Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ALO! ayıboluyo ama. konser bu yahu. paticik diye foruma giriyoruz diye yani ayıptır ama, başkasına zaten anlatılmıyo, içerden olmasın bari böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 AHAHAHAHA peki :) o zaman sen de benim gibi isyan et PATİCİK NE YA! de gürül gürül çağıl çağıl ırmak ırmak yalak yalak lölök lölök hebelek hebelek tarak tarak dızzzt dızzzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bu maçların hafta içi, iş çıkışı yapılma şansı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pahalı oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hafta içi hafta sonunda nasıl daha pahalı olabilir ya, nasıl bir uygulamadır bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 havalar ısındı edit : ahah anlamlı yaparız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yok akşam saati olmasıyla alakalı bir durum o. bir de hafta içi pek uygun olmuyo sanırım çoğu kişiye. en azından ben haftasonları şehir içinde olabiliyorum veya insanlar hafta içi koşuşturma arasında maça pek vakit bulamıyo zannedersem. haftasonu kafalar rahat iş güç yok diyip gündüz saati geliyo herkes. edit: holy benden önce yazmış gerçi biraz anlamsız oldu şimdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dreagloth, şöyle söliyim sana fiyatı=) 6-7 = 84 TL 7-8 = 168 TL gece 12-1 maçını fln sormadım kalpten giderim diye=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aynı aynı değişmiyo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 İsanbul gerçekten pahalıymış, oysa taşı toprağı altın diye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 altın işte :P halısaha açıyosun paraları saymaya vakit bulamıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar