smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 youtube'da insanlar hadiseye şişman demiş o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu performans la ilk 5 e giremez hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 KAK DELA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hadise birincilik için yarışıyor! http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/eurovision/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaybedersek sırf şu erkek vokalinin sesinin kalınlığından kaybetcez. bari ince sesli bi erkek bulsalarmış eşlik edicek. o ne öyle ya boru gibi ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sesi biraz kötüydü ama yerin gibine sokucak kadar değil show olarak ben beğendim açıkcası hasta oldugundan yarı finalden çıkıcagı nerdeyse garantiydi o yüzden zorlamamış olabilir sesini bilemicem ama finalde tahminen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kız hastaymış arkadaşlar. 16 sında iyileşmiş olursa tozunu atar oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dum tek tek diye bagirmak ne oluyo ya? ayrica turkiye olarak sadece bir defa adam gibi kareografimiz vardi, onda da sertab birinci oldu zaten. yaptigimiz en buyuk aksiyon yerden konfeti atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Şarkı ayrı kötü, şov ayrı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o kadar da kötü değil ya, erkek back vokalin mikrofonunu sabote edebilirsek ilk 5 e gireriz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Tatu vardı dimi akşam? kim adınaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Sadece gösteriymiş sanırım noluyoz demiştim izlememiştim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Gösterinin bir bölümünde çıktılar sahneye, şov amaçlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bi ara çok seviyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 suikast filan diyolar şimdide. iyice karıştı ortalık http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11641841.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bizim back vokaledir kesin. ama ruslar biz kazanamayalım diye engellemişler suikast girişimini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 minili iyimiş dfg güzel dedikleriinzn fotosunu koyn da görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu ne ya allasen. agzinda dolma varmis gibi, kasinti bi sekilde söylemis sarkiyi + sahne sovu rezalet. -ibrahim tatlisesin bi el belde, digeri yukarda, ayaklar bitisik saga sola ziplayan dansini hatirlatti bana sdf- finalde de böyle yaparsa gg. tek iyi buldugum tarafiysa, kostümünün ve bingillarin fotolardaki kadar le$ olmayisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sabah bi televizyon programına denk geldim, orda da bi yazarın köşesini okuyolardı. adam şuna yakın bişey yazmış: dansçılar rus, kıyafetler arap işi, hadise belçika vatandaşı ve bunlar türkiye'yi temsil ediyor. eğer 1. olursak ödülü kimin adına alıcaz? komiğime gitti baya, çok doğru söylemiş bence sdfs buna yakın bişey işte ya. sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 baya geri bi adammış onu yazanda ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar