Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ronaldo fanlarına gelsin said: Ünlü futbolcunun sevgilisinden şok açıklamalar: "Sırt üst yatar, her şeyi benden bekler" 11.05.2009 14:23 İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, oynadığı futboldan çok özel hayatıyla gündemde. İngiliz News of the World gazetsine konuşan Brezilyalı fitnes hocası Gabriela Endringer, Ronaldo'nun '' yatakta çok tembel'' olduğunu ve sırt üstü yatarak her şeyi kendisinden beklediğini söyledi. Seksi hoca, röportajda yıldız futbolcunun küçük bir sırrını da açıkladı: Milyonlarca kadın hayranı olan 24 yaşındaki Cristiano Ronaldo, yatağa girmeden önce tüm vücüdunu kremliyormuş. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=146088&cat=150&dt=2009/05/11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 abii. okuyucu yorumları çok iyi. ronaldo gelişine vurmak istiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 "ronaldo fanlarına gelsin" lol adamlar napıcak ronaldoyla yatıcak mı fanı diye ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Okuyucu yorumuna bak said: Misafir 11.05.2009 16:21 1-beşiktaş 2-trabzon 3-sivas başka bir numara olmaz ne alaka ya? Konumuza döncek olursak kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 mulgear6 said: "ronaldo fanlarına gelsin" lol adamlar napıcak ronaldoyla yatıcak mı fanı diye ahahsdvar abi fsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 oha adam 2008de kaydomus benden 2k fazla geçerli postu var sonra bu dünya adil diyolar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bende paticik açıldığından beri üyeyim ama su post sayıma bak. çok utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 slackerlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ahah bi de benim banlanan bi accde 1k vardı o da bundan 1-2 yıl önce alınmıstı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 post kas post kas asdsadfa /post kas post kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 THIS IS GARBAGE 3 madalyam olsun valla kasmıcam daha. 4. madalya expansion ı çıkarsa kasarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 rocco said: Misafir 11.05.2009 17:39 beni arasaydin, ben çok hiperaktifim dir. ahah kadin da asifteymis ama. neyse önündeki maclara bakar artik dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 herşeyi bilen adam olursan, ota boka yorum yaparsan sen de alırsın 2-3 aya madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bu madalyaları alınca noluo?paticik hediye fln mı gönderio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 pm den karıya kıza yazarsan +5 luck veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 gider yaparsan mesaj sayınla carpılıp etkisi artiyor. aurası fazla oluyor aynı zamanda çevredekiler seni destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 millet bu kadar post kasmaya ugraşıyorken ben de bişey veriolar sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Masquerade said: ronaldo fanlarına gelsin hayallerim yıkıldı kahretsin. yatakta iyi mi diyoruz olm biz. adam iyi topçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 cihant said: millet bu kadar post kasmaya ugraşıyorken ben de bişey veriolar sandıydım kullanıcı albumune cılgın foto korsan belki verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e hocanın fotograflarını koyaydınız.ona göre ronaldo ya hak verirdik yada vermezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 nutella yerim said: kullanıcı albumune cılgın foto korsan belki verirler hmm(tu)iyi fikir, bunu bi düşüniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar