Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van Helsing

Faerdun

Öne çıkan mesajlar

van amca multi classmish hem vampire hem kurt adam (olmaz demeyinP: oluo iste:P)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

birbirinizden betersiniz valla:)

underworld beklentilerin oldukça üstünde ve de bana göre bir aksiyon için oldukça güzel bir filmdi hiç kimse bir şey söylemesin

van helsing in fragmanı beni hiç tatmin etmedi
hani tamam incubus lar kurt adamlar vampirler falan var ama fragmandan bile kliişe ve standart bir hollywood filmi havası akıyordu o yüzden filme ısınamadım

gidecekmisin derseniz eklbette gidicem hatta küçük çapta bir organizasyon bile ayarlicam arkadaşlarım arasında
ama gitme sebebim filmin fragmanı falan değil
içindeki fantastik öğeler ve tabi ki de Kate Beckinsale'dir
o fotoğrafı koyana çok teşekkürler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 04 Mayıs 2004 14:43 tarihinde demiş ki:
Spoiler yapmayalım lütfen. Ayrıca Van Helsing Kurt Adam değil, Vampirdir ama o ayrı konu.

aa ne ayıp ne ayıp :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

ulen ne memnun olmasini bilmeyen milletiz :P
underworld güzeldi bence.. 100ml vermionuzki sinema biletine :P
degerdi bence (ha hikayede kopukluk basitlik vardi gerzekler baglayamamish ama.. naparsin..)
van helsing te süfer aksionlu bol efektli
gerci wolverini oynadigi icin kilim ben bu adama (yohk kiligim wolverine..)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Sosyal ağlarda paylaş

"During the late 19th century, famed monster hunter Dr. Gabriel Van Helsing (Jackman) heads to Eastern Europe to battle with Count Dracula (Roxburgh), the Wolf Man (Kemp), and Frankenstein's Monster (Hensley). By his side is the ravishing Anna (Beckinsale), a member of a family committed to ridding the world of evil."

böle bir filmden konu beklemek, vestel manisa'yı dünya klübü yapacağız demekten saçmadır .. netekim olmaz, birinci lige bile çıkamazsınız daha :)

ha nedir ? abi karizma, abla taş ... bir de atlayıp, zıplayıp birbirlerine iki laf soktular mı, üzerine bir de wisdom yüklü bir abi, siz daha gençsiniz konulu bir iki özlü söz söyledi mi olay bağlanır .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

öhööö underworld sacma aşk hikayesi geyigi disinda oldukca güzel bi filmdi :P lütfen hakaret etmeyelim :P
van helsingde ölle derin felsefeler icercek deil ya..
interwiev etc deil bu :P van helsing :P

+ blade kadar da sacma bi vampir filmine laf sölemeyip bu güzelim filmlere laf sölüonuz ya :P
[signature][hline]

[Bu mesaj Creel tarafından 05 Mayıs 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

blade heyecanı yaşatır bence o yüzde kesin gidicem. tam böyle sinemada izlenmelik film olucak iyide olsa kötüde.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 05 Mayıs 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
Eğlenceli, izlemesi zevkli bir film olacağa benziyor...

Ancak şu canavara Frankenstein denmesi yanlış. Frankenstein onu yaratan doktorun soyadı. Eğer okuduysanız yaratığın bir isminin olmadığını biliyorsunuzdur...

iyi de ne diyelim? her insandan bir parca ile olusturulmus maynak bi yaratik falan mi diyelim? Frankenstein dedigin an herkesin aklina o geliyor..Kitabina gelince kisa bir kitabini ingilizce olarak okumustum derste ,frankie o doktoru kendisinin babasi oldugunu dusundugu icin kendine frankie diyordu zaten yani oyle saniyorum..yani umarim oyledir[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi Underworld güzel bir filmdi ki bence aşk hikayesi hikayeye güzel oturmuştu(Vampir filminde sırf birbirini kesen,ısıran,kan döken yaşam formlar görmek zprunda değiliz di mi) Bu filmse bende hayalkırıklığı yarattı,fragmanına bakarsakl..O Van Hellsingin tipi o kovboy şapkalı genç ve tabii bir de filmde ne ararsan var komedi gibi ya!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

neyse filmi izledikten sonra bi bakalim goruslerde bi degisme olacak bence..hugh abimiz yeter yau

Edit:Aldim biletimide cuma saat 9.45 ist tepe cinemaxx..varsa baska gelen haber versin bari[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 05 Mayıs 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 05 Mayıs 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
BOccOB, 05 Mayıs 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
Eğlenceli, izlemesi zevkli bir film olacağa benziyor...

Ancak şu canavara Frankenstein denmesi yanlış. Frankenstein onu yaratan doktorun soyadı. Eğer okuduysanız yaratığın bir isminin olmadığını biliyorsunuzdur...

iyi de ne diyelim? her insandan bir parca ile olusturulmus maynak bi yaratik falan mi diyelim? Frankenstein dedigin an herkesin aklina o geliyor..Kitabina gelince kisa bir kitabini ingilizce olarak okumustum derste ,frankie o doktoru kendisinin babasi oldugunu dusundugu icin kendine frankie diyordu zaten yani oyle saniyorum..yani umarim oyledir

MTV'de perde arkası vardı yarım saat önce. Van Helsing'i oynayan bile frankenstien dedi. Yönetmen falan da dedi :) Sonuçta adı yok yaratığın yazık desinler frankenstein diye nolcak ki :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...