Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fede said: herşey seks değildir olm sen yanlış anlamışsın konsepti, seks herşeydir. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evleneceğimize söz verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 içmesin kokmasın. yüzüne gözüne vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kadın içmesin yaa sabah sevişmesi yapılmıyor sonra o kokudan kültablasını yala daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sigara içen içsin içmeyen içmesin. içen size mi içiyor. içen bana mı içiyor. ben içiyorumda kendime mi içiyorum? (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sigara içmeyenlerin en temel sebeplerinden birisi kokusuna katlanamamalarıdır(benim öyle en azından) -ki sinmiş sigara kokusu ondan daha da beter. Bu yüzden sigara içen sevgili, insanın kendisinin sigara içmesinden de iğrenç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sigara içen bir kızla çıkmayacağım için sorun olmaz. kız sonradan başlamışsa bıraktırmaya çalışırım ya da direkt terk ederim. :D sigarayı ve içenleri sevmiyorum^^ pisss ıyyy iğrenç kokuyor + ağız tadı ıyyy O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Vanile bu konuda da katılıyorum ben. Bütün şıklara hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Milamber said: sigara içen bir kızla çıkmayacağım için sorun olmaz. kız sonradan başlamışsa bıraktırmaya çalışırım ya da direkt terk ederim. :D sigarayı ve içenleri sevmiyorum^^ pisss ıyyy iğrenç kokuyor + ağız tadı ıyyy O_o evet ben de şu düşüncenin aynısını taşıyorum tabi benimki "sigara içen bir erkekle çıkmayacağım için..." diye başlıyo. Gözüne vururumu seçtim,vururum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 3 aydır içmiyorum. tavsiye ederim bırakmanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evleneceğimize söz verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 seçenekler güzel:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 avrat olsam içirtmem performans düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kız olsan yollu olurdun yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 yok la okadar diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://mendebur.mybrute.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 üff yanımda kimse içmesin ya iğrenç iğrenç kokuyo böyle üstüme siniyo kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu kadar kız yok abi forumda nıe herkes ustune alınmışkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar