karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kaç tane gürgen palamut? Bir tane gürgen palamut Kaç tane gürgen palamut? İki tane gürgen palamut Kaç tane gürgen palamut? Üç tane gürgen palamut Kaç tane gürgen palamut? Dört tane gürgen palamut Kaç tane gürgen palamut? Beş tane gürgen palamut Kaç tane gürgen palamut? Altı yaprak üstü bulut gel sen burda derdi unut Orman ne güzel en güzel orman hey derdi unut orman ne kadar güzel en güzel orman ne kadar güzel bir orman buuuu...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 belkide Sly-One haklıydı..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 United States of Whatever daha anlamlı :P Sifl & Oily - Unted States of Whatever (Klibi de var, müziği de)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ben size altıpatlarımı vereyim siz de bana üstüpatlamazlarınızı...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Bonecrusher, 25 April 2003 10:20 tarihinde demiş ki: ben size altıpatlarımı vereyim siz de bana üstüpatlamazlarınızı...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı irençsin bonkıraşır[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 saolasın tevecühünüz...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -cenk bey burda mamullerinizi araklayan biri daha var naapalım?[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Araklama diil ki!?!?! Cenk Erdem ürünüdür kendileri hehe komedi adamlar yaw[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 abi onlarin O-ne sarkisini indircen Super [hline]God's mercy and grace Trabzon was back [Bu mesaj Sum41 tarafından 25 April 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: arcane, 25 April 2003 01:01 tarihinde demiş ki: belkide Sly-One haklıydı..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... belkide...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bu arada Led Zeppelin - Stairway to Heaven[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Metallica - Nothing Else Matters The Cranberries - Zombie ... aklıma ilk gelenler..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 cenk ve erdem beylerin mamullerini çalmayalım lutfen aynen bunlar gibi arıyıp maruzatlarınızı bildirin onun yerine O-ne! Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Hırsız: Metallica'dan James Hetfield Suç Ortağı: Lars Ulrich Savaş çok kötü bir şeydir Tıpkı cehalet gibi Sevinç yumağı sevgi seli Çok özledik sizi Dünyamız yok olmasın Yetkililer uyumasın Hitler unutulmasın Dünya kimseye kalmaz Gelin dost olalım şimdi Müebbet Muhabbet'le Barış çok iyi bir şeydir Tıpkı çiçekler gibi Yok etmeyin onları Koruyalım çimeni Denizler kirlenmesin Buzullar erimesin Herkes herkesi sevsin Dünya kimseye kalmaz Gelin dost olalım şimdi Müebbet Muhabbet'le Bu dünya bizim Onu sevelim İncitmeyelim İnsanları sevelim Bu dünya bizim Onu sevelim Temiz tutalım Kirletmeyelim ve Tükürmeyelim Dur yapma Demin ne dedim Tükürme dedim Beni duymadın mı? Sevelim dedim İncitme dedim Temiz tut dedim Bu dünya bizim . La Vidan Yok La Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Komikçi: Ricky Martin Çok güzel bir kız gördüm Yolda yürürken geçen gün Tanıştım öğrendim ki Tamirciymiş bizimki Düşündüm tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Anladım bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la Bir kız daha gördüm Otobüste geçen gün Olur ya bu da tamircidir Şimdiden hazırdır sözüm Derim ki tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Bu da bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Tarihe geçtin la Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la Düt Düt Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Bakkal: No Doubt Yine mi trafik tıkandı Ellerim bağlı kaldı Arabaların arasında sensiz Sense or'da bensiz Yalnız Sevgilim, sana geleceğim Ama önce şu öndekini döveceğim Düt düt Çekilsene yolumdan Geçeceğim solundan Yol versene düt düt Düt düt Çekil dedim yolumdan Geçeceğim solundan Yol versene be adam Sana ben Ehliyet verenin Adını merak ettim şimdi... Memur bey şu yolu açın yahu Geçiyor, zaman geçiyor buda favorim pisicik pisicik sen manyaksın hatta biraz da ruh hastasısın pisicik pisicik uzak due bendeeeen nefret ediyorum artık senden tralalaaltralalalaltralalalallaaalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hammerfall - always will be[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar