ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cOEjFQUeOr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 o şarkı işte bide dennis o fotoların arşivi var lan bende de koymak dert oluyo adghas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 geçen banada oldu taksimden abim geldi aldı.. sıtarbaksa bile kustum :D sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ha sende diyosunki sıtarbaksa takılıyom felan helal sanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 müdürün oğlan bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yok la hayatta para versen gitmem.. o kafayla kız oraya götürmüş beni sora çaktım durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 OOO KIZ ARKADAŞIMDA VAR DİYOSUN GİT YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 starbucks süper yer. bakma sen bu sermaye düşmanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 itiraf ediyorum bugün starbucksa gidip matematik çalıştım uykum vardı kahve içmem lazım yoksa taksimdeki kütüphanede çalışcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 itiraf ediyorum bu gün bende saat 1 gibi işten istifa ettim sonra gittim kürşat abinin meyhaneye oturdum az içtim eve geldim sonra valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Ardeth said: itiraf ediyorum bugün starbucksa gidip matematik çalıştım uykum vardı kahve içmem lazım yoksa taksimdeki kütüphanede çalışcaktım alıntılayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kermit said: OOO KIZ ARKADAŞIMDA VAR DİYOSUN GİT YA sdfjhskd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ginaly said: Ardeth said: itiraf ediyorum bugün starbucksa gidip matematik çalıştım uykum vardı kahve içmem lazım yoksa taksimdeki kütüphanede çalışcaktım alıntılayım hemen. ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 taksimdeki hangi kütüphane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 atatürk kitaplığı var bir de akbank sanat kütüphanesi var gerçi akbank cumartesi açık demelerine rağmen sürekli oyun olduğu için açmıyorlar sdf atatürk kitaplığı da yeni açıldı eskisi gibi içeri çanta almıyorlar mı onu test etmeye gidecektim ama fırsat olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 daha da var sanırım da ondan sorduydum.. Alman Arkeoloji Enstitüsü Kütüphanesi Ayazpaşa Camii Sok. No: 48 Gümüşsuyu Telefon: 0212 244 07 14 Alman Kültür Merkezi Kütüphanesi Odakule 286/3 Beyoğlu Telefon: 0212 249 20 09 Amerikan Kütüphanesi Meşrutiyet Cad. No:108 Tepebaşı Telefon: 0212 251 26 75 Atatürk Kitaplığı Mete Cad. No:45 (AKM Arkası) Gümüşsuyu Telefon: 0212 249 56 83 Bahriye Üçok Kütüphanesi Askeri Hastane Yanı Taksim Telefon: 0212 260 82 23 Borusan Kültür ve Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi ve Arşivi İstiklal Cad. No:421 Beyoğlu Telefon: 0212 292 06 55 Fransız Anadolu Araştırmaları Kütüphanesi Nuruziya Sok. No:22 Beyoğlu Telefon: 0212 244 17 17 ama bizde öle çok yaygın bi olay değil, kitap kütüphane olayı.. berbat bişi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ne var söyle bakayım ona da uğrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 du bi yukarıda söledim editlerkene http://www.taksim.com/Beyoglu/ve/Taksim/de/kutuphane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ya okulun kütüphanesi cumartesi açık olsa gitcem de işte cumartesi kütüphanesi açık olmayan bir okulumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 cts 09-15 arası ytü, sakıp sabancı açık.. hem fısırdıya fısırdıya da ders çalışılabiliyor.. ama ben yine de sınıflardan birine çökmeyi tercih ederim ha ayrıca itü'de 11-18açık.. ama 2 seçenek var. ya senelik 30ytl verip üye oluyoruz ve öğrencilerin yararlandığı haklardan yararlanıyoruz ya da sağ taraftan merdivenlerden çıkıp bi salonda tek başımıza çalışıyoruz ikisi de iyi. aslında kütüphane olarak bayağı iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 abi sinanın salça olduğu her topişcte neden hep konu bilimsel şeylere kayıyo alkol lan konumuz alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 onu da içeriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 itüye girebiliyoruz mu eskiden kart falan istiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kermit said: abi sinanın salça olduğu her topişcte neden hep konu bilimsel şeylere kayıyo ülkem için çalışıyorum arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 itü'nün içerisine.. rahatça giriliyor, yani ben öğrencisi olmadığım dönemde de girdim rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar