tunch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ah sosti , city of heroes özlediğin nasıl da belli! şu anda gelsen ne kadar çok eğlenirsin kimbilir.. en son kastığım karakerim : claws/fire scrapper fire armor scrapperlar var artık ;) dark armor tanklar mesela. ah ah kaçırıyosun eğlenceyi :) ama malum , "kuzey"lerden gelicekler var , normal tabi vakit olmaması hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 silver surfer über gibi geldi bana. o ilk skillini maxladım, diğer karakterlerin vuramadığı kadar güçlü vuruyor. ayrıca focus karakteri olması da ek bir artı puan. sürekli o skilli kullanıyorum, neredeyse hiç energysi bitmiyor adamın. deadpool mesela hop hop teleport olmak zevkli ama doğru düzgün damage vuramıyor. silver surfer'in bir de etrafa yıldırımlar saçtığı bir özelliği var, o da max olmayı hakediyor. bosslarda bir o, bir de diğerini çaktığımda boss direk ölüyor :P bu arada, coh/cov oynayanlar yeni dc online ve champions online oyunları hakkında ne düşünüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dc online takip etmedim , SOE işin içinde olunca takip etme vaktimi bile harcamama gerek olduğunu düşünmüyorum. CO ise , gümbür gümbür geliyor. skill based , player skill'e dayalı combat sistemi olan , pvp ile başlamayan (benim için çok önemli) ve uzun zamandır yeni çıkan oyunlarda olmayan ; yaptığı tür oyunda tecrübeli bir ekip tarafından yapılıyor. ayrıca grafikleri de , gözüktüğü kadarıyla muhteşem. önümüzdeki 5 sene kadar oynıycağım oyun gibi gözüküyor CO. ki coh hala sıkılmadan büyük keyifle oynuyorum. CO'nun ertelenmesine çok sevindim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar