Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://www.dota-utilities.com/2009/05/dota-660-beta-45-map-download-dota.html Gelmiş geçmiş en büyük updatelerden birini yapmışlar. Bir ton şey gelmiş download link'i: http://rs718.rapidshare.com/files/228909459/6.60_Beta45.w3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 itemlar deli fake bence ya %25 evasion diye item ben ki dunyanin en noob adamiyim bana bile sacma geliyo bi suru evasionlu item waken ve hepsi bole baska statla gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 %25 evasion mantıklı aslında ki büyük ihtimalle baska bi lvl itemı için gereken bir item olucaktır butter gibi evasion + str veren bi item olursa dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 icefrog un map'i fake nasil olabilir ki en kötü betada dengesiz bulup kaldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Quelling blade iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 quelling blade cok sacma bir item. oyunda bazi herolar var ki zorlugu, dusuk damage sebebiyle oyun basinda last hit koyamamalari. bu itemla yaklasik 50 damage ile baslayan hero +20 damage aliyor. ki 6-7 kill ile itemin parasini cikartiyorsun. cok mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Mum, adam non-hero unit diyor. Syllabear ın ayısı gibi şeyler için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 aghanim bile ogre axe istiyo hesap edin değişiklikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Tövbelik abi bu map. İnceledim hero değişimlerini de, cdler düşürülmüş, güçlendirilmiş skiller falan. Lan sniper'a boost geldiyse ben daha ne diyim. Ultinin range i artmış, cast time ı düşürülmüş falan. Beta zaten adı üstünde de, bu leak yüzünden arkadaşların da dediği gibi mapin çıkışı uzayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bok gibi olmuş yeni itemlar yeni cooldownlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 aaabeeey, aghanim icin vengful'un swapini 10 snyeye indiriyor falan demisler. yok artik? ve omnislash 10 slashes olcakmis ahahah gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 %40 bonus damage to non hero units diyor aciklamasinda. ben de onu "hero olmayan unitelere karsi +%40 damage" diye yorumladim. yani vurdugun unit hero degilse +%40 vuruyorsun. creepler de hero olmadigina gore.. http://www.dotastrategy.com/forum/ftopic21250.html de daha guzel bir liste var said: - Quelling Blade (300g), cheap new item that gives +40% damage (20% for ranged) vs. non-hero units. Clearly an item meant to help melee heroes farm. Good starting item for Void, IMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bütün dota camiasına hayırlı olması dileklerimile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 artık cıksada şu map dota atsam tekrar özledim dotayı yenilik arıyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 itemlere baktım da şaka gibiler bence. inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ahahaha daha herolara isim bulamamışlar Taurennin adı:Noname Batriderın adı:Needname dasfasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Talisman of evasion çok iyi. Resmen 1800 golda neredeyse level 4 passive ability almış oluyorsun. Quelling Blade'e ciddi zam lazım. Poor Man's Shield imba, fix lazım. (ucuz bir item olduğunu varsaydım) Pipe sandığım işi yapıyorsa (phasing) çok eğlenceli ve gosu bir item olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aganimin hero ultilerine yaptığı boostlar oyuun dengelerını altust edebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aghanimin toplam fiyati 6k. o parayi aghanim'e ayiran adamin ultisi guclense ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Poor Man's Shield + vanguard li axe'ler gormek istemiyorum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bi tane mage itemi eklenmş force staff diye active birşeyi var karşıdaki heronun yüzünü baktığı tarafa doğru ittiriyo ya da sana geliyosa yanına çekiyo acaip zevkli dün arkadaşlar batrider vs tauren yaptık ben batriderdım acaip eğlendim combolu şeyler olmş bayaa güzel olmş ama hp bayaa bayaa az 16ydım 880di asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bugun epey oynadik. Bikere quell's blade acaip iyi bi item, iyi olmus, melee unitelere biraz farm kapasitesi vermis, ve hemen the leveler cikmak cok kolay olmus (2WB + 1QB + 1BoA). Razor asiri imbastic olmus.. duzeltmeleri lazim acilen, onun disinda guzel ya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ghost mode u hala anlamadım 2 3 kere kaçtım bi kaç defa göründüm falan mirananın ultisi gibi mi işlio nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 phased oluyosun spell yemiyosun anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar