cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Arkadaslar ben bi minerler icin ozel bir kasa yaptım ve bunu sadece kasanın sahibinin acmasını istiyorum vede sadece madenin icinde kurulmasını istiyorum bu kasayı deed olarak vendordan alıyorlar. hersey tamam ama kasaya cift tıklayınca kasanın sadece kendı sahibinin acmasını nasıl saglarım tabi birde normalde tıklayınca da kasa acılmıyor. kasa container degil bunun scpsini nasıl yapabılırm dclick kısmını? yardımcı olursanız cok iyi olur tesekkurler .[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 deed e tiklayinca act.link yap kasdaya link girsin kasanın scp sinede on=@dclick if !( == ) src.sysmessage Bu sizin kasaniz degil! return 1 else sysmessage Kasanizi actiniz. endif sanırım budur.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Yada Kasaya oyuncunun sahip oldugu uid'i tag olarak veripte aynı şekilde kontrol ettirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 dediginiz şekilde yaptım kutuyuda el arabasina cevirdim tamam sadece sahibi tıklayınca oluyor ama continier acılmıyor. birde ben bu arabaya anahtar yaptım anahtara basıp arabaya basınca cantaya yeni el arabasi deedi dusup arabanın sılınmesını ıstıyorudm. bunu yaptım ama act oalrak yaptım oluyor ama daha sonra baska bişe yapınca o act oluyor ve anahtar çalışmyo bunları nasıl yapaıblırım . tekrar tesekkurelr haa birde arabaya tek tıklayınca golem gibi üzerinde sahibinin ismini yazmasını istiyorum onu nasıl ayarlaya bilirim.[signature][hline]hede hödö [Bu mesaj cleaf tarafından 29 Mayıs 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Kasa scriptinde on=@create oncesine type=t_container eklersen acilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 type=t_container koyun demişsiniz . ITEMDEF kısmının alttında type=t_container var zaten . hatta tek tıklayınca el arabasi [0 Items] yazıyor ama kasa acılmıyor :( ?[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 scripti buraya yazarmısın daha net yardımcı olabiliriz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 [ITEMDEF i_deed_el_arabasi] Defname=i_deed_el_arabasi Name=deed of cart Id=i_deed WEIGHT=15.0 TYPE=t_script VALUE 20000 On=@create color 066b on=@click src.sysmessage kurmak icin cift tiklayin. on=@dclick if elseif ( < 1000 ) || ( < 750 ) src.sysmessage Bu arabayi kullanabilmek icin 100.0 Mining ve 75.0 Blacksmithing skillerine sahip olmalisiniz. else src.kaldir src.Newitem i_el_arabasi src.act.p src.act.link remove src.sysmessage El arabasini kurdunuz. El arabanizi 24 saat icinde yenilemelisiniz. Yenilemek icin tek tiklamaniz yeterli. Return 1 [ITEMDEF i_el_arabasi] Defname=i_el_arabasi Name=el arabasi Id=i_cart_ore_nw_2 WEIGHT=110.0 TYPE=t_container On=@create attr attr_move_never color color_o_verite on=@click message * * src.sysmessage [ El arabanizi yenilediniz ] TIMER=86400 Return 0 on=@dclick if !( == ) src.sysmessage Bu arabanin sahibi degilsiniz return 1 else src.sysmessage El arabasini actiniz. endif return 1 ON=@Timer REMOVE if () findid.i_anahtar_kaldir.remove endif RETURN 1 işte script bu :([signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 on=@dclick if !( == src.sysmessage Bu arabanin sahibi degilsiniz return 1 else src.sysmessage El arabasini actiniz. endif return 1 return 1 olayı bitirir. bu kısmı şöyle değiştir: on=@dclick if !( == src.sysmessage Bu arabanin sahibi degilsiniz return 1 endif[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 gene olmadı tazmanyak dedigin gibi yaptım gene aynı sonuc degişmedi :( abi kimse bilmiyormu yaw o kadar kisi var burda[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 on=@dclick if !( == ) src.sysmessage olmaz oole return 1 endif Parantezi kapamayi unutmus Taz amca, scriptin calismasini dramatik bir sekilde etkileyecegi hissine kapildim sanki :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben unutmadım :) onun scriptinden direk c/p yaptığım için farketmedim bile :D[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zaten o görmüş olduğunuz smilelerin yerlerinde parantez var olmuyor :([signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sorunuma cevap bulamadım[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar