Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 en çok ben çekiciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hayır değil. dengesiz değil de biraz daha "kötü" diyim onlar biraz daha çekici oluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kadınların efendi adam yerine piç tercihi mi diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yaani tamamen efendi olmasın diyorum sadece anakuzusu olmasın yoksa dengesizlikle olucak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yani dozunda bi delilik bi çılgın ama böyle süveter giymesin gömlek üstüne saçları yana ayırmasın filan. öyle oluyo galiba E ONU DA BEYENMİYOSUNUZ NASIL OLACAK KIZLAR sdfkfgkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eski sevgilim beni bu yüzden terk etmişti, tüm arkadaşlarıyla yattım ben de piç olmak adına, efendi halimi daha çok seviyormuş hanfendi onu söyledi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ay çılgın falan olmasın aa ya bazı kızlar cidden ((topiği tamamen okudum da şimdi) manyak gibi kıskançlık yapan erkeklerden hoşlanıyo böyle bi liseli kız tipi var cidden anlamıyorum ben emo değil de tam böyle "depresyon hırkalı" tiplerden hoşlanıyolar bi de git bi şeytan tüyü al kendine pazardan öyle olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ERKEĞİM BENİ TAŞIMALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kızlardan alıntı yaptım yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ahah sen bi he's just not that into you'ya gitsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya ben sıçtım bugün forum kızlarının gözünde dfgdkjgdhg erkeklere iş atıyorum resmen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: ERKEĞİM BENİ TAŞIMALI taşımam ama hani böyle yüksek bi yere çıkman filan gerekirse basıp zıpla diye avuçlarımı üstüste koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: ERKEĞİM BENİ TAŞIMALI ozelden yolluyorum msnimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Saeros said: fede said: ERKEĞİM BENİ TAŞIMALI taşımam ama hani böyle yüksek bi yere çıkman filan gerekirse basıp zıpla diye avuçlarımı üstüste koyarım işte erkek dediğin böyle olmalı yeni moda iş atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 erkek dediğin mutfakta fahişe yatakta ahçı sokakta beyefendi olmalı bilerek yerleri değiştirdim heyecan olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 işte böyle ufak heyecanlar lazım hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 olm alıntı yapmayın lan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 merhaba aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 oha herif resmen beni gay katalizor olarak kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 benim başım bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: bu aralar çok gayim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aa üzüldüm şimdi değilsin gay tamam tamam X( bak bu da şeytan tüyün olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar