BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 uzun suredir AVG kullaniyodum en sonunda taskmanageri(ctrl alt del yapinca acilan sey) virus olarak gormeye baslayinca delirdim aviraya gectim eh iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bitdefender diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 benim oyum Bitdefendera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 GEd said: nod32 zamanında çok üzdü beni, avira antivir kurdum kafam rahat. Nod 32 1 ay içinde 2 kere format atmama sebep oldu kurtaramadı beni :D avastla çok uzun zamandır düzenli bir birlikteliğimiz var nod32yle yürütemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bedavaysa AVG hergün güncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Antivirüs'ten ne beklediğinize bağlı. Önünüze gelene atlıyorsanız (ya da atlayan bir kullanıcı varsa evde) Norton, Bitdefender falan kullanmak lazım, sistemi deli gibi yorsa da bari temiz tutar. Bana şahsen flashdisk virüslerini görecek, kırk yılda bir internetten bir sakat dosya gelirse onu farkedecek hafif bir antivirüs yetiyor, onun için Nod32 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar