Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Samcim ben zaten karakterimden sikayet etmıyorum ki, beni bilen zaten bilir. Soloda yahut zerg rvrda ben kesicegimi kesiyorum. Ben ınsanların neden oyunu bıraktıgını ve aradaki dengesizlikleri anlatmaya calıstım ornek olarakta baskalar boburlenmesın die kendımden ve burdan tanıdıgım ınsalardan ornek verdım.Varsın olsun soloda da WL kesemıyım bana koymuyor.Hos kesemedıgım WL degil peti aslında ama neyse hehe. Ha bir sonraki patchte Sorcu nerfliceklermis nerflesinler.Yakın bi tarıhte bos serverlarda oynamamak icin bir takım seyler yazdım keske bıraz daha dikkatli okusaymıssın arkıdısım. Bu arada gratz bızım kralda sızlere omur.Falcata almıs belti sizler neler aldınız bakıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Harir said: Jaruza sen önce özel mesajlarına bak.Gör diye en son mesajının altına yazdım ama görmedin.Umarım bunu görürsün.:)gördüm ulan gördüm alala bekle bugün konuşuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaay hain Harir, sire'yide alicaksin dimi aramizdan :( -sardok- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mina abi ben sana katılmıyorum malesef düzgün bi preamadele sorclarda is yapar ama sana sorunu söyliyim istersen kırılıp darılmaca yok biraz strayer ve grubunu örnek alın onlarda bw gibi oynuyor close combat sürekli silence atıp disable moraller ventten senkronize hareket eder healerlar koşar saklanır gearlı vurursun ölmez ve bamm gg bi wb adam yok olmuş canımız çıktı oturtmak için preamade işini ama guildimizden yapamadık malesef çok çalıştım ama olamadı ilerde bi gün gearlanınca bizim yeniler ozaman gene deniycez ama malesef şuan bi kaç guildden güvendiğim adamlarla preamade yapıyoruz ve imba bi grup çıktı ortaya bazı senaryolarda görüyosundur işin sırrı 40 a gelenden oluşan preamade ekip deil rr60 üstü ekip ve gearlanmış Arada kraldan bişey alamadık malesef ama wl chest geldi kardır hiç yoktan iyi :) bide mor bag staffı fena deil ama lod itemleri koyamıyoruz malesef :( Son olarak ben Sardimi,Avsolenimi,Archkanımı özledim ,çok keyifsiz bunlar olmadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bakalım bızımkılerın bır cogu tatıle cıktı, bende bır yandan DoKumu kasıyorum,ufak ufak. Ben yazdıklarımda order tarafının CClerının nerflenmesı lazım oldugunu anlatmaya calıstım, amma velakın alan yetkılısı dahıl herkez sorclar cok ezılıyor anladı. Versınler destrodan bırıne de 5 sanıye morale 2 de disable ability yada choppa yada morale 2 ye knockdown. O zaman esitlenır hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mina said: Bakalım bızımkılerın bır cogu tatıle cıktı, bende bır yandan DoKumu kasıyorum,ufak ufak. Ben yazdıklarımda order tarafının CClerının nerflenmesı lazım oldugunu anlatmaya calıstım, amma velakın alan yetkılısı dahıl herkez sorclar cok ezılıyor anladı. Versınler destrodan bırıne de 5 sanıye morale 2 de disable ability yada choppa yada morale 2 ye knockdown. O zaman esitlenır hersey. universal confusion: DoK moral 2, 5sn disable ha şu da heaven's fury'e denk: (ikisi de 9 mastery puanı istiyor) quake daha tonla knockback, knockdown'ları yazarım dest'in sahip olduğu, bazılarına da eşdeğer hiçbirşey yok order'da triumphant blasting gibi. o nedenle fazla eşelememek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Yıh be mina ne ettin sen moral 1 godlike istermisin grupca 20 saniye :) valla bence dengeli sorclarda ezilmiyo arkadas zamanında sardiye 3.5 k crit patlatmisti strayer cürüdü gül gibi tank haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 haha o yuzden mı bıraktı kactı Sardi? anladım anladım.. Ya salla nasıl duzeltırlerse duzeltsınler ben umudu kestım 25 eylule kadar zaman olduruyorum. Aionda devam ederiz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sam said: daha tonla knockback, knockdown'ları yazarım dest'in sahip olduğu, bazılarına da eşdeğer hiçbirşey yok order'da triumphant blasting gibi. o nedenle fazla eşelememek lazım. smiling smiley Merak ettim ne varmış? 1.Bw= morale Knockback, morale 2 aoe disable, healing debff, corp resist debuff,silence,aoe root Sorc= morale 4 aoe stun,silence,disarm, aoe root 2.Kotbs=aoe knockdown, morale 2 aoe AMPUL hehe, aoe root Choosen=aoe knockdown,aoe root 3.Enginar=aoe knockdown, knockback,rift Magus=aoe knockdown,rift, knockbacki var mı bılemıyorum. 4.Runepriest = Aoe knockback, single disable zealot=aynısı 5.Shadow War= healing debuff, knockback,disarm SH= 2 snear,2 single knockback,aoe root,pet disarm,healin debuff 6.IB=aoe knockback,single knockdown,aoe snear 65 feet,30 feet aoe root Blackorc=aoe knockback,single knockdown,aoe snear 7.Slayer=Morale2 aoe knockdown ve AOE AOE AOE oynıyanlar zaten tek tuş Choppa= tek tuş AOE AOE AOE 8.Lion = sıngle stun Marauder=aoe knockdown 3 sn ha bir de witch elfte aoe kockdown var.. Simdi merak ettim atladıgım bir sey var mı? varsa ekleyin destroda CC yapan :P Benim sorcla ihtiyacım olan yokki realmin var hehe aslında herkezden CC olayını kaldırsalar daoctaki gibi 1 karaktere verseler daha makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bw bir taktik ile, tüm resistleri düşürüp, armorda kırabiliyor (bir debuffı ile çalışıyordu sanırım). Squig deki 1 knockbackte AOE. Magus dada 10sn cd li knockback var. White lion daki Pounce dillere destan bir yetenek (dest tarafının dillerine). Root u boşa atarsın, knockback i boşa atarsın, slowu boşa atarsın. Böyle bir skill olunca, dest tarafındaki, kaçarak oynayan sınıflar zor durumda kalıyor (magus ve squig herder). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mina said: Merak ettim ne varmış? 1.Bw= morale Knockback, morale 2 aoe disable, healing debff, corp resist debuff,silence,aoe root Sorc= morale 4 aoe stun,silence,disarm, aoe root, bütün spellere auto-knockback veren tactic 2.Kotbs=aoe knockdown, morale 2 aoe AMPUL hehe, aoe root Choosen=aoe knockdown,aoe root 3.Enginar=aoe knockdown, knockback,rift Magus=aoe knockdown,rift, knockbacki var mı bılemıyorum. 4.Runepriest = Aoe knockback, single disable zealot=aynısı 5.Shadow War= healing debuff, knockback,disarm SH= 2 snear,2 single knockback,aoe root,pet disarm,healin debuff 6.IB=aoe knockback,single knockdown,aoe snear 65 feet,30 feet aoe root Blackorc=aoe knockback,single knockdown,aoe snear 7.Slayer=Morale2 aoe knockdown ve AOE AOE AOE oynıyanlar zaten tek tuş Choppa= tek tuş AOE AOE AOE (AoE herkese pull) 8.Lion = sıngle stun Marauder=aoe knockdown 3 sn ha bir de witch elfte aoe kockdown (10sn cd'li, go go spam, zaten o yüzden order immune geziyor) var.. 9. DoK = 5sn AoE disable moral 2 Simdi merak ettim atladıgım bir sey var mı? varsa ekleyin destroda CC yapan :P evet atladığın çok var, listene ekledim bold ile. daha da hala order'da daha çok cc olduğunu iddia edebiliyorsan geçenlerde marauder bir arkadaşın "order'a ne zaman kb bassam immune'lar, nasıl oluyor bu?" mesajını okuyup sen de bir düşün istersen neden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ahh keske sorcsererin taktigi dedigin gibi olsaydi.o yalnizca destruction pathindeki spellere oluyor ve combat icinde tactik degistiremiyorsun.yani sorc adama pit atiyor adam pitin icinde knockback yiyor ve pitten cikiyor,disaster cascade atiyor knockback yiyip rangeten cikiyor.gercekten cok yararli bir cc lool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet o yüzden siege'lerde bütün sorc'lar onu kullanıyor, bilerek zayıflatıyorlar kendilerini. tank wall'lara neden spamliyorlar sormak lazım. triumphant blasting gibi oyundaki en sağlam taktiklerden birinin kötülenebileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. ben sorc oynarken bile order'da benzeri olmadan nasıl bu kadar güçlü bir taktik verildiğine hayret etmiştim ki o zamanlar milletin haberi yoktu. combat'ta taktik değiştirilse herkes fantezi yapar kaldı ki, size özel değil biliyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 İyi de knockbacklemek istemeyen taktiği kullanmaz olur biter. Ayrıca adamı geri itiyorsun da o adam küsüp gidiyor mu.. Mecburen tekrar o alana giriyor. Gayet kral bir CC yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 marauder için: AoE knock down, savagery için armor/heal debuff (taktiksiz %25, taktik ile %50 + kendini de iyileştirme), immunity'e girmeyen disarm (parryden sonra, diğer mesleklerde immunity oluyor mu bilmiyorum), kendine çekme (eğer kendi kendini parrylemezse, evet kendi skillini kendisi parryliyor, nasil bir bugsa artik) bu arada doklarda taktik olarak, war priestlerde skill olarak heal debuff var ve (dok / war priest) single target knock back var. daha doğrusu direkt önünde kaç kişi varsa onu. - bu arada aoe knockdown hakkaten kötü bir cc yöntemi, cok faydali oldugu zamanlar da var tabi ama acilis olarak yapildiginda ne disarm çalışıyor ne stun ne silence. knock back immunity ise sadece knockback'te nispeten daha iyi. -anlamsiz knockback / knockdown'a hayir, grubun üstüne kosarak gelen knight'a gelişine geriye doğru knockback atmaya hayir. mümkünse içeri alalim arkadaşı, çoppa ve diğer mdps'ler aç kalmasın. -gerilerden morale2 ile kosarak gelen b. wizard'a knockback/silence/stun atmaya evet. diyoruz. ama dinleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fuzulee said: - bu arada aoe knockdown hakkaten kötü bir cc yöntemi, cok faydali oldugu zamanlar da var tabi ama acilis olarak yapildiginda ne disarm çalışıyor ne stun ne silence. knock back immunity ise sadece knockback'te nispeten daha iyi. Fort'da choke pointi korumak için daha faydalı bir yöntem göremiyorum. O sorc taktiğiyle senaryo yapıyorsanız sorun sizde ehueh. :P fuzulee said: -anlamsiz knockback / knockdown'a hayir, grubun üstüne kosarak gelen knight'a gelişine geriye doğru knockback atmaya hayir. mümkünse içeri alalim arkadaşı, çoppa ve diğer mdps'ler aç kalmasın. Bizim serverda bu örnekteki Knight Sam hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 en güzeli, "STOP! HAMMER TIME!" moralini açınca üstüme çullanan şoparları bombalasın bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Sam said: evet o yüzden siege'lerde bütün sorc'lar onu kullanıyor, bilerek zayıflatıyorlar kendilerini. tank wall'lara neden spamliyorlar sormak lazım. triumphant blasting gibi oyundaki en sağlam taktiklerden birinin kötülenebileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. ben sorc oynarken bile order'da benzeri olmadan nasıl bu kadar güçlü bir taktik verildiğine hayret etmiştim ki o zamanlar milletin haberi yoktu. combat'ta taktik değiştirilse herkes fantezi yapar kaldı ki, size özel değil biliyorsun. :) Evet kale savunmasında bire bir ben her zaman kullanıyorum kale savunmasında ... ama orvr de hiçbir işe yaramıyor .... agony e koysalar anlarım 1 vs 1 combatta adam dibine girmesin diye kullanırsın ama destroda zaten adamı dibine girince öldürmen gerkiyor gelen adamı range dışına atmak ne işimize yarıycak ... neyse ben sorctan memnunum sadece bu taktiğe kılım kale savunması dışında hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 e taktik olayının esprisi o ki zaten, her durumda her taktik kullanılacak diye birşey yok ki. ben de kalede değiştiriyorum bütün taktikleri, amaç başka. triumphant blasting de kuşatmalarda en ultra taktiklerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yahu arkadaşlar biz disabledan geçemediğimiz ve ventte ağladığımız zamanlarda oldu epey gözünüzü seviyim 1 Ay önce bizi talan ederken kimse disablelar çok fazla demiyodu bi taraf fazla olunca malesef dünyanın skilini yiyosun videolar izliyorum moral 2 sini 5 saniye stun a vermiş BW zıplaya zıplaya aralardan geçiyo herkesi öldürüyo BW imba dediniz ulan bi akıllı ona silence atmamış ben sırf silence yemiyim diye focusemindle geziyorum o videoda tamamen bunch of idiot dediğimiz bi destro var 2 tarafta eşit arkadaş eşit olmayan k8p 1 ay önce dedim siz oasis kehanette bulunuyo dediniz işte çıktı destroyu eziyoruz bi süre böyle devam edicek 1 ay sonra görüşürüz disableler gene azalır order tarafında sizler krala gidersiniz kesersiniz kesemessiniz bu iş böyle mükemmel bi oyun yapmışlar tek problem denge sağlanamıyo ve emin olun zerg olmak istemiyorum sc gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ya bunun tartısması bence gereksız yaff.Orderlar tabıkı boyle konusucak destro tam zıttı.Sorcererları umarım bır sonraki patchte az nerflerlerde keyfımız daha fazla kacmaz.Çakmak dun WLlere kıl oldum abı 2-3 sanıyede pet tarafından kesılmekten bktım dıyerek cıktı choosen actı. bakalım su yaz tatılı bıtene kadar solo ownza devam benım ıcın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Abi böyle o işler sorc başına gezeni ormanda aslan kapar ben nezaman grubumdan ayrılsam birine kesiliyorum e 6k hp var tabi kesicekler şunu unutmayın bizler imba karakterleriz çok hızlı ölüp çok hızlı bir wb yi çökertebiliriz lütfen chosen zannedip WL lere kafa tutmayın ısırı verir benide dünkü çocuk erevus çekip kesiyo nasıl koyuyo onun kesmesi zamanında solo yaparken gelirdi aradan onu çıkartıp devam ederdim beslenmiş yaralı koluyla dövüyo beni :( Sorc Bw raks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 +1 .... sorc tek başına fos wb le imba .. bu kadar basit ... Moonlapste bende tek başıma gezmek zorunda kalmıyorum o yüzden noproblem for me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Orderlar size müjdem var,Shorties guildi belki bilmeyenleriniz vardır,Strayer,Namo,Gotika gibi Destronun elite tayfası oyunu bırakmıs bulunmaktadır.Nedenleri gene aynı class ballance,buglar vesaire gibi seylerden dolayı. Linki link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar