fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 niye canlı vermiyosun lan romantikmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 barbu said: ya tatilde kimsenin gitmediği ama mükemmel bir koya gitmiştim.(I) dedim hayret nasıl keşfedememişler burayı. (II) karada geçirdiğim 2dk'nın sonunda anladım ki aslında o koy mükemmel değilmiş.(III) at kadar kara sinekler bildiğin can acıtıyodu ısırdığında. (IV) denizden yüzerek dönmüştüm sineklerden gang yememek için. (V) paragrafta numaralandırılmış cümlelerin hangisinde mübalağa (abartma) sanatı kullanılmıştır? A) I B) II C) III D) IV E) Hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Cevap eğ, hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fede said: niye canlı vermiyosun lan romantikmisin Uçuyolar abi nasıl vereyim öldüklerinde kaplumbağam yiyodu çok seviyo ya ama çok büyüdğü için saldık hayvanı gölete :( Mesela Foça'daki odamın duvarları krem ama hafif kırmızılık var o da beni emen sivrisineklerin duvardaki resmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tosbanı eğit havada yakalsın ya da daha basiti kanatlarını kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hyvanı poposunu kaldıramıyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o zaman bırak gitsin o tosbaa dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ters dönerse mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BloodyBeast said: ters dönerse mi ahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sessiz nası gülünüyor bi göstersene sheldon bile ses çıkarıyo lan gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu sene kaç sivrisinek öldürdüğünü saysın herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben bu sene barışçıl bir politika izliycem dağdan indirecem sivrisinekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ulan o değil de eskiden sinek arabaları ne güzel duman çıkarırdı arkasında koşardık asfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sivrisinekleri bitirmenin yolu barış olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Dartanian said: Ulan o değil de eskiden sinek arabaları ne güzel duman çıkarırdı arkasında koşardık asfsaf lan bi nesil yarım beyinli geziyo o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Saeros said: ama onlar da canlııııı T_T demişim de, ufak ufak sinekler vardı bugün her tarafta, daral getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 demekki neymiş yavuz, onların özgürlüğünün bittiği yerde bizim haklarımız başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fede said: Dartanian said: Ulan o değil de eskiden sinek arabaları ne güzel duman çıkarırdı arkasında koşardık asfsaf lan bi nesil yarım beyinli geziyo o yüzden Hakaret var BANNED PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi de cam açınca girip odanın tam ortasında uçan sinekler vardır. onların uçma özgürlüğü ne olacak? kimliklerini inkar mı edeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 cam var mı lan? açsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hilmi ben lan. nike bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 işte onları hiç anlamıyorum sıfır amaç var mal gibi dolanıyolar. konmak yok sokmak yok iyice deli ediyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sokmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar