Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 20 dakikadır aşağıda top oynamaya çalışan veletleri izliyorum da,bir tane trabzonspor formalı gözüme takıldı. en fazla 8 yaşında,çok teknik herif çalımları diziyor,vuruşları falan çok düzgün,fiziği pek yerinde değil ama olsun. tutup elinden BJK altyapısına götürsem mi dedim bir an,sonra dedim neyine senin ama çocuk çok yetenekli,öyle böyle değil asdf bu da öyle bir anım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 SERGEN YALÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bülent korkmaz da kardeşiyle top oynarken keşfedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fiziği yoksa anca halı sahada oynar. 8 yaşında iyi oynuyorsa ya zaten bi kulüpte eğitim alıyor veya oynuyordur, ya da oynayacak kadar iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 götür götür sevap kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 drogbada otoparkta duvarlara top atarken keşfedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 beni öyle bi yerde keşfettilerdi.. çook kalabalık bi büyük futbol sahasında bi hoca yanına çağırdı filan vs nyse öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Meneceri olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 heidi klum'da mcdonalds'ta keşfedilmiş.. skarlıt yohanson'da öle keza.. ben olsam bu kızları götürürdüm zamanında.. evek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 baktyım ileriden kavruk bir heif bizi izliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dasaaa said: heidi klum'da mcdonalds'ta keşfedilmiş.. skarlıt yohanson'da öle keza.. ben olsam bu kızları götürürdüm zamanında.. evek. ohoo o kızları kimler nerelere götürdü haberin yok dostum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 8 yaşında çocuğun yetenekli olması yeterli, o yaşta fiziğe bakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kesin mahalle bakkalına takılan, amatör bi klüpte yakını olan amcadır. burak "çocuk" var der onlar hep. iyi "topçu" olur ondan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 DeathLord said: dasaaa said: heidi klum'da mcdonalds'ta keşfedilmiş.. skarlıt yohanson'da öle keza.. ben olsam bu kızları götürürdüm zamanında.. evek. ohoo o kızları kimler nerelere götürdü haberin yok dostum =) Haha, fakir. Bizim eve goturdum ben onlari. HAHA! B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Vizyonsuzluk Raincloud said: bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Tripling said: götür götür sevap kazanırsın Çalışan Kafa Dartanian said: Meneceri olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ginaly said: Vizyonsuzluk Raincloud said: bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Tripling said: götür götür sevap kazanırsın Çalışan Kafa Dartanian said: Meneceri olursun :D başarılı analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BloodyBeast said: ginaly said: Vizyonsuzluk Raincloud said: bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Tripling said: götür götür sevap kazanırsın Çalışan Kafa Dartanian said: Meneceri olursun :D başarılı analiz güzel karakter tahlili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 paspatur said: BloodyBeast said: ginaly said: Vizyonsuzluk Raincloud said: bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Tripling said: götür götür sevap kazanırsın Çalışan Kafa Dartanian said: Meneceri olursun :D başarılı analiz güzel karakter tahlili İyi yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 düzeyli bir seks hayatı piramit var gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Arma said: paspatur said: BloodyBeast said: ginaly said: Vizyonsuzluk Raincloud said: bence götür zengin olur bi gün sana ev falan alır. Tripling said: götür götür sevap kazanırsın Çalışan Kafa Dartanian said: Meneceri olursun :D başarılı analiz güzel karakter tahlili İyi yorum. sesli gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 elinden tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar