Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6.60 beta

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Tövbelik abi bu map. İnceledim hero değişimlerini de, cdler düşürülmüş, güçlendirilmiş skiller falan. Lan sniper'a boost geldiyse ben daha ne diyim. Ultinin range i artmış, cast time ı düşürülmüş falan. Beta zaten adı üstünde de, bu leak yüzünden arkadaşların da dediği gibi mapin çıkışı uzayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

%40 bonus damage to non hero units diyor aciklamasinda. ben de onu "hero olmayan unitelere karsi +%40 damage" diye yorumladim. yani vurdugun unit hero degilse +%40 vuruyorsun. creepler de hero olmadigina gore..

http://www.dotastrategy.com/forum/ftopic21250.html de daha guzel bir liste var
said:
- Quelling Blade (300g), cheap new item that gives +40% damage (20% for ranged) vs. non-hero units. Clearly an item meant to help melee heroes farm. Good starting item for Void, IMO.
Sosyal ağlarda paylaş

Talisman of evasion çok iyi. Resmen 1800 golda neredeyse level 4 passive ability almış oluyorsun.

Quelling Blade'e ciddi zam lazım.

Poor Man's Shield imba, fix lazım. (ucuz bir item olduğunu varsaydım)

Pipe sandığım işi yapıyorsa (phasing) çok eğlenceli ve gosu bir item olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane mage itemi eklenmş force staff diye active birşeyi var karşıdaki heronun yüzünü baktığı tarafa doğru ittiriyo ya da sana geliyosa yanına çekiyo acaip zevkli dün arkadaşlar batrider vs tauren yaptık ben batriderdım acaip eğlendim combolu şeyler olmş bayaa güzel olmş ama hp bayaa bayaa az 16ydım 880di asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...