ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ben inatla ve inatla tourniquet e klip cekmelerini beklerken evanescence yeni klibini everybody's fool adli parcasina cekti klip daha cok bi tuketim aliskanligi, insanlarin suratlarindaki maskeler üzerine - kisaca parca icindeki konuya yakin bi seyler - amy lee nin aslinda hic de güzel bir hatun olmadigini, makyaj canavarina falan benzedigini de görebiliyoruz klipite aslinda klip cok tutacak bir klibe benzemiyor(ben de 1 kere seyredebildim zaten) ama evanescence in artik tutacak hali mi kalmis diye de sorarim kendime ben bu kadar satistan ve promosyondan sonra...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 "whisper" isterdim ben.. başındaki giriş bana sonic mayhem müziklerini (quake 2) anımsatıyor sonundaki latince midir nedir o da feci gaza getiriyor insanı.. geri kalan kısmı atsan da olur :D[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 whisper i hic sevemedim ben bi o bi de my imaginary ama dedigim gibi keske tourniquet e cekselerdi... zaten bu klip biraz kisisel zevk ve istek meselesi gibi olmus evanescence in fallen albümünden daha ne kadar para kazanabilecegini cok merak ediyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bu arada klipte sarışın gitarist yok mu hiç yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 amy lee ye laf yok...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Amy Lee'nin saçlarına hayranım. Zaten guzel kadın. Bana zor gunlerimde tum şarkıları destek oldu. Yani bu albumdeki tum şarkılar sanki şuan içinde bulunduğum durumu anlatıyor. Albumdeki tum şarkıları super ayırım yapamam ama oncelik tabi ki Whisper derim. Gorecez yakında insallah klibi.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Bonecrusher, 30 Mayıs 2004 19:34 tarihinde demiş ki: "whisper" isterdim ben.. başındaki giriş bana sonic mayhem müziklerini (quake 2) anımsatıyor sonundaki latince midir nedir o da feci gaza getiriyor insanı.. geri kalan kısmı atsan da olur :D Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Servatis a periculum Servatis a maleficum Harbiden burada insan kopuyor. Gaza gelio :D[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 amy lee çirkin degil abarttıgınız kadarda güzel degil sizde oldugunu zannetmiyorum ama onların stüdyoda kendi çektikleri bi video yu buldum netten 600mb civari bişidi sanırsam aralarında geyik yapıyorlar oyun oynuyorlar bikaç şarkı caldılar sonrada kayıt vs yaptılar hepsini kendileri çekmiş kameraya yüzünde gram makyaj yok o videoda ve gayet normal bi yüzü var , çirkin fln da degil makyajsız çirkin olan avril lavigne mesela amy lee nin gayet makul ..[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 amy gercekten fazla makyas apmıyor kanser kayıtlarında gorursunuz sadece goz makyası var kadının o kdar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar