelde armorla ilgili bu da healer/rdpsi bu skillere karsi savunmasiz birakiyor). bright wizardin resistans dusuren skill / taktikleri de isin icine girince sen ne kadar talisman takarsan tak, saka gibi bir resistance ile oynuyorsun, zaten seni öldüren de bu durum. (dps bir sinifta resistance dusuren bir skill olmasi zaten cok vahim bir hata bence) marauder'larin dusuk dps olayi zaten ayri bir gercek. Weaponskill/Initiative DoT'umu, armor-toughness-heal debuff'umu atarim kacarim ben arkadas ortamdan, ugrassin chopalar, we'ler (simdi buildi degistirip thunderous blow'u deniyorum, kobay araniyor bilginize). Edit : bi daha baktim, engineerlarin %50 range artiran taktikleri varmis, hobaleyy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tonla sorc büyüsü spiritual, pit of shades dahil. order oyuncularının hepsi spiritual resiste en çok önem verir, haberiniz var mı bilmiyorum ama. glean magic en çok bedduamı alan büyülerden biri bu yüzden. merak etmeyin biz de yiyoruz o debuff'ları. siz devamlı 120 wounds debuff'la geziyor musunuz ondan haber verin. witch elf halen öyle. demek ki working as intended witch hunter, 1km uzağa fırlatan kb'niz (şaman) ya da hop hop hoplatan olayınız var en azından. kıymetini bilin. we bir am'ye yapışınca am'nin ölmek dışında seçeneği yok halen bugün. wl 6 aydan fazla oyunun en ezik sınıfıydı, hala mara yanında benim gözümde sıfır. işe yarar tek utility'sini görmüyorum fetch nerften beri. maralar fosur fosur oltayla çekerken en son 3 ay önce filan fetch görmüşümdür, o denli bozuk şu anda skill. aman diyeyim at kaç, şoparları we'leri kolay temizliyoruz ama ölmek bilmiyor mara. onları temizleyip en son size geliriz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sam ben sana direk bi video lınki veriyim,Santsu rr76-77 IB bakalım destro tanklara neler yapıyor yada hangı destro tankından 1k spam dmg yıyor. Santsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar