C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=585 bu sitedeki büyü sözlerini indirdim ama bi türli calistiramadim spheretables.scp ye on=@login events +e_buyuyazilari diorum ama gene olmuo spherede loginle ilgili bi sorun veriyor anliyamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 on=@login events +e_buyuyazilari diorum spherede su eror verio ERROR:(spheretables.scp,1117)Duplicate trigger '@LogIn' in '01' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 spheretables'da ike kere login triggeri kullanmışsın. Yani tüm login'a atayacağın eventler tek bir ON=@Login triggeri altında olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 [Events e_paralyse] on=@spellcast if &statf_freeze effect 3,i_fx_curse,3,25,1 sound snd_spell_paralyze src.sysmessage Paralyze iken buyu yapamazsiniz. return 1 endif birde bu var spheretables e On=@Login Events +e_paralyse On=@Logout Events -e_paralyse bunu yaziyorum ama player char an ex e girdigi zaman gene buyu atiyor bide su magelerle ilgili On=@Login Events +e_buyuyazilari On=@Logout Events -e_buyuyazilari bunu yaziyorum olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 spheretables.scp ye On=@spellcast if ((==s_paralyze)&&(==xx)) // paralyze nin spell nosu kacti hatirlayamadim xx yerine onu yazarsin. src.sysmessage buyu yapacak konumda degilsiniz action=-1 return=1 endif[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar