reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bircok kisi iyi kotu ucundan kisiyindan kullaniyor bu mereti, film muzik vs artik ne bulursak.. peki kisisel olarak hic torrent kullandigi icin basi belaya giren evi basilan/uyari gelen birileri duydunuzmu? yaptirimlari varmidir/nelerdir? en azindan ben simdilik abd de oldugum icin daha riskli bolgede oldugumu dusunuyorum bunun icin. varmidir bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kullanmayacaksin yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 nerde? adres fln gosterebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 incilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o out oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 torrent yasak bisi deil ki bi dosya trasferi peer to peer protokolu sen legal dosya trasfer ettigin surece(abandon waresinden tut ta freeware programa muzigini belese dagitan amator grup albumune) hic kimse bisi yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 copyright laws hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 abdde sorun olabilir. ara sıra torrent yorumlarına bakarken görüyorum adama isp'den uyarı gelmiş çekme yasak diye. bazı torrentleri takip ediyo sinsiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ole i uyari gelirse sen legal kullandigin surece dersin ki bak arkadas bu dosyalari cektim freeware hic bisi diyemezler abicim blizzard patchleri torrentle dagitiyo daha ne yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 İndirmek yasak değil, sadece dağıtmak yasak. Amerikada servis sağlayıcılar artık IP adreslerinin kime ait olduğunu veriyorlar mahkemeye. Böylece Warner Bros. vs. dava açabiliyor. 250.000'e kadar cezası var, ödeyen tanıdıklarımız da var. Benim evime kağıt geldi, şunu şunu şunu p2p'si yapmışsın, şu şu IP ler indirmiş. Bir daha yapma yoksa dava açarız diye. Ama türkiyede herhangi bir yaptırım yok, TTnet'in IP leri verme zorunluluğu da yok bildiğim kadarı ile. Her zaman rapidshare en sağlamı bu konuda çok pipirikli iseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 amerikada falan olanlari engellemek icin peerguardian diye bi program var, hukumetten insanlar senin ne indirdigine / yolladigina bakamiyorlar. cok guzel bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar