PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nöyle bi şey yok? bu arada ben de ati'yle çalıştırıyorum sorunsuz (hd3850). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 high res linki patlak galiba googledanda bulamadım :( yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://rapidshare.com/files/243259171/D2MultiRes-v102.zip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uhm nası çalıştırılıyo bu multi res ? Bende options'da resolution falan seçeneği çıkmıyor oyunda ... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 SenariouS said: Kanuni said: SenariouS windows 7 de calisiyor hi res patchi. win 7 versiyonum 7127 benimki rc 7100 mü ne abi loading ekranı (bizim diablo) geldiğinde zort diye patlıyor bende... ilginç... bendede Rc 7100 sorunsuz calısıyor. ama diablo2.exe degil game.exe yada highres oynayacaksan diablo2highres.exe (yada isimleri herneyse) admin right vererek dene, dun kurdum iste burda muhabbet donunce canım cekti, once direct 3d 3dfx muhabbetine renkler karısık geldi, gir cık run test duzeldi, sonra diablo2.exe den calıstırınca oynun gelmesi 4-5 dakika alıyo onun yerine game.exe yada obur highres icin olan exe tıklayınca sounsuz cat diye geliyor. high res deki inventory menu vs daha duzgun olabilirmis sanki yada biraz daha ugrasılsaymıs cok daha guzel olacakmıs, bide ne eziyettir horadric cube suz inventory ... lvl 6 barbar > Karabar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 diablo 2 1.12a yuklu olup ayni setupla online diablo oynamis biri beni arkadas listesine ekleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Gerek Kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 high res dosyasini biri uypload edebilirmi yukardaki patlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://rapidshare.com/files/247444386/D2MultiRes-v102.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar