Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Easter Egg Archive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en başından beri easter egg denir onlara. oyun bölümüne bakmadım, onlar yanlış olabilir ama fil m ve müzik bölümü gayet güzel bence.[hline]özen gösteren anneler için...
Mesaj tarihi:
Mesala fallout2de çekmece köşelerinde bulunan ruş ayna fln gibi malzemeler işine yaramaz ama oyunda keşfedici ruhu olanlar için konulmuştur (yada çapulcu :P) onlara easter egg denir.[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı

Pick Me!
Mesaj tarihi:
benim bildiğim en fazla easter egg Larry serisindedir.hatta oyun easter eggs üzerine kuruludur.(drew barrymore'un göğuslerini görebilmek için ağaç dalına "push" yazana kadar çatlamıştık.)

bu arada zed arkadaşımı öperim.ağzımdan almış.[hline]Cogito Ergo Sum
Mesaj tarihi:
Olum kızlar Antalya ya tatil yapıp iş stresinden kurtulmaya geliyorlar. Sen orada Excel bugu ile hava atmaya kalkarsan kötü terslenirsin. Hani Ankara da okey de (oranın kızları zati manyak). Neyse, demedi deme...
Mesaj tarihi:
heh pink floydun tersten mesaj olaylarını yıllar önce bi dinlemiştim, baya tırsmıştım. anlaşılmaz salak salak şeyler söylemişler, insanın "deli la bunlar" diyesi geliyo. tersten çalan müzik de baya hoplatıyo.[hline]özen gösteren anneler için...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
güzel sitedir uplıyım dedim.

ama burda daha önceden olan post'lar gözükmüyor.nedendir acaba diyede bi sorayım dedim?
yani hem ziyaret, hem ticaret.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46099

aklıma bu site geldi benim de..
o topic sayesinde bu easter egg sitesini keşfetmiştim..[signature][hline]Hastanız Willow!
  • Yeni Oluştur...