Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Problem

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar diablo 2 kurucaktım tekrar..bide ne göriim sinematik cd si çizilmiş okumuyo.. o cd olmadan kurmamın bir yöntemi varmı acaba?[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ah Diablo 1 de ne güzel warrior başlar adamı mage ederdik şimdi diablo 2 de nerde paladin golem yapabilcek hiççç

Soruna cevap olarak Diablo 2 yi Multi yükle cinematic cdsi istemez altı üstü cinematicleri izleyemezsiniz zaten her keşh en az 100 defa izlemiştir o cinematicleri.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyundaki archer dediğin aslen rogue diye geçen şimdilerde amazon olan abla en piskopat karakteri oyunun ki battle.net te rogue den geçilmiyor nasılsa ok yok adamlar yaklaşamıyor büyü desen bende de var hesabı rogue hayvanlaşıyor diablo 2 de yapamadığını o zamanlar diablo 1 de yapıyordu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bilmiyorum ama ilk barbarla başlamiştim reskil yiyodum durma bitirdikden sora bi necro ve buyucuye baktim ne kadar rahatmiş megersem o catacombsta fln barbarla hop hop zipliodum anam aglamişti dier charlarda ozellikle necroda para toplyordum sadece bide arada saga tikliodum :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

rogue süper karakterdir..

ilk fighter açmıştım,
skeleton archerların, sucubbusların, fallenların peşinden koşmaktan anam ağlamıştı..

bi de succubbuslar hiçbişiden etkilenmiyor, delirtiyor adamı..
zar zor kesiyorsun sonra da..

bir arkadaş ise rogue ile oyunu benden önce bitirmişti. Kapalı kapıların yanlarında demir parmaklık oluyor bazen, o sayede odadaki yaratıkları silip süpürüyorsun..

tabii butcher gibi yaratıklar var direk yanına gelip parçalamaya başlıyorlar seni. Bir tek o yaratıklarda zorlanıyor rogue..
Fighter için ise en kolay yaratıklar onlar. Adamlar kaçmıyor. Sen de elinde fastest attack sword ile tak tuk indiriyorsun hepsini..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...