Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who let the dogs out!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baya eski bişi, geçenlerde şarkıyı duyunca aklıma geldi. Süper bi flaş buyrun[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Ya bunnarı ızledıkten sora guzel kadın gormek ıstedı canım bıraz da bu nedir kardesim ya. Ne kadar ucube varsa toplamıslar eheh.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
böylece "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" lafı tarih oluyor bu flash sayesinde. yalnız gerçekten çok iğrenç.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
ilk klibini seerettiiimde hastası olmuştum yawf :)[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
abi ama yazık ya... çok ayıp abi bu flash animasyonu kim yaptıysa gerçekten çok ayıp yani kınıyorum... abi kendini orda gördüğünü düşünsene ya ayıp abi yani onlar ne yapsın ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Yeni Oluştur...