Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Giriniz. Hoş![hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 en başından beri easter egg denir onlara. oyun bölümüne bakmadım, onlar yanlış olabilir ama fil m ve müzik bölümü gayet güzel bence.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Mesala fallout2de çekmece köşelerinde bulunan ruş ayna fln gibi malzemeler işine yaramaz ama oyunda keşfedici ruhu olanlar için konulmuştur (yada çapulcu :P) onlara easter egg denir.[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2002 benim bildiğim en fazla easter egg Larry serisindedir.hatta oyun easter eggs üzerine kuruludur.(drew barrymore'un göğuslerini görebilmek için ağaç dalına "push" yazana kadar çatlamıştık.) bu arada zed arkadaşımı öperim.ağzımdan almış.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 hehe ewt Larry de resam kizada "dream" yazinca aciyodu gomlegini :)[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 bayaa hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Ohaaaa meğer Pink Floyd da "tersten çalınınca bişi çıkan şarkı" olayına girmiş. Helel Ra_d :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Oleyy, ne zamandır bu excel hedesini arıyordum, unutmuştum. Yaşa Ra_d =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Olum kızlar Antalya ya tatil yapıp iş stresinden kurtulmaya geliyorlar. Sen orada Excel bugu ile hava atmaya kalkarsan kötü terslenirsin. Hani Ankara da okey de (oranın kızları zati manyak). Neyse, demedi deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 heh pink floydun tersten mesaj olaylarını yıllar önce bi dinlemiştim, baya tırsmıştım. anlaşılmaz salak salak şeyler söylemişler, insanın "deli la bunlar" diyesi geliyo. tersten çalan müzik de baya hoplatıyo.[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 zed icqnu açsana hazır istediğin şey[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 ehem... efem saolun :)[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 güzel sitedir uplıyım dedim. ama burda daha önceden olan post'lar gözükmüyor.nedendir acaba diyede bi sorayım dedim? yani hem ziyaret, hem ticaret.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46099 aklıma bu site geldi benim de.. o topic sayesinde bu easter egg sitesini keşfetmiştim..[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 easter egg diyince aklıma direk fallout serisi geliyor ki sitede baya bi easter eggi konmuş, fazlası nma da var.hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 o tersten şarkı olayını ilk Led Zepllin yapmamışmıydı?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Led Zeppelin inkini denedim bi pok yok valla Rebel Moves - Sheep e benziyo sarki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oldukca güzel bir site :) Acdsee nin ki bile var :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar