whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://www.sahibinden.com/1_aylik_kullanilmis_canon_d450_18x55_ve_yaninda_sigma_70x300luk-68WQQaXQQ14097258WQQpXQQdisplayitem Gerekli bilgiler burda vardır arkadaslar extra bsy icin arayabilirsinz makinayı paraya ihtiyacım olduğundan yada bi sorunu olduğundan satmıyorum,tertemiz 1 aylık makine daha iyisini almayı düşünüyorum satış nedenim budur istabul anadolu tarafındayım makinayi görmek isterseniz gorusebilriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 param olsa saniye kaçırmam =X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 offff offf çok istiyorum bu makinayıda para yok :( Kriz var arkadaşım koymayın böyle şeyleri tatil parasımı biriktiricez buna mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tatile kamerasız mı gidiceksin dostum =) güzel bi yaz geçirirsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bir an korktum, makinemi çaldırdım diye. aynı makine'nin d350 olanı, ekstra aynı lens'i ve aynı çantasını görünce eyvah dedim. fiyat güzel kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lens iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hahaha =)tesadüfünde bu kadarı neyse yokmu ilgilenen bu kdr bu fiyata bulamazsınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yazın 1-2 ay çalıştıktan sonra aileden de biraz ekle ancak alabilecek param olacak, olur da temmuz sonu ağustos başı gibi satamamış olursan ve hala satasın olursa ben alabilirim sanırsam o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 70x300u ayrı satmayı dusunurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayır dostum düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 drall acelem yok satma konusunda ama biri cıkar alıyorum dedikten sonra makine uçar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lan çok isterdim almayı walla ya... öyle makinam olsa satarmıyım bee.. daha iyisini alcaksan iide mali durumsa kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 daha iyi bi makinaya geçmek isteyişimden satıyorum dostum amatorlgmu attım sayılır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bunun yerine ne alacaksin merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 nikkon d90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 up!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Merhaba Sadece makine satmayı dusunuyormusun? lens olarak 18-200mm almayı dusunuyorum. yeni başlıcam bu olaya birde peşin olarak 1400 veremeyecegim için makineyi alıp baslamak daha iyi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dostum makinayı sattım 1500 e cok iyi fiyata gitti lensm satılık onu düşünürsen verebilirim 250 ytleye Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro tele objektifdir 1 kere takıp çıkardım max 120 kare fotoraf cektm 2 yıl garantili kutusunda ilgilenirsen cok temiz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 tüh ya Lensin bana pek uygun degil şimdilik yeni baslıyorum fazladan para veremiyorum durumum iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 anladm başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Elimde sadece Makine alacak para var Lens önce lens alırsam bir işime yaramayacak, makinemi alırsam sende satmamış olursan yine konuşuruz etrafında Canon 450D sahibi olup satmak isteyen olursa haber verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Arkadasımda koymus onunkinede bakın isterseniz uygun fiyata temiz makine beraber almıstık zaten. www.sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Fiyatı yüksek. Sıfırı alınır bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar