Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usta

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Bahadır Karataş Yapımı film dün vizyona girdi. Bugün izleme şansım oldu. Baya beğendim ben filmi, çoğu yerde uçak sevdası ile kendimide görür gibi oldum. Fadik Sevin Atasoy ve Yetkin Dikincilerde güzel performans sergilemişler. Gayet Güzel bir film tavsiye ederim herkese
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
USTA said:
Usta, 2008 Avrupa'sının güneydoğusunda, çağdaş uygarlık hayallerinden kopmak istemeyen Türkiye'nin ruhunu, tutkulu bir oto tamircisinin gözünden anlatıyor. Filmde tek başına bir uçak yapma hayaline inatla sarılan Doğan Usta, bunu hayatının merkezinde görecek, bu tutku ve bencillik onu ailesinden ve eşinden koparacaktır. Doğan'ın kendi uçağını yapma sevdası, film boyunca aşkı ile tutkusu arasında da bir ikilem oluşturacaktır.

The Astronaut Farmer said:
Çiftliğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan NASA astronotu, hayalindeki işi bırakmak zorunda kalır. Zamanla eski işini özler ve kendisini uzaya gitme fikriyle karşı karşıya bulur. Sadece çiftliğinde bulduğu aletlerle kendisini atmosfere çıkartacak bir roket yapmaya başlar. Komşuları tarafından deli olarak görülmeye başlayan Thornton, medyanın da ilgisini çeker ve hakkında haberler yapılmaya başlar. Hükümet ise bu duruma daha şüpheli yaklaşır ve durdurulması gereken potansiyel bir tehdit olarak onu bu amacından vazgeçirmeye çalışır.

Ben konu arasında acayip bir benzerlik gördüm. Biri sevgilisi ile diğeri aile ile arada kalıyor. İkiside gençken yada çocukken bir heves bu işin içindeler. Biri uzay mekiği yapmaya çalışıyor diğeri uçak. E malum burası Türkiye..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...