Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Destruction Vs Order

bakariz

Öne çıkan mesajlar

yok birisinin beni kestiği için veya ben birisini çok kolay kestiğim için sölemedim benim gördüğüm bu yani,tabi herkesin kendine göre oynama şekli ve bakış açısı var birşey diyemem bana zor gelen bir class senin için kolay gelebilir tam terside olabilir vs yani bu şekildede düşünmek lazım tabi

neyse topic amacından sapmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oturun bıraz warhammer alliance yahut war-europe yada warhammer herald okuyun lutfen sonra gelip burda yorumlarda bulunun. Class dengesi var,sadece bır kacı fazla vuruyor dıenler ıcın.Butun bu saydıgım forumlarda Order AoE farmı hakkında sikayetleri var ve en tepede tartısılan konular. Ve oyunu bırakan ınsanların nedenlerını de okuyun. Mılletın neden bıraktıklarını anlarsınız bence .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten bu oyun 1vs1 için değil team olayı şeklinde düzenlenmiştir .. yani takım çalışması en önemlisi .. ben sorc olarak tek bi order yakalasam class önemli değil zor keserim yada kesilirim ... ama premade olarak 1 wb 2 wb odera dalsak ii düzenlenmiş bi premadese kesilen orderın yarısından çoğunu ben kesmiş olurum .. takım çalışması bu oyun başka bişey değil ... ve bence kalabalık savaşlar 1vs1 kapışmalardan daha eğlenceli .. tabiiki bu benim düşüncem .. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende class dengesi olduğunu savunanlardanım her classın zayıf olduğu bir class var işte buglarda olmasa tam oynanacak oyunda çok kişi bıraktı oynamayı ama genede en güzeli k8p her 3 ayda bir dengeler değişiyo arada beyler arada setinize magic power zımbırtılarından koydunuzmu modası geçmiş critler kullanılmıyo galiba artık tam dedik %72 ye çıkardık criti şimdi sümsük gibi lod kasmaya başladım :( pve suxs
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be Oasiscim belki order onuyorsun die farkında deilsin.Sana durumu soyle izzah ediyim.Mesela sen geliyorsun ortaya morale 2(Aoe Disable) caktın,patlamaya basladın bız senın disable bıtıyor ustune daha slayer gelyor morale 2(Aoe knockdown) hadi gene 5 saniye yahut neyse yerdeyız oluyoruzz.Morale olduklarından immune olayıda işe yaramıyor.Bu 1. senaryo..
Uzaktan ucarak kacarak gelen Kotbs heavens fury ( onun ben rangini zukim kendımde kotbs oynuyordum) yerdeyız, ardından 1 tane BW tabı hıcbır zaman 1 tane olmuyor morale 2( aoe disable yıyoruz) gel patla gene oluyuz.Bu da Senaryo 2.

Daha engiineerdan bahsetmedim ve bunun gıbı bır yıgın senaryolar var.Kusura bakmayında mumkunse oo immune timerı olayını ya duzeltıcekler ya da boyle sacmalıklarla bu oyun gitmez.

Classların dengesizligi hadi birazda ondan bahsedelim.Beerdush morale 4 acıyor, ustume herhangi bir Wl peti+Wl ucarak geliyor Beerdush beni heallıor ama oluyorum.Combat loguna bakıyorum hmmz WL maks 3 kere vurmus toplam dmgı belki 1.5k oda olmuyor genelde petin dmgı saniyede 4 vurus toplamı 2k. Sımdı bana class balance ıhtıyacı yok demeyin.

uzun zamandır solo da gruplada cıkıyorum rvra 1vs1 de su patchlerden sonra tek sorunum WL'ler, gerisi benim icin bir sorun degil keserim yada kesilirim.belki diceksiniz WoP overpowered,belki oyle ama biz WoPla 1 warbandi yahut grubu indiremiyoruz birkac saniye icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çıkmadan 1,5 yıl önce oynamaya karar verdiğim sınıfı önce oyundan çıkarıp, sorc ile r40 olduktan sonra geri koydukları için şimdi norn'da order oynuyorum. sorc'u zayıf bulduğumdan değil, bilakis onunla oynamaya devam ederdim önceliğim güçlü olmak olsaydı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...