eysofspeyds Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sadece elimdeki dandik monitörden kurtulmak için yeni bi monitör almak istiyorum öyle aman aman bişey de aramıyorum adam gibi çalışsın yeter hayrına satıcak biri bile olursa olur yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 17" samsung crt flat var bende istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fiyat ? hangi il bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 17" flat samsung magic bright var elimde satılık,ufak bi sorunu var ama kablosunda,renkler gidiyo bazen.5-10 liraya halleder pc'ciler heralde.40 lira gibi bi ucuz bi fiyata veriyorum.istanbuldayım.ilgilenirsen öm at ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar