proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.roadrunnerrecords.co.uk/...s?news_id=77081 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 eöa linkin tamamını alsak :d ? ... lı kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.roadrunnerrecords.co.uk/page/News?news_id=77081 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 özürdilerim ya.niye öyle olmuş anlamadım.neyse ibreti alem olsun dursun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Forsaken tadında bi şarkı olmuş bu, vasat ama konserde felan çalınır eğleniriz. Solosu hariç ama döktürmüş John'cığım. Bundan önce a nightmare to remember gibi bi hayvanlığı dinlememiş olsam baya hayal kırıklığına uğrardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sevmediğim yahu. Kötü. Nerede bir Endless Sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 "x ten sonra bozdu hacı" muhabbetinden ölesiye nefret ediyor olduğum için yine aynı taslakla oluşturulmuş vasat bir parça olmuş diyip geçeyim. ama allah rızası için azıcık değişik bir şeyler yapsalarmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Beğenmedim. Özellikle metal olmaya çalışıp, olamadığı yerleri. Ama klip şahane olmuş ve albüm için güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dt x ten sonra bozulmadı zaten, sc epik bi albümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sc yine idare ederdi de octavarium vs gayet zayıf kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 izlerken/dinlerken nedense opeth - the grand conjuration havası aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kanka oldular zaten, mike ı dt ye transfer etseler ne muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ne kadar kötü bi şarkı bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 A nightmare to remember ın yanına 5 tane in flames sarkısı koysan bile o albüm iyi olur, o yüzden içim rahat. Zaten eleştirmenler count of tuscany e epic best of times a muhteşem felan demişler. Benim hevesim kırılmadı sizin de kırılmasın sevgili dt severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 doğru konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 DT eskisi gibi keyif vermiyo abi. Nerde Scenes from a memory gibi albümler, nerde böyle şarkılarla şişirilmiş albümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Sfam 2. en iyi albümleri de, ben iaw tarzı bişeyler istiyorum. Iaw dediğim enstruman soundları değil albüm setting i mi ne denirse artık. Mesela sfamda bütün şarkılar çok iyiydi, ama şöyle uzun, epik, albümü tek başına sırtlayacak bitince sigara yaktıracak şarkı da yoktu metropolis, learning to live gibi. Systematic chaos da böyle 2 şarkı olunca ben aşık oldum albüme bcsl de de bu tarz bi şarkı oldugunu okudum zaten (count of tuscany) o yüzden pek girmiyorum dt bozdu muhabbetlerine. Ama octavarium biraz alakasız bi albümdü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 nightmare to remember teeneycır opeth özentisi grup gibi olmuş vermeyin şu adama 7 telli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 pek beyenemedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar